andy009 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Rusia nu va ezita să spargă unitatea teritorială a Ucrainei şi a Georgiei, dacă acestea sunt invitate să adere la NATO, a ameninţat şeful Federaţiei Ruse în cadrul Consiliului Rusia-NATO, susţin surse citate de cotidianul rusesc Kommersant. Astfel, Rusia ar putea să-şi încorporeze anumite regiuni, precum Peninsula Crimeea, dar şi estul Ucrainei. Înainte de a specifica aceste aspecte, Vladimir Putin le explicase liderilor NATO că extinderea Alianţei către graniţele Rusiei este o ameninţare directă la adresa intereselor Federaţiei. Împotriva ei, ?Moscova va lua contramăsurile potrivite”, a mai spus liderul de la Kremlin în cadrul reuniunii desfăşurate cu uşile închise. ?Ucraina are toate şansele să nu mai existe ca stat în graniţele actuale”, a declarat, fără menajamente, şeful Federaţiei. ?Ucraina nu este stat” ?Când a venit vorba de Ucraina, Putin parcă a luat foc. Adresându-se direct preşedintelui american, el a izbucnit: «George, tu chiar nu înţelegi că Ucraina nu este stat? Ce reprezintă Ucraina? O parte a teritoriilor ei sunt ale Europei de Est, iar cealaltă parte, cea mai consistentă, reprezintă donaţia noastră către Kiev!», relatează Kommersant, citând o sursă din delegaţia unei ţări NATO care a participat la întâlnirea cu Putin de la Bucureşti.“Rusia a ameninţat clar că dacă Ucraina va fi invitată în MAP, atunci ea va începe demersurile oficiale vindicative cu privire la Crimeea şi la regiunile din estul Ucrainei“, a afirmat, pentru Kommersant, acelaşi oficialGO PUTIN GO!ucraina e stat artificial si va dispare din forma actuala. va reveni la ce e istoric si legitim, un teritoriu mai mare ca romania si 25 milioane etnici ucrainieni, restul de teritorii si locuitori vor reveni treptat tarilor de la care au fost furate (romania, polonia, ungaria) sau donate (rusia)!! bravo basescu!! asta a vorbit cu putin in patru ochi la bucuresti, de asta a plecat iuscenko furios. rusia si romania trebuie sa colaboreze strans si sa convinga usa sa accepte desfiintarea actualei ucraine!! Stirea asta are 2-3 zile nu am vazut-o dar cred ca este un subiect bun
Phyxyon Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Nu ar fi rau sa ne luam o parte din teritorii inapoi . Insa nu prea cred ca se va intampla ceva . Si partea aiurea e ca suntem membri NATO si nu prea putem face nimic deopotriva cu Rusia ...
deea<3wasd Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 smecher Putin asta...s-o vedea si el vreun Hitler :-j
Mysterio Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 rusia si romania trebuie sa colaboreze strans si sa convinga usa sa accepte desfiintarea actualei ucraine!! yeaaa, right... P.s: andy cam multe stiri despre rusia in ultima vreme .. sigur nu esti spion rus ?:D
Denzel_Lsd Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Putin ar revendica toata lumea pentru el..sa mai stea cuminte,a creat destule prbleme... :violent:
IoNutzZ Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Putin s-a pus pe treaba am vazut o stire despre niste nave NATO din Marea Neagra...ca le bubuie ...acum asta... maine-poimaine o sa auzim de un razboi...sa speram cu nu World War 3
andy009 Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 yeaaa, right... P.s: andy cam multe stiri despre rusia in ultima vreme .. sigur nu esti spion rus ?:Ddaca iti spun va trebui sa te ucid.....
mihai91 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 putin nici daca ar avea toata planeta nu ar fi multumit....k doar e mare universu...
Raul Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Partea nasoala ca inca e "tanar" pentru politica si mai poate duce vreo 10-15 ani
Guest escapeW Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 #-o omg, Ucraina nu se va desfinta ,rusilor le e frica de ucraina pentru ca ei stiu bine ca armata ucraineana are in dotare arme nucleare si echipamente destul de performante, mai precis ei au ce au si rusii le-au ramas din vremea URSS doar ca s-au facut modernizari si desigur le-au inmultit :).. parerea mea