CrisSe Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Va propun un joc de relaxare. Acesta consta in faptul ca sa compunem strofe cu rima incrucisata.De ex: Între noi e apă şi sunt săruri mineraleŞi ne vorbim intensDar tot ce străbate sunt buleDe cuvinte fără sens.Asa dar, eu incep.Uite colo un broscoi,
RAPTURE- Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Don`soara, trebuia sa postezi aici :P Revin si eu cu un post OT cand m-o lovi inspiratia PS: si totusi ... > "Uite colo un broscoi" sta cu capu` in noroi ... si face buleeeeeeee pooooooooooooooooooooooop
ShadowMooN Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 ) stiu si eu dar daca zic eu dastea mi-e ca primesc ban )))))
BeautifulMind Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 rApTure in caz ca nu stiai , rima incrucisata arata astfel (intr'un catren) : versul 1 rimeaza cu cel de'al treilea , iar versul 2 cu ultimul.
RAPTURE- Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 rApTure in caz ca nu stiai , rima incrucisata arata astfel (intr'un catren) : versul 1 rimeaza cu cel de'al treilea , iar versul 2 cu ultimul.fa pe desteptu` in alta parte ;)