Jump to content
POLAND

S-a deschis primul club de noapte eco din lume

Recommended Posts

http://img158.imageshack.us/my.php?image=image122060991014764800zr1.jpg

Sute de dansatori energici au inaugurat primul club de noapte eco din lume, in Rotterdam. Clubul Watt, deschis joi noapte, are ca motto: "Vrem energia ta", informeaza Earth Times.

In fiecare noapte, clubul isi asigura aproape o treime din energia necesara DJ-lor prin intermediul unui ring de dans special. Miscarile dansatorilor fac ringul sa vibreze, vibratii care sunt transformate in energie. In acest timp, dansatorii pot vedea pe monitoare de pe scena DJ-ului cata energie este produsa.

In Clubul Watt totul este eco, de la apa de ploaie folosita la toalete pana la paharele din plastic refolosibile de la bar.

Managerii clubului spun ca vor economisi o cantitate foarte mare de energie si bani cat sa acopere costurile apei potabile pentru 13.000 de oameni.

Proprietarii de cluburi din Berlin pana in Paris si din Sydney pana in San Francisco s-au aratat deja interesati de conceptul unic dezvoltat de clubul din Rotterdam.

Sursa: green-report

@ nice :)

Link to comment
Guest flyingdutchman

A zis "In Clubul Watt totul este eco, de la apa de ploaie folosita la toalete pana la paharele din plastic refolosibile de la bar." and it stinks :)

LOL =)) nu le spala si servesc urmatorului berea tot in paharul ala .. =)))) imagineaza-ti si tu ca multe pahare sunt calcate in picioare sau aruncate la gunoi. prin refolosibile s-a referit la faptul ca sunt trimise la reciclat iar ei primesc altele ...

ideea e cel putin GENIALA !

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...