Jump to content
cIoLaN

Parul cret?

Recommended Posts

Posted

eu am incercat sa il las mai lung dar cand ma vedea diriginta de la scoala zicea ca nu am bani sa ma tund chiar vroia sa fac o cheta sa imi dea mie bani sa ma tund...(ce prostie)apoi ma-m tuns de urgenta din bani mei...si cand e lung imi sta si mmai nashpa daca pun un fes pe cap si il tin vro jumate de ora parul dupa ce imi dau fesul am un par ca de boschetari din aia care beau toata ziua spirt :blink:

fetele sa ma considere hot? am zis cand imi dau fesul jos am o fata din aia... :blink:

da...oricum daca ma tund 0 ori daca raman asa prietenii au ce rade de mn ori chel ori par cret nu scap...

am mai auzit de faza cu chelia da nush dak e adevarat... #-o

Auzi, de ce nu il lasi mai lung? Sta foarte frumos cret. Acum cam ce lungime presupui ca are? Mie imi statea foarte bine pe la 8-9 cm. Acum la 14 cm incepe sa o ia aiurea, si eu il voi indrepta.

Posted

Suna a prostie ce zic eu DAR:

Stiu pe cineva care si-a facut parul lins cu BERE :)),da,e corect ce am zis,B-E-R-E:)),incearca=))

PS:Cineva=un prieten ;)

Posted

In anii '70 se 'purta' parul cret :D

Imagine IPB

ps : Imagine IPB

Cretz frate

lol omule nu compara tu stilul afro cu parul cret atunci era la moda sa poti parul asa acuma nu mai e...

te faci emo sa fi singurul cu parul cret ;)

as fi un emo de rasul lumii :))

Auzi, de ce nu il lasi mai lung? Sta foarte frumos cret. Acum cam ce lungime presupui ca are? Mie imi statea foarte bine pe la 8-9 cm. Acum la 14 cm incepe sa o ia aiurea, si eu il voi indrepta.

parul nu e tare lung acum...dar el deja incepe sa se onduleze la perciuni si la breton...si firele se lipesc asta ma dispera cu pieptanul daca dau parul zici ca a fost arat am par as avea adancituri :)) doar cu gel il mai dua si tot naspa imi sta :|

Posted

' date='Sep 2 2008, 23:18' post='3037159']

Daca ai degand sa ti`l intinzi cu placa sa nu o folosesti prea des ca o sa`ti pice paru` ;)

Sau sa ti-l arzi fara sa vrei . Am observat ca majoritatea celor care sunt "bazati" umbla cu parul tuns scurt sau cheli , incearca , poate o sa le fie frica celor de la tine de la bloc de tine . :whistle:

Posted

' date='Sep 2 2008, 09:18' post='3037159']

Daca ai degand sa ti`l intinzi cu placa sa nu o folosesti prea des ca o sa`ti pice paru` ;)

vorbesti prostii , ce te bagi in seama daca nu stii ce vb , ti-ai intins tu parul si ti-o cazut ?

Posted

pune o poza :D

ia'ti un balsam sau samponu' ala nivea de indreptat paru, spalate cu el si cand iesi din dush piaptanate calumea , lasa tot paru in jos si pune'ti o caciula pana se usuca :) . da rezultate bune , incearca !

Posted

tunde-te palmier militareste, ca soldatu' american si vei arata mai fioros si mai agresiv si la moda. Baietii cu par lung nu prea mai au priza la public. Mai ales daca te deranjeaza structura lui. ;)

Posted

lol io am paru cret si imi place la nebunie :D

@trebuie sa sti cum sa il aranjezi ;)

da si nu in ultimu rand pune o poza :D

nu am camera, si acum parul nu e chiar mare e putin cret dar nu chiar tare...mie nu imi place cum se face cand e mare :(

Posted

doamne...dar ce are dak tzi cretz....lasatil mediu si fatil k gel sau ceva..eu stiu...sau il lasi mai lung si il intinzi k placa...dar dak il intinzi prea des/prea multe ori... o sa iti strici parul...o sati fie ca atza....deci concluzia lasatil natural si tunde-te mediu + gel = OK.. doar o sugestie :)

Posted

Prin ianuarie anul trecut, am decis sa-mi las par lung. Pe la jumatatea anului trecut eram a naibii de ofticat pentru ca si eu il aveam cret. Un an mai tarziu, n-am nici o problema and the girls think my hair is awesome.

Alegerea ta, prietene.

Posted

Si eu am parul cretz :D

Daca vrei sa scapi de el tundete scurt altfel n-ai cum sa scap de el :beer:

Tot cret ii ramane. :)):))

Ia-ti o placa de intins parul de ceramica si vei rezolva problema.

Chestia rea este ca cel putin 1 data pe zi vea trebui sa iti intinzi parul cu placa.

GL :cool2:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...