BAT0SAI Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Sunt curios sa cunosc noua generatie :) si sa vad pe cei care ma ameninta.Despre locatie veniti cu idei eu sunt satul de tot orashul :D imi e indiferent.
jmekeru_BK Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 bafta cu gather-ul :) si sa nu uitati de poze :P
bunny Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Warn up, pentru ca n-ai reusit sa faci topicul unde ii este locul. (:lol:) Cat despre gather, il faci la 12 noaptea?
luk Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 suna interesant :) cred ca o sa fiu acolo ca locatzie , nush ... amandina <_< poate o dam si intr`un biliard xD
BAT0SAI Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 suna interesant :) cred ca o sa fiu acolo ca locatzie , nush ... amandina <_< poate o dam si intr`un biliard xD Sunt praf :D,cam putini doritori.. @Data o alegeti tot voi 13 sau 14 pica sambata si duminica in functie de timpul liber al fiecaruia.
BAT0SAI Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Sunt cam 40-50 care joaca acum dar e grele cu forumu...
bunny Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Sunt cam 40-50 care joaca acum dar e grele cu forumu...Si mai te intrebi de ce ai admin. :blink: Intra omule pe gm, anunta pe global de gather, invata-i sa-si faca conturi, si-apoi poate vin si la gather.
BAT0SAI Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Si mai te intrebi de ce ai admin. :blink: Intra omule pe gm, anunta pe global de gather, invata-i sa-si faca conturi, si-apoi poate vin si la gather.Te rog frumos sa-ti vezi de viata ta,lasa tu ca sunt eu nu stiu cum si am nu stiu ce.Abtinete,ca nu m-am bagat peste tine vreodata sa zic ceva sau la altu.Ai lipsa de ocupatie?Dute la munca.
bunny Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Te rog frumos sa-ti vezi de viata ta,lasa tu ca sunt eu nu stiu cum si am nu stiu ce.Abtinete,ca nu m-am bagat peste tine vreodata sa zic ceva sau la altu.Ai lipsa de ocupatie?Dute la munca.Say what? :blink:
TyreXel Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 bunny fii si tu mai bun, macar in acest topic ;))@ot - propuneti si voi ceva insa fara locuri pline de cocalari :lol:
Lancelot Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 erm as prefra sa nu mai vad flame posting de acum inainte.Mi se pare urat sa va certati si in topicuri de gather....Ok Bny si bato?
BAT0SAI Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 erm as prefra sa nu mai vad flame posting de acum inainte.Mi se pare urat sa va certati si in topicuri de gather....Ok Bny si bato?Din partea mea Da,vreau sa vb decat cei interesati.
bunny Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 erm as prefra sa nu mai vad flame posting de acum inainte.Mi se pare urat sa va certati si in topicuri de gather....Ok Bny si bato?Ok, imi cer scuze. Daca vrea neaparat sa aibe oameni (asa multi) la gather ar putea face ceva in privinta asta. (era un sfat, oarecum ironic, dar trebuia sa-l ia ca atare). Have fun la gather. :tiphat:
BAT0SAI Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Cei vechi trebuie sa-i conving,cu gladi ma intalnesc zilnic nu va venii sigur,ovk e in italia,xtest poate poate...lui red_bull o sa ii zic cred ca va venii,Marcoo cred ca e plecat si el in italia.Grupa lui WarStyle & -DennyS- o sa vb si cu ei,Tyrexel vine 100%,RaSe ,as vrea sa vad si pe cei care nu au fost la nici 1 pana acum.Pentru asta am deschis topic,asa decat sunam pe cei care i-am scris si numai deschideam.Vad ca nu prea se arata nici 1. @Locatia inca ma gandesc.
eleodor Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Poate reusesc sa ajung si eu,o data,ar fi buna :)
BAT0SAI Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Poate reusesc sa ajung si eu,o data,ar fi buna :)nu stiu cine esti dar esti bine venit :tiphat:
TyreXel Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 tyrexel nu a plecat ma grecia ?Asta seara plec but -_-@BAT0SAI - 100% ? Ma mai gandesc... sa vedem ce locatie alegeti :-? sper sa va hotarati pana vin eu pe 11
redbull™ Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 unde in grecia Ty? am fost si eu in paralia caterini 8 zile am stat..iti treb o caruta de bani la tine :)
Guest [TiCi] Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 BATO sti bine ca o sa vin dar nu gatheru asta. De data a asta pierd vin in tara peste cateva luni asa ca o sa facem altu atunci . Sau Daca vreti veniti in spania si facem aci gather ^_^
BAT0SAI Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Locatia Middle Pub (Petre Ispirescu)