Jump to content
D.K.

Experimentul menit să descopere secretele Big Bang-ului ar putea duce la sfârşitul lumii

Recommended Posts

Posted

ba daca e ceva.. eu o sa mor maine cu rolele in picioare !

FAST EDIT : sunt primul pe pagina 5.. (5 este numarul meu) si acesta este postul meu nr 777. clar murim

Posted

paranoia` ce dracu , no sa se intimple nimic .

in cel mai rau caz , EPIC FAIL. in cel mai bun caz aflam cate ceva despre Universu nostru naravas.

+ eu la ora aia tre sa fiu la firma sa`mi iau salariu` !! :D

Posted

Mi-a facut placere sa va cunosc ... imi pare rau ca nu o sa pot fi cu iubita ... dar o sa fiu cu amanta [ Saab 9-3 :D ... 40k euro ... masina lui shefu :P - ea e amanta ideala ]

Guest smiley_real92
Posted

au mai efectuat experimentul?ceva news? \:)

Posted

Eu gandesc totusi asa - oamenii aia totusi stiu ce fac,Ei si-au petrecut anii din viata facand asa ceva,studiind asa ceva,observand asa ceva.Nu cred ca ei ar pune planeta in pericol intentionat.Chiar de s-ar intampla ceva - hai s-o dam pe SF- cred ca ar fi impiedicati de extraterestri.

Deci fara frica,aoleu si alte chestii d-astea ca n-au rost.

PS - Acu` sa va sperii pe toti - probabil gaurile negre se alimenteaza din materia inghitita - un proces fizic normal si vizibil zi de zi - iar ca sa se hraneasca cu materie e ditai planeta.Destula materie adica.

Guest 卐 Ares88
Posted

oricum bine nu va fi . prea incearca oamenii sa se joace dea dumnezeu ;)

Posted

conform teoriei lui Hawkings

Care nu a fost dovedita/descoperita/masurata niciodata. E doar pe hartie

Si ei au ca siguranta o teorie care nici nu se stie daca e corecta pt ca nu sau facut cercetari pe teoria asta sa se dovedeasca ca radiatia hawkings chiar exista. TEORETIC spune hawkings exista dar practic nu sa dovedit

So nu se stie sigur daca o sa se evapore gaurile sau nu

"Were flying blind"

Posted

nu moare nimeni! intrati pe siteul lor sa vedeti ca au mai avut experimente si toate au avut succes!!! black hole e o minciuna !!! :beer: nu mai dati massuri hai sa ne imbatam si sa ne f***m ca maine murim ca e o minciuna :))!!!

Posted

experimentul care a fost facut azi a mai fost facut , practic azi a fost un testrun , am stat si m`am uitat la live broadcast , zicea ce`l de la "Alice" unde detecteaza nush ce .. , ca acesta a fost doar un testrun la nivele foarte mici de intensificatii sau ceva de genu, .. in safe mode .. , si totusi au obtinut 2 rezultate fata de 1 cat se asteptau cu o probabilitate scazuta .. , adevaratele teste si experiemte vor fii practic destul de periculoase si va fii nevoie de mult calm in echipa si atentie mare , asta zicea ala .. deci sigur si el stie ca e vorba de un real threat !

Posted

nu o sa duca la nimic periculos experimentu asta decat la ceva bun! au mai avut experimente si nu au patit nimic :> :readthis: :readthis: :readthis:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...