Jump to content
Nutuseby

Un mod de a slabi

Recommended Posts

Posted

ok tin sa le multumesc tuturor pentru sfaturile lor care imi vor fi utile :>

dar totusi acuma intru in clasa a 8a si osa fie stresu invatatului :)) (normal)

dar nustiu daca osa am timp de sport asa ca osa incerc sa manac simplu...

incepand de astazi

Posted

trebuie sa ai mese mai dese si mai putin consistente.. daca esti in clasa a8a du-te si tu in week-end la basket mai cresti putin in inaltime si mai si arzi.. deci are sa te ajute..

daca tot e cu slabitu: eu cum pot sa ma ingras? =)) ma deci mananc pana vars si sa mor daca pun vreo ceva pe mine..

Posted

Calculeaza-ti masa corpului, si uita-te cam cate calorii consumi intr-o zi. Redu in fiecare saptamana cate 200-300, si vei slabi mancand. Un om normal consuma 2000 de calorii/zi.

Posted

here's my story:

de mic imi placea sa alerg, sa ma intrec cu oricine. si la gradinita faceam intreceri cand ieseam afara :)

pe la vreo 7 ani m-am apucat de tenis. am facut pana pe la 12-13 ani , INTENSIV (1 antrenament pe zi care dura foarte mult - in jur de 2-3-4 ore ) dupa care aveam PREGATIRE FIZICA (ma duceam cu alti copii de varsta mea sau mai mari pe stadion dinala de atletism sa alergam + abdomene,flotari,genunchii sus in nisip , urcat scari , etc etc). Intre timp am mai facut si inot si baschet. Incet incet m-am lasat de fiecare sport in parte, si pot sa zic ca am ajuns la 1.65 si in jur de .. 77 kg :) din cauza ca m-am lasat destul de brusc.

Acuma mi-am facut abonament la bazin la club floreasca , sa vad daca pot da jos macar 10kg.

Ce vreau sa va zic este ca daca incepeti un sport si va tine-ti de el, NU va lasati brusc. Am facut si judo vreo 3 saptamani, dar fara nici un efect ,si faceam sute de abdomene zilnic. Probabil de vina e metabolismul meu care cred eu ca e mai dereglat.

Pt o cura mai normala de slabit , v-as recomanda :

-MAXIM 2 felii de paine pe zi, si daca se poate sa fie PRAJITA !

-dimineata ceai si fructe

-NU mancati cu pofta !

-nu mancati mai tarziu de ora 7, maxim 8!

-la pranz cautati sa mancati peste sau pui la gratar, fara nicio prajeala , de preferat cu orez, renuntati la piure /cartofi prajiti..

Si acum imi aduc aminte cum ieseam de la scoala , ma schimbam in masina in drum spre terenurile de tenis , mancam 2 sandwichuri in masina , suc natural si dupaia tenis, antrenament si abia seara ajungeam acasa..

P.S. : Acum am 16 ani si ~3 luni..

Posted

daca vrei sa slabesti incearca sa muncesti sau sa faci sport. eu unu fac aceste 2 lucruri si nustiu cum sa ma ingras... ca nici fund nu mai am in pantaloni :) :yum:

Posted

Deci uite cum am reusit sa slabesc eu 3 kg intr-o saptamana :|

Asta chiar suna ciudat.

M-am dat pe wow saptamana in care am slabit 3 kg si efectiv aproape non-stop jucam WOW.

Deci efectiv uitam sa mananc.Si intr-o saptamana am slabit 3 kg :|

Si nu am facut deloc sport sau asa ceva.

:|

Posted

M-am dat pe wow saptamana in care am slabit 3 kg si efectiv aproape non-stop jucam WOW.

Deci efectiv uitam sa mananc.Si intr-o saptamana am slabit 3 kg

Nu e bine...

Cum sa slabesti fara sa-ti bati joc de organism ar fi indicat...

In primul rand depinde de gentic cat de repede si in ce fel poti slabii, nu este asa usor cum pare, degeaba spune vecinu ca a facut asa si i-a mers ca la tine foarte probabil ca nu va da roade...

Personal as spune ca sunt 2 metode de a slabi, cu cap sau cu noroc:

Cu cap: mergi la medicu de familie, sau mai bine la o consultanta la un nutritionist si aflii exact ce trebuie TU sa faci...cum sa slabesti vei afla dupa niste analize sau discutii serioase cu doctorul care-i secretu de a slabii pentru tine...

Cu noroc: mergi la sala sau joging de vreo 3 ori pe saptamana, fara sa ai habar de nimic legat de acest sport, fara sa ai habar de nutritie etc

Mananci cum mancai si pana acum, numai ca acum practici un sport, depui mai mult efort pe zi ==> mai putine calorii depuse, slabesti...

Sau urmaresti sfatu unui coleg si iti merge, ca aveti un genetic oarecum egal (exagerat spus, dar pe inteles...)

Posted

Incearca sa renunti la paine.

Pai daca de exemplu mananci cartofii pai cu paine te saturi mai rpd nu? dar daca mananci simpli ... bagi mult mai multi cartofi care-s plini de ulei,grasimi etc. deci eu zic ca painea nu ingrasa ;)

Posted

oooo daaaa :dance:

deci:

1. nu mancati dulciuri DELOC

2. nu mancati paine

3.NU combinati deci sub orice forma NU combinati mancarurile..gen cartofi prajiti cu friptura si salata NO WAY

4. nu mancati dupa 6 seara NIMIC

5 incercati sa aveti un mic dejun cosistent

6 mancati des in mici cantitati..gen: un fruct...dupa o ora niste piure...pipt de pui la gratar etc

7 FACETI SPORT

(nu respect nimic din ce am scris mai sus dar ma laud totusi ca stiu :blink: ) :violent:

Posted

pai....fumeaza pana numai poti...bea cat mai multa vodca..si nu manca deloc..sa vezi ce slabesti :beer:

Posted

1. nu mancati dulciuri DELOC

2. nu mancati paine

3.NU combinati deci sub orice forma NU combinati mancarurile..gen cartofi prajiti cu friptura si salata NO WAY

4. nu mancati dupa 6 seara NIMIC

5 incercati sa aveti un mic dejun cosistent

6 mancati des in mici cantitati..gen: un fruct...dupa o ora niste piure...pipt de pui la gratar etc

7 FACETI SPORT

o_O

Mananca mai putin (am zis doar "mai putin"), bea mai mult de 2L de apa pe zi si incearca sa transpiri foarte mult cand faci sport (de preferat 30 de minute pe zi). Eu am slabit asa 7-8 kg in 10 zile, dar dupa cum a zis si Extrem, s-ar putea ca "regimul" asta sa nu te ajute prea mult.

Posted

ok va suna absurd

dar majoritatea chestiilor de pe net sunt tampenii

eu asi vrea sa intreb pe cineva de pe acest forum daca a slabit si prin ce metoda

multumiri anticipate :cool2:

In primul rand iti trebuie vointa apoi...

Regim si miscare. Asta fac timp de 1 luna si se vede. Doar gratare de piept de pui sau carne de vita fara grasime si pielita,salate,lactate samd. fara paine,sucuri,prajituri,junk food,fast food,chipsuri etc. . Apa plata cat cuprinde. Cat despre miscare...de luni pana vineri alergat timp de 2 ore pe zi fie in aer liber sau la sala (banda). Incearca sa elimini alcoolul daca bei . FARA BERE (mai bine bei un pahar de vin rosu sec) si spirtoase. Noaptea e noapte , ziua e zi : trezirea la ora 8,9 culcarea la maxim 00:00 (bineinteles ca nimeni nu te opreste o data pe saptamana sa iesi din tipar). Daca esti fumator nu recomand sa te lasi de fumat decat dupa ce ajungi la greutatea dorita. Apropo o sa fie mai greu sa mentii o greutate dorita decat sa ajungi la una. Dupa ce te-ai lasat de fumat sa nu opresti si miscarea. Cam asta recomand eu. GL & HF

Posted

pai....fumeaza pana numai poti...bea cat mai multa vodca..si nu manca deloc..sa vezi ce slabesti :beer:

am incercat cu fumato lol

nu a mers deloc

fara suparare e cea mai proasta idee posibila

desi stiu ca a fost gluma :))

nice one XD..

Posted

faza cu painea >.< ... 2 sapt jumate nu am mancat paine si 2 mese fixe la 12:00 si 18:00. rezultatul: 2kg jos. poate daca facem si sport era altceva =))

2-3 felii pe zi nu strica , insa mi-am stricat iar regimul alimentar si mananc cum apuc / ce apuc :D .. si incerc sa nu fie dupa 18:00 - 19:00

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...