POLAND Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 http://img158.imageshack.us/my.php?image=image122060991014764800zr1.jpgSute de dansatori energici au inaugurat primul club de noapte eco din lume, in Rotterdam. Clubul Watt, deschis joi noapte, are ca motto: "Vrem energia ta", informeaza Earth Times.In fiecare noapte, clubul isi asigura aproape o treime din energia necesara DJ-lor prin intermediul unui ring de dans special. Miscarile dansatorilor fac ringul sa vibreze, vibratii care sunt transformate in energie. In acest timp, dansatorii pot vedea pe monitoare de pe scena DJ-ului cata energie este produsa.In Clubul Watt totul este eco, de la apa de ploaie folosita la toalete pana la paharele din plastic refolosibile de la bar.Managerii clubului spun ca vor economisi o cantitate foarte mare de energie si bani cat sa acopere costurile apei potabile pentru 13.000 de oameni.Proprietarii de cluburi din Berlin pana in Paris si din Sydney pana in San Francisco s-au aratat deja interesati de conceptul unic dezvoltat de clubul din Rotterdam.Sursa: green-report@ nice :)
Stargate Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 cred k reciclarea e cea mai buna metoda de a proteja mediul inconjurator, de a salva ce se mai poate salva...Bv lor... :tiphat:
andrei.preda Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 iti dai seama ca in fiecare lumea danseaza non-stop ?:D cred ca o sa fie si concursuri ,cine "vibreaza mai tare"
Raul Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 :bananadance2: oare si hartia igienica tot eco e ? :-?
gaboi Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Destul de interesant !Si cand o obosi lumea ?! :)
DrogaTu' Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 tu in club obosesti ? eu am dansat 2-3 ore in continuu [powered by burn`] dansezi tu 2-3 ore , mai vin sa danseze si altii
THuG-Radu Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Avand in vedere ca de obicei stau in club cam 6 ore (00:00-06:00 AM, am stat si pana la 9:30 AM, np :D ), din care 4 ore dansez incontinuu cu pauze mici de beutura :D , creka le`ash furniza cat de cat energie
soparland Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Suna bine si original, mai putin partea cu paharele refolosibile :pokeye:
THuG-Radu Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Suna bine si original, mai putin partea cu paharele refolosibile :pokeye:Creka se refera la paharele din sticla, care si intr`un club normal, se spala la robinet... nu se arunca :D
soparland Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 A zis "In Clubul Watt totul este eco, de la apa de ploaie folosita la toalete pana la paharele din plastic refolosibile de la bar." and it stinks :)
THuG-Radu Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 A zis "In Clubul Watt totul este eco, de la apa de ploaie folosita la toalete pana la paharele din plastic refolosibile de la bar." and it stinks :) Uu shit, e prea tarziu si n`am fost atent ! Da, asa ai dreptate, it stinks rau de tot !
afroMAN Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 :bananadance2: oare si hartia igienica tot eco e ? :-? frunze... glumesc :) super tare ideea
Sunrise Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Superba idee au avut :> .Satisfac si placerile tinerilor si pe de alta parte si recicleaza.I like it :wub:
vLaur Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 E buna ideea,numai ca la noi nu cred ca ar rezista prea mult un astfel de club...
bga Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Fain de tot.Poate cu timpul se deschide unul si la noi aici :D
Guest flyingdutchman Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 A zis "In Clubul Watt totul este eco, de la apa de ploaie folosita la toalete pana la paharele din plastic refolosibile de la bar." and it stinks :) LOL nu le spala si servesc urmatorului berea tot in paharul ala .. )) imagineaza-ti si tu ca multe pahare sunt calcate in picioare sau aruncate la gunoi. prin refolosibile s-a referit la faptul ca sunt trimise la reciclat iar ei primesc altele ... ideea e cel putin GENIALA !