Jump to content
Legacy

Vom muri cu totii miercurea viitoare?

Recommended Posts

Posted

peste 20 de minute se apasa butonul :)) ...adio linkmania :)) ..mi-a facut placere =)) ..regret ca nu ma prinde beat dar lasa ca beau o bere diseara cand scap de la munca in cinstea celor care cred ca azi trebuie sa fie sfarsitul :)) :beer:

Posted

inca cateva minute si voi rade de voi pana imi crapa gura si burta =)). nu se va intampla nimic... sunteti de minune. experimente de genul asta s-au facut si in anii 60 si nu am patit nimic :| ce va face sa credeti ca acum s-ar intampla ceva groaznic, plus ca avem o tehnologie mult mai avansata decat in 60 ? prostia aceasta cu sfarsitul lumii sunt doar niste zvonuri raspandite de niste oameni mult prea speriati si cu o minte prea bonava. chill guys, everything we'll be ok. :D

Guest <Raziel>
Posted

inca 1 min ,sa-mi spun si ultima rugaciune...

Posted

experimente de genu asta nu s-au mai facut in anii 60. este vorba de fuziune la rece (0 absolut~ -273.15 C). particulele vor fi accelerate pana la o viteza ce o depaseste pe cea a luminii. tocmai pentru ca asa ceva nu a mai fost facut, nimeni nu stie la ce sa se astepte. este foarte probabil ca in urma coliziunii particulelor, sa apara un camp antigravitational, acea "gaura neagra" (practic echivalentul imploziei unei pitici rosii)

Posted

particulele vor fi accelerate pana la o viteza ce o depaseste pe cea a luminii.

Particulele vor ajunge la 99.9999991% din viteza luminii, nu o va depasi.

Posted

eu am iesit din atmosfera si vorbesc cu voi pe laptop

nu stiu daca mai pot sa platesc factura la vodafone ca nu mai pot ajunge pe pamant

mi-am luat si incarcatorul in caz ca se incarca automat

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...