Jump to content
cIoLaN

Cat ati stat cel mai mult la calculator?

Recommended Posts

Posted

Cat ati stat ? :D eu vro 14 ore maxim mai mult lush daca rezist :)) am un prieten cae a avut si 5 zile nedormite jucand wow in continuare si doar un pic de recreere pe afara :-j

Posted

de la 7-8 dimineata pana la 12-1 noaptea atat. mai mult nu

exact la fel ca si tine nu sunt genul sa stau mai mult consider ca nare rost :D

Guest [DefeXd]
Posted

cam 19 ore la inceput de Mu

Posted

Era o fata la noi in guild care a incercat sa stea treaza 120 de ore fiind sponsorizata, banii au revenit cercetarii pt leacuri on cancer de san .

Recordul mondial e de 264 hours 11 zile , de un tip de 17 ani .

O parte din guild a inceput cu ea . dupa 25 de ore radeam isteric la orice comment si ne luasem ignore pe trade la juma din server .Eu am rezistat 42 de ore , respectiva a ajung la 80ish si a cedat

Evident x o sa comenteze , " de ce sa stai asha de mult ? iti pui in pericol sanatatea fizica si psihica ".Fiindca reprezinta un test, o modalitate de cunoastere a propriilor capacitati , limite si sculptarea caracterului atunci cand esti supus unor conditii extreme .

De ce sa escaladezi Everest, de ce sa participi la un triathalon ?sosf

Posted

goldensilver cred ca e un test extrem de greu sa stai la calculator cu pizza si cola...

te stoarce de tot =)))))))))))))))))))))))))))))))))))

cel mai mult in jur de 30-35 de ore

Posted

28 de ore ... dintre care doar 6-8 for gaming . a dreacu sfarsit de an cu proiectele lu` papuc si zecile de copiute facute :| cred ca mai degraba invatam in orele alea :|

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...