skaroxFX Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 cel mai mult am stat 14 ore, cand am terminat toata seria CoD.
Fane Spoitoru Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 9 ore in cs dupa care pauza de un film si iar cs inca 6 ore :) la inceput cand am bagat internetu :D nu ma duceam nici la scoala sau cand ma duceam dormeam 2 3 ore si plecam iar acasa sa ma joc :D am un prieten care a stat 7 zile intr-un internet in beci si nu a iesit de acolo se juca non stop diablo 2 sau ce era si alte jocuri destea de necesita sa stai mult la pc :) mai trimitea pe cate un pusti sa ii ia suc si mancare de la non stop :D uitasem sa uit daca ma apuc sa vad ceva genu prison break stau pana vad toate sezoanele :D k nu pot sa ma dezlipesc de el chiar daca sunt mort de somn :)
Guest Xspeed Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 16 oredin care 12 in L2 sau WoWnu mai stiu
andrei.preda Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 vro 14-16 ore la L2. am avut un coleg in liceu care a bagat 26 de ore de cs
Sunrise Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Poi eu cel mai mult am stat 48 de ore pe MuOnline(Linkmania) :-? Asa in general stau cam 12 ore pe calculator :)
tasedano Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 In mod normal 3-4 ore,cu pauze (nu fumez in casa :D ),poate 1-2 ore in plus in weekend.
noghri Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 12-16 ore in perioadele de full nights la sala la d2...in momentul cand am inceput sa joc si de acasa d2...uh...am avut si vreo 20 de ore la un moment dat...dar in urma acestor ani ma resimt la gat daca stau momentan mai mult de 10 ore.
cIoLaN Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 9 ore in cs dupa care pauza de un film si iar cs inca 6 ore :) la inceput cand am bagat internetu :D nu ma duceam nici la scoala sau cand ma duceam dormeam 2 3 ore si plecam iar acasa sa ma joc :D am un prieten care a stat 7 zile intr-un internet in beci si nu a iesit de acolo se juca non stop diablo 2 sau ce era si alte jocuri destea de necesita sa stai mult la pc :) mai trimitea pe cate un pusti sa ii ia suc si mancare de la non stop :D uitasem sa uit daca ma apuc sa vad ceva genu prison break stau pana vad toate sezoanele :D k nu pot sa ma dezlipesc de el chiar daca sunt mort de somn :) cum adica nu a mai iesti de acolo a murit sau ce ? :hiding:
Razvan Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 intre o zi jumate si 2 cu cateva pauze.. <o tigara, pana la tualeta, pana la frigider> -l2
cIoLaN Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 World of Warcraft face victime! Lumea a inceput sa moara din cauza acestui joc. Un tanar din Beijing, in varsta de 28 ani, pe nume de WoW "Snowly", a murit luna trecuta, dupa ce a jucat mult prea multe ore de WoW, cateva zile in continuu. Cu catva timp inainte de moarte, se pare ca Snowly spunea ca se pregateste pentru o parte destul de dificila a jocului - infruntarea finala cu Black Dragon Prince. El le-a spus prietenilor sai ca se simte destul de obosit. La o saptamana dupa tragicul eveniment, prietenii sai au organizat o mare inmormantare online, in game. Dar, din nefericire, evenimentul a intrat in umbra unei alte tragedii. Asta pentru ca s-a anuntat moartea unui alt jucator inveterat, cu numele de WoW "Nan Ren Gu Shi" (Thereafter). Datorita acestor situatii, mai multe comunitati de jucatori on-line au facut anunturi prin care indeamna jucatorii sa fie foarte atenti cu sanatatea lor. Deocamdata, sapte producatori de jocuri on-line au fost de acord sa impuna un sistem anti-obsesie in jocuri. sper sa nu avem si noi specimene din astea pe aici sau din astea
Fane Spoitoru Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 nu a iesit timp de o saptamana din internet :D @au fost cazuri in care multe persoane au murit in internet datorita faptului ca au stat la un joc
Phyxyon Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 World of Warcraft face victime! Lumea a inceput sa moara din cauza acestui joc. Un tanar din Beijing, in varsta de 28 ani, pe nume de WoW "Snowly", a murit luna trecuta, dupa ce a jucat mult prea multe ore de WoW, cateva zile in continuu. Cu catva timp inainte de moarte, se pare ca Snowly spunea ca se pregateste pentru o parte destul de dificila a jocului - infruntarea finala cu Black Dragon Prince. El le-a spus prietenilor sai ca se simte destul de obosit. La o saptamana dupa tragicul eveniment, prietenii sai au organizat o mare inmormantare online, in game. Dar, din nefericire, evenimentul a intrat in umbra unei alte tragedii. Asta pentru ca s-a anuntat moartea unui alt jucator inveterat, cu numele de WoW "Nan Ren Gu Shi" (Thereafter). Datorita acestor situatii, mai multe comunitati de jucatori on-line au facut anunturi prin care indeamna jucatorii sa fie foarte atenti cu sanatatea lor. Deocamdata, sapte producatori de jocuri on-line au fost de acord sa impuna un sistem anti-obsesie in jocuri. sper sa nu avem si noi specimene din astea pe aici sau din astea 8 ore cu pauze - WoW si movies . Ce zici tu frate acolo . Vedem multe cazuri in care persoane mor dupa prea mult gaming insa nu e doar la WoW . Si referitor la China si Korea mai uitate si cati farmeri au aia acolo . Ca sunt platit nush cu cat 100$ pe luna parca sa stea cate 12 ore in faca Pcului si sa farmeze gold .
Heini Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 16 @ cs #-o ......... o mai patesc si acum, dar mai rar cate 10 ore de cs .. PS: Momentan sunt intr`o mik pauza :D .......
cIoLaN Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 16 @ cs #-o ......... o mai patesc si acum, dar mai rar cate 10 ore de cs .. PS: Momentan sunt intr`o mik pauza :D ....... ti-as recomanda sa nu mai joci asa de mult jucam si eu in fiecare zi wow ca saprtul si eu am monitor din ala mai vechi RTC :comp1: sau cum ii zice nu LCD mi-am stricat vederea faorte tare nu mai vad clar la scoala chiar daca stau si in prima banca cateodata :crybaby:
FearNone Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 in jur de 15 ore , acum 1 an cand am terminat a8-a si scapasem de examen :) in fiecare zi minim 12 ore de stat la calculator, lineage over and over again
Denzel_Lsd Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 vreo 18 ore..cu pauza...cand am vazut prison break ca disperat