Jump to content
cIoLaN

Cat ati stat cel mai mult la calculator?

Recommended Posts

Posted

8 ore de cs, 2 ore de Friends, si 3 de Cabal(cand jucam)=13 ore

Si daca imi amintesc bine, am stat intr-o zi fara mancare si fara apa, la 7-8 filme aproape 16 ore sau mai mult(cred).

Oricat as vrea de mult, mi se face somn pe la ora 3-4.

Posted

credeam k is singurul :)

fiind graphic desinger , de la ora 9 la 5 stau la PC la birou, dar cu pauze dese .. ma tot plimb etc , sa zicem cam 5-6 ore in total stau la pc restu in plimbare la telefon etc.

dupaia de la 6 pana la 11 ce`l mult

ce`l mai mult cred ca am stat 14-16 ore , cand mi`a venit netu acasa .. , Enemy Teritory la greu.

Posted

am un prieten cae a avut si 5 zile nedormite jucand wow in continuare si doar un pic de recreere pe afara :-j

nu cred.

Eu cred ca am stat maxim 6 ore.

Posted

Prin 2005-2006, cand era perioada frumoasa jocului MU pe linkmania, 18 ore maxim, cred. N-am depasit niciodata 24 de ore.

oo da ! Same here :D 2005, iunie-iulie, nu mai retin exact, am reusit sa stau 2 zile si 13 ore (m`am uitat la uptime`u pe mIRC, aveam script ... ca sa imi dau seama cat). Adica 61 de ore !

Pauze ... cat am mers la toaleta ... si vreo 2 pauze pe seara ... de tigara pe afara, maxim 15 minute pauza :)

Posted

oo da ! Same here :D 2005, iunie-iulie, nu mai retin exact, am reusit sa stau 2 zile si 13 ore (m`am uitat la uptime`u pe mIRC, aveam script ... ca sa imi dau seama cat). Adica 61 de ore !

Pauze ... cat am mers la toaleta ... si vreo 2 pauze pe seara ... de tigara pe afara, maxim 15 minute pauza :)

Si eu care credeam ca am stat foarte mult....

Posted

Aproximativ 20 ore.. Mu si mess de la 9 dim la 5 dim a 2-a zi.

Acum mai multi ani, cateva saptamani cate 16-17 ore pe zi. Railroad Tycoon 2 :)) i just love that game :wub:

Posted

Cand am lucrat la un Net Caffe ... cam 93 de ore cu tot cu atipelile de 15/20 de minute pe tastatura ... dar am fost o epava cand am mers de la munca ... [Joi, Vineri, Sambata, Duminica] (perioadele cu LONG NIGHT!).

Nu trebuie sa ma creada nimeni ... cel care ma cunoaste, stie :)

Posted

Nu prea cred ca am depasit vreodata 8 ore de stat in fata calculatorului. :) I`m not a PC addict :) ... e adevarat am jucat mu si in perioada aia am stat destul de mult :P (asta o fost in a 2`a baza de date)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...