Jump to content
cIoLaN

Cat ati stat cel mai mult la calculator?

Recommended Posts

Posted

hm, de la 9 dimineata pana la 23-24:00 seara .. asta fiind doar o zi.

In rest, nu stau mai mult de cateva ore la calculator, depinde de vreme, chef..etc

Guest ENACHACHE-TeaM
Posted

Mam cam plictisit de Mu Online .. depinde dak am chf sa fac 1 tutorial pt forumu meu ... dupa care sa mai fac cateva modificari la Mu Online ca sa atraga playery .... porma putina muzik ... si afara :) maxim am stat 18 h :dance:

P.s Frumoasa intrebarea =))

Posted

eh.. old times.. cand eran in cls a 9-10 stateam 7-8 ore la PC , dar in vacante recuperam.. 14-15.. cel mai mult am stat intr`o varza .. parca prin 2004-2005 cand jucam wow .. vreo 55 de ore.. si dupa aia vreo 24 de somn :))

Posted

Cred ca acum 2 luni , cand scriam proiectul de diploma. Parca vreo 48 ore cu pauza de somn de 6 ore. Zooombie,zooombiee...

Morala : luati si scrieti din timp documentatia la licenta :))

Guest angle_eminem
Posted

vreo 30 de ore cu opriri atunci am vazut 13 filme si am jucat counterstrike 1,5 1,6 si sours... quake si dave mirra

Guest smiley_real92
Posted

de la 5 dim la 12-1 seara vine...maxim 20...

mu...

Posted

Cat sunt treaz (mai putin cat mananc, dorm sau cand nu sunt acasa), deci in medie 12-14 ore pe zi.

Cel mai mult am stat aproximativ 2-2,5 zile si eram varza, leguma, rupt, terminat. M-am tinut Up & Runung cu f. mult RedBull , whiskey cu RedBull, si f. multa cafea. Si jobul meu in proportie tot pe PC e si aveam o lucrare urgenta de predat in cateva zile. Dupa aia, am dormit 28 ore cu mici pauze de cateva (5-15) min. si m-am trezit mai varza decat ma culcasem. Dar a meritat efortul :D !!!

Posted

ti-as recomanda sa nu mai joci asa de mult :| jucam si eu in fiecare zi wow ca saprtul si eu am monitor din ala mai vechi RTC :comp1: sau cum ii zice nu LCD mi-am stricat vederea faorte tare nu mai vad clar la scoala chiar daca stau si in prima banca cateodata :crybaby:

stai Chill ca acu ii pauza ........ 1 ora , maxim 2 pe zi ...... :pumn:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...