cIoLaN Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Exista vro modalitate de a scapa de parul cret :(?imi sta ca draq :sef: si nici nu prea pot sa il aranjez cum vreau eu...imi vine sa il smult din cap PS: Mda... stiu suna cam prostesc sorry dak nu am postat unde trebuia...
eleodor Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Exista vro modalitate de a scapa de parul cret :(?imi sta ca draq :sef: si nici nu prea pot sa il aranjez cum vreau eu...imi vine sa il smult din cap PS: Mda... stiu suna cam prostesc sorry dak nu am postat unde trebuia... Sau lasati-l lung,gen Bordeianu
Nimeni Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Exista vro modalitate de a scapa de parul cret :(?imi sta ca draq :sef: si nici nu prea pot sa il aranjez cum vreau eu...imi vine sa il smult din cap PS: Mda... stiu suna cam prostesc sorry dak nu am postat unde trebuia... da-i foc sal bunnz :D
bunny Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 da-i foc:rofl2: :rofl2: :rofl2: hi pyro ^_^ot: tunde-te de cateva ori la 0. :)
Glau Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 ot: tunde-te de cateva ori la 0. :) oare? sa n-aibe surpriza sa fie la fel dupa cateva chelii
Buugy Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Si eu cand eram small aveam parul cretz, dar dupa anii in care m-am tuns militareste nu prea mai sta asa. Bine daca il las lung se observa cum se onduleaza , dar cu un pic de spuma se intinde frumos :P
Velasquez Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Sau lasati-l lung si il intinzi cu intinzatorul de par . O alternativa buna ar fi sa te tunzi scurt dar scurt cat sa-ti stea bine , nu te lua dupa Sillent spammer mic si batjocorit ce e .
bunny Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 oare? sa n-aibe surpriza sa fie la fel dupa cateva chelii Si problema mea care e? Glumesc.^_^ Acum depinde, de parul fiecaruia. :)
Cristi58 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Daca asa te-a lasat dumnezeu cei rau in asta? :blink:
zetulescu Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Eu zic sa-l lasi asa....sa-l aranjezi un pic..multe il considera hot :D ...(cand ma refer la multe ma refer la femei nu...pitzipoance)
xIcarus Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Exista vro modalitate de a scapa de parul cret :(?imi sta ca draq :sef: si nici nu prea pot sa il aranjez cum vreau eu...imi vine sa il smult din cap PS: Mda... stiu suna cam prostesc sorry dak nu am postat unde trebuia... Ia-ti placa sau du-te la coafor.
CrashOver Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 indreapta`l cu placa...sa stii ca nu e gay sa faci asta :D
cIoLaN Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Sau lasati-l lung si il intinzi cu intinzatorul de par . O alternativa buna ar fi sa te tunzi scurt dar scurt cat sa-ti stea bine , nu te lua dupa Sillent spammer mic si batjocorit ce e . eu am incercat sa il las mai lung dar cand ma vedea diriginta de la scoala zicea ca nu am bani sa ma tund chiar vroia sa fac o cheta sa imi dea mie bani sa ma tund...(ce prostie)apoi ma-m tuns de urgenta din bani mei...si cand e lung imi sta si mmai nashpa daca pun un fes pe cap si il tin vro jumate de ora parul dupa ce imi dau fesul am un par ca de boschetari din aia care beau toata ziua spirt :blink: Eu zic sa-l lasi asa....sa-l aranjezi un pic..multe il considera hot :D ...(cand ma refer la multe ma refer la femei nu...pitzipoance) fetele sa ma considere hot? am zis cand imi dau fesul jos am o fata din aia... :blink: oare? sa n-aibe surpriza sa fie la fel dupa cateva chelii da...oricum daca ma tund 0 ori daca raman asa prietenii au ce rade de mn ori chel ori par cret nu scap... am mai auzit de faza cu chelia da nush dak e adevarat... #-o
Velasquez Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 eu am incercat sa il las mai lung dar cand ma vedea diriginta de la scoala zicea ca nu am bani sa ma tund chiar vroia sa fac o cheta sa imi dea mie bani sa ma tund...(ce prostie)apoi ma-m tuns de urgenta din bani mei...si cand e lung imi sta si mmai nashpa daca pun un fes pe cap si il tin vro jumate de ora parul dupa ce imi dau fesul am un par ca de boschetari din aia care beau toata ziua spirt :blink: :rofl2: Intradevar la scoala (generala deobicei) trebuie sa ai o tinuta cat de cat decenta , dar profesoarele ca au unghii de 5 cm si poarta niste haine zici ca ar fi in discoteca nicidecum la scoala nu se i-a nici o masura . In loc ca elevii sa fie atenti la ce ii preda profesoara toti sunt atenti la fundul profesoareai (daca e buna) . Nu am avut probleme cu diriginta sa-mi zica cum sa ma tund si mai ales sa-si bata joc de mine. Alta alternativa n-am , tunde-te chel , singura solutie .
cIoLaN Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 :rofl2: Intradevar la scoala (generala deobicei) trebuie sa ai o tinuta cat de cat decenta , dar profesoarele ca au unghii de 5 cm si poarta niste haine zici ca ar fi in discoteca nicidecum la scoala nu se i-a nici o masura . In loc ca elevii sa fie atenti la ce ii preda profesoara toti sunt atenti la fundul profesoareai (daca e buna) . Nu am avut probleme cu diriginta sa-mi zica cum sa ma tund si mai ales sa-si bata joc de mine. Alta alternativa n-am , tunde-te chel , singura solutie . m-as tunde chel da mie parul imi creste foooooarte greu...ultima oara cand m-am tuns a fost acuma 4-5 luni si abai a crescut si frizerul m-a luat cu 2 sau 3...daca imi crestea mai repede imi tundeam parul cand terminam scoala si la inceputul scolii sa fie mai maricel oleak...
Nimeni Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 m-as tunde chel da mie parul imi creste foooooarte greu...ultima oara cand m-am tuns a fost acuma 4-5 luni si abai a crescut si frizerul m-a luat cu 2 sau 3...daca imi crestea mai repede imi tundeam parul cand terminam scoala si la inceputul scolii sa fie mai maricel oleak...mananca niste spanac si o sa creasca mai repede
Domino628 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 O alternativa buna ar fi sa te tunzi scurt dar scurt cat sa-ti stea bine , nu te lua dupa Sillent spammer mic si batjocorit ce e . Pai la asta ma refeream si eu,nu CHEL,ras in cap adica luat cu masina de tuns fara cap #-o si ramane scurt,scurt si creste drept pe urma ;) am testat :whistle: