basa_01 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Sanatate si virtute, sa ai ce bea si ... pupa :DLa multi ani fratioare,toate cele bune din partea mea ;) :beer:
Guest yarkan Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 La Multi Ani Faneee }{ }{ }{P :beer: :beer: Respect Pt fratele Nostru Tzuke la taste pt cei ce nu stiu :> :P Inca odata La Multi Ani Fanuculee }{ :beer:
Guest >valy< Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 La Multi Ani jurca }{Cand vin acasa facem o betie din partea mea si a-ta ca luna asta e si ziua mea:DD:D:D:DD:Vam pupat pe toti din hateg:DSpor all
MissGirl Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 de ziua ta, ce-ti rade-n prag si porti frumosul nume eu iti doresc tot ce-i mai drag si mai frumos pe lume Un cer albastru fara nor vreau viata ta sa fie sa ai in cale numai flori MULTI ANI, NOROC, si MULTA BUCURIE!!!!!! LA MULTI ANI!!! :-*:-*:-*
rosualb Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 la multi ani , sa fi fericit si sa fi iubit :P
KooKie Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 puf n`am mai activat pe`aici :( lma cu intarziere amice :P poate mah mai intorc prin joc zilele urmatoare si mai facem un pk murderer prin arena (sunt Jokaz)