Jump to content
Alkanphel

cine ma poate ajuta?

Recommended Posts

Posted

de 3 saptamani imi tot trimit astia mesaje de la Microsoft cum k windowsu meu e contrafacut(???) :-?? habar nu am la ce se refera windowsu meu a fost instalat de pe DVD original(este XP profesional) MA PUTETZI AJUTA??? :pray:

Posted

dupa ce ai instalat windowsul ai dat register cumva? daca da trebuie sa formatezi iarasi si sa ii dai "not right now" din cate imi amintesc...

ai mai instalat pe alt PC acel windows...daca ai windows original si il instalezi pe un PC numai pe ala iti va merge.

Posted
  1. Iti trebuie un CD/DVD original pentru fiecare pc pe care vrei sa instalezi, daca ai 2 pc-uri iti trebuie 2 CD-uri/DVD-uri;
  2. Ar mai fi posibilitatea ca software-ul pe care l-ai cumparat sa nu fie original
  3. S-ar putea ca cineva sa fi furat licenta ta... si de aceea primesti mesaje ca nu e original
Posted

dupa ce ai instalat windowsul ai dat register cumva? daca da trebuie sa formatezi iarasi si sa ii dai "not right now" din cate imi amintesc...

ai mai instalat pe alt PC acel windows...daca ai windows original si il instalezi pe un PC numai pe ala iti va merge.

Ori faza cu register ori ai lasat Automatic updates on ( asta e mai mult ca sigur ) .Daca le ai lasat ON ( am patit si eu odata asa ), dupa ce faci toate update`urile iti zice ca windwosu' nu e bun si apare mereu o chestie ca sa il cumperi :D .Eu l -am formatat , am pus automatic updates pe off si gata :D

Posted

Ori faza cu register ori ai lasat Automatic updates on ( asta e mai mult ca sigur ) .Daca le ai lasat ON ( am patit si eu odata asa ), dupa ce faci toate update`urile iti zice ca windwosu' nu e bun si apare mereu o chestie ca sa il cumperi :D .Eu l -am formatat , am pus automatic updates pe off si gata :D

mda.. mie nu imi face asa.. am xp sp2 cu serial unic pe pc de ceva timp si cu automatic updates si nu are nicio problema, iar pe laptop am vista tot cu serial unic si cu automatic updates si de asemenea nu are nicio problema ;) eu cred ca e folosit deja serialul de asta iti face probleme..

Posted

eu cred ca aveai spyware daca iti spunea de unde sa il cumperi... :comp2:

Cat ai dat pe CD-ul cu win XP ?E din magazin sau de la colt de strada 8-|

Posted

cred ca te plictisesti pe forum si faci topicuri aiurea...din cate vad eu ai 12 ani... nu cred ca sunt multi parinti care ar da unui copil de 12 ani atatia bani sa cumpere un cd original....

pune si tu poze cu mesajul..poate ne faci o poza si la cd sa ne convingem

Posted

pai este o metoda sa eviti chestia asta si sa iti faci windowsu genuie avantaje...ceva de genu .. nu?... dar nu'i voie p linkmania k warez/crack si altele.... sugestia care ti'o dau e " acolo la windows updates nu iti mai instala genuie avantaje sau dak tot o instalezi, cauta metoda aia sa iti faci windowsu cu licienta.

Bft :tiphat:

Posted

ia-ti un windows original sau piratat . Daca e piratat cand faci updates uita-te ce instalez si nu instala si un program ceva cu Windows Genuine si nu o sa-ti mai apara nimic . Am patit-o si eu si a trebuit sa-l formatez ..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...