Jump to content
Legacy

Vom muri cu totii miercurea viitoare?

Recommended Posts

Posted

De la fricile intemeiate pe explicatii stiintifice s-a trecut la teorii adaptate la profetii mayase si scrierile lui Nostradamus care prevesteau intr-un catren: "Fugiti, fugiti din Geneva cu totii (...) Raza contrapozitiva o sa va extermine pe toti". "Nimic nu se va intampla timp de patru ani. Dupa acest interval, o raza de lumina va tasni din Oceanul Indian si nimeni nu va fi in stare sa explice fenomenul", a declarat Rossler, un chimist german ajuns la pensie. "Atmosfera se va transforma radical, viata va lua sfarsit. Va fi fum si foc, la fel cum scrie in Biblie", a mai spus chimistul.

pana la urma tot la 2012 se ajunge.

sursa: 9am.ro

Posted

oFF topic : va rog frumos ajutatima si pe mine ce avataje am ca amajuns la gradinita de gameing de la cresa de gameing

ce pot face cu clasa aceasta

oN topic In acesti 15 ani o sa ne sperie din sec in sec si o sa vedem din ora in ora la stiri cum decurge experimentele

Posted

Mda... cica sa amanat pe data de 21 septembrie ... acuma e doar prezentarea #-o

Cica pe 21 vin toti presedintii de stat sa vada :-? :>

poate il inghite gaura pe base :)))))

Posted

Da grea e matematica, azi 10.09.2008, mai sunt 20+21=41 zile pana la experimentul final 21.10.2008

am gresit si eu scz am crezut ca pe 21.09.2008 :D

ce nau prostit astia pe la TV ca e sf ca se fac gauri negre etc etc

Posted

am gresit si eu scz am crezut ca pe 21.09.2008 :D

ce nau prostit astia pe la TV ca e sf ca se fac gauri negre etc etc

Prefer sa citesc comentariile de la sectiunea stiri (cel putin acolo n-au ajuns spamerii de 12 ani) legate de acest subiect, decat sa privesc la TV.

Guest flyingdutchman
Posted

bai sa-mi bag eu picioarele in lhc-u si gaurile lor negre ca mi-a tot cazut curentu` . ptiu bata-i vina !

Guest flyingdutchman
Posted

nu xD. oricum la voi in rm valcea cade mereu, nu e nimic nou :lol:

joke

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...