Jump to content
skaroxFX

Rusia ameninţă că distruge în 20 de minute navele NATO de la Marea Neagră

Recommended Posts

Posted

Rusia ameninţă că distruge în 20 de minute navele NATO de la Marea Neagră

IPB Image

Flota rusă de la Marea Neagră este capabilă să distrugă în doar 20 de minute navele NATO aflate acum în aceste ape, a declarat vineri un fost comandant de flotă, relatează RIA Novosti.Şeful Statului Major rus a spus marţi că zece nave NATO se află în Mare Neagră - trei nave americane, fregata poloneză General Pulaski, fregata germană FGS Lubeck şi cea spaniolă Admiral Juan de Borbon, ca şi patru nave turce. Alte opt nave sunt aşteptate să se alăture grupului. "În pofida aparentei puteri, grupul naval al NATO din Marea Neagră" nu are capacitatea de a lupta, a spus amiralul Eduard Baltin. "Dacă este necesar, o singură salvă de rachetă de pe crucişătorul Moskva şi de pe alte două sau trei vase de război ar fi suficiente pentru anihilarea întregului grup", a subliniat el. "În 20 de minute, apele ar fi libere", a mai spus el, subliniind că, în pofida reducerilor masive, flota rusă de la Marea Neagră are un arsenal de rachete formidabil. Totuşi, Baltin a declarat că riscul unei confruntări între NATO şi Rusia în Marea Neagră este mic. "Nu vom lovi primii şi ei nu par oameni cu tendinţe sinucigaşe", a spus Baltin. NATO a anunţat că va livra ajutor umanitar Georgiei, după încheierea ostilităţilor dintre Tbilisi şi Moscova. Şeful Statului Major rus a declarat că desfăşurarea navală din Marea Neagră "nu poate să nu provoace îngrijorare". Potrivit unor surse din armata rusă, navele NATO care au intrat în Marea Neagră transportă mai mult de 100 rachete Tomahawk şi rachete Harpoon antinavale.

sursa : Gardianul

Posted

Yeah right , si rachetele Tomahawk si Harpoon de pe navele NATO sunt din plastilina , asa ca rusii nu patesc nimic :rofl1:. Iti provoaca un zambet astfel de declaratii :)

Posted

totusi ...e la rusi acasa aici . stiu astia tot ce misca... si rusii au si submarine. da-ti seama ca e nevoie de un singur vas sa stea cu ochii pe stramtoare si stiu rusii tot ce intra si ce iese. oricum mie imi e cam tarsa.

"Nu vom lovi primii şi ei nu par oameni cu tendinţe sinucigaşe"

Guest escapeW
Posted

then.. un portavion al US le sparge toata flota ^^

Posted

Rusii au fost dintotdeauna cei mai tari. Pentru mama rusia un soldat rus doboara cu mainile goale o armata :rofl1: .Nu inteleg, de ce le mai trebuie rachete... or sa se scufunde singure vasele NATO. :lol:

Posted

Rusii au fost dintotdeauna cei mai tari. Pentru mama rusia un soldat rus doboara cu mainile goale o armata :rofl1: .Nu inteleg, de ce le mai trebuie rachete... or sa se scufunde singure vasele NATO. :lol:

ai jucat prea mult red alert :))

oricum daca intre navele din nato si navele din rusia incep sa traga putem sa fim siguri ca incepe un nou razboi

Posted

Pai uite o comparatie . Americanii vin cu , Cadillacuri - scz de cacofonie , rusii vin cu tancuri :)) .

Faza cu Georgia , cu Osetia de Sud . Daca tot au recunoscut independenta Osetiei de Sud de ce nu recunosc independenta Ceceniei sau a altor state din cadrul Rusiei anexate pe timpul imperiului tarist sau sovietic .... Ipocrizie ... Ar trebui impuscat Putin chiar daca nu e presedinte , in fct. de premier tot el cred ca "face jocurile"...

Posted

Really now, rusia vs nato? Ce dumnezeu, americanii nu au absolut nicio sansa.

Mie mi-e putin asa ca este destul de aproape. Cine stie cum o sa fie basescu de acord cu americanii in caz de razboi. Acum pe bune, daca romanii ajuta americanii eu plec intr-un loc cat mai pustiu.

Guest escapeW
Posted

Pai uite o comparatie . Americanii vin cu , Cadillacuri - scz de cacofonie , rusii vin cu tancuri :)) .

Faza cu Georgia , cu Osetia de Sud . Daca tot au recunoscut independenta Osetiei de Sud de ce nu recunosc independenta Ceceniei sau a altor state din cadrul Rusiei anexate pe timpul imperiului tarist sau sovietic .... Ipocrizie ... Ar trebui impuscat Putin chiar daca nu e presedinte , in fct. de premier tot el cred ca "face jocurile"...

crezi doar ? :)) , e mai mult decat clar ca Putin conduce "din spate" ... ei tot fac pe declaratii dastea "razboinice" ... dar la ei nu se uita...ca au tara in care se traieste in saracie .. mai putin partea Europeana. Ii intereseaza doar sa se innarmeze totusi cele 40 miliarde USD alocate de Rusia armatei .. sunt un nimic fata de cele 420 miliarde USD alocate de US pentru armata (in fiecare an). :crazy:

Posted

pot americanii , dar parca mi se rupe mie de americani , noi suntem langa rusi :huh: #-o :duh: si americanii au nucleare si rusii au... + ca rusii sunt aliati q afganistan sau alte tari d`astea de nebuni :-j , credetzi ca e o bataie de strada , in care 2 insi o dau parte in parte?

Posted

crezi doar ? :)) , e mai mult decat clar ca Putin conduce "din spate" ... ei tot fac pe declaratii dastea "razboinice" ... dar la ei nu se uita...ca au tara in care se traieste in saracie .. mai putin partea Europeana. Ii intereseaza doar sa se innarmeze totusi cele 40 miliarde USD alocate de Rusia armatei .. sunt un nimic fata de cele 420 miliarde USD alocate de US pentru armata (in fiecare an). :crazy:

Ce puteau sa declare Rusii ?

America daca vrea , sterge Rusia de pe harta lumii

Ok, va intreb pe amandoi. Cate stim despre rusi? Nu stim NIMIC. Cat despre americani... Vezi la fiecare documentar despre arme de razboi numai arme sofisticate, etc etc, vaaai cat aloca ei pentru armata. Si apoi spun noaaa noi suntem tara pasnica, nu va vrem raul. Nunu, de-aia bagati atatia bani in armata si va dati mari la toate documentarele, sa moara toti de frica.

Despre rusi repet, nu stim nimic. Americanii se vor pasnici, rusii nu se vor nimic. Asta pana au inceput americanii sa isi bage nasurile prin georgia. Pe bune, daca s-ar isca un razboi rusia-america, eu spun ca rusia va face praf americanii.

Si despre faza cu portavionul american... Really... Vorbim despre o flota incredibil de potenta, iar tu crezi ca un simplu portavion va face pagube impotriva ei?

Posted

eu zic sa nu va mai certati atata si sa asteptati razboiu sa vedeti cine castiga, daca mai sunteti in viata pe atuncea :D

eu zic k america are de castigat din razboiul asta dak se va intampla..

in primul rand au armele mai modernizate fata de rusii

in al doilea rand mai sunt o gramada de tari care sar in ajutorul ei pe scurt NATO

Posted

Ok, va intreb pe amandoi. Cate stim despre rusi? Nu stim NIMIC. Cat despre americani... Vezi la fiecare documentar despre arme de razboi numai arme sofisticate, etc etc, vaaai cat aloca ei pentru armata. Si apoi spun noaaa noi suntem tara pasnica, nu va vrem raul. Nunu, de-aia bagati atatia bani in armata si va dati mari la toate documentarele, sa moara toti de frica.

Despre rusi repet, nu stim nimic. Americanii se vor pasnici, rusii nu se vor nimic. Asta pana au inceput americanii sa isi bage nasurile prin georgia. Pe bune, daca s-ar isca un razboi rusia-america, eu spun ca rusia va face praf americanii.

In primul rand, vreau sa zic ca NU SE VA ISCA NICI UN RAZBOI DIRECT INTRE MARILE PUTERI, terminati cu tampeniile si gasiti-va alte griji.

In al doilea rand, referitor la postul tau, xIcarus, vreau sa zic urmatoarele:

De aia ca nu stii tu 'despre rusi' nimic nu inseamna ca nici ceilalti nu stiu. Si daca nu stii nimic de ei, atunci de ce zici ca i-ar face praf pe americani? Tu crezi ca trupele americane sunt alea prezentate la "Future Weapons" si la mai stiu eu ce show de 2 bani care arata numai ce e 'cool'?

Daca nu ai argumente solide mai bine nu posta (valabil si pentru ceilalti).

Guest escapeW
Posted

Si despre faza cu portavionul american... Really... Vorbim despre o flota incredibil de potenta, iar tu crezi ca un simplu portavion va face pagube impotriva ei?

nu trebuie sa facem din asta ..o "confruntare" pe forum ...fiecare posteaza din ce a citit si din ce stie despre cele 2 tari ... e foarte probabil ca intre cele 2 parti sa nu se intample nimic militar, ci doar in presa...pentru ca ambele parti ar avea de suferit enorm alaturi de lumea intreaga, totusi daca ne gandim la tancurile US "M1-Abrams" si la avioanele de lupta F-35(invizibile O_o) care se vor alatura US Army prin 2012 + alianta nord atlantica...US are un avantaj in fata Rusiei...

Icarus, un singur portavion nu prea va produce nu stiu ce pagube..dar cele 15 aflate in flota US + alte cateva ale nato pot produce pagube consistente, sa nu mai vorbim de submarinele cu propulsie nucleara...

Posted

In primul rand, vreau sa zic ca NU SE VA ISCA NICI UN RAZBOI DIRECT INTRE MARILE PUTERI, terminati cu tampeniile si gasiti-va alte griji.

In al doilea rand, referitor la postul tau, xIcarus, vreau sa zic urmatoarele:

De aia ca nu stii tu 'despre rusi' nimic nu inseamna ca nici ceilalti nu stiu. Si daca nu stii nimic de ei, atunci de ce zici ca i-ar face praf pe americani? Tu crezi ca trupele americane sunt alea prezentate la "Future Weapons" si la mai stiu eu ce show de 2 bani care arata numai ce e 'cool'?

Daca nu ai argumente solide mai bine nu posta (valabil si pentru ceilalti).

Ciudat, vad ca ceea ce zici tu sunt vorbe goale. De ce nu spui tu cate stii despre rusi ma rog, ca sa ma eclipsezi cu presupusele tale cunostinte?

Ia spune-mi ce stim noi despre rusi? Si in legatura cu emisiunile alea, mai documenteaza-te si tu putin, vei vedea ca sunt chiar proiecte ce seamana cu acelea de la "Future weapons", cum ai zis tu. Te ingropi singur.

nu trebuie sa facem din asta ..o "confruntare" pe forum ...fiecare posteaza din ce a citit si din ce stie despre cele 2 tari ... e foarte probabil ca intre cele 2 parti sa nu se intample nimic militar, ci doar in presa...pentru ca ambele parti ar avea de suferit enorm alaturi de lumea intreaga, totusi daca ne gandim la tancurile US "M1-Abrams" si la avioanele de lupta F-35(invizibile O_o) care se vor alatura US Army prin 2012 + alianta nord atlantica...US are un avantaj in fata Rusiei...

Icarus, un singur portavion nu prea va produce nu stiu ce pagube..dar cele 15 aflate in flota US + alte cateva ale nato pot produce pagube consistente, sa nu mai vorbim de submarinele cu propulsie nucleara...

Pai nu e o confruntare, nici nu am lasat de inteles ca este. Mi-am exprimat parerea.

Ma rog, americanii au nato. Pai tu crezi ca rusia ar fi singura in cazul unui asemenea conflict? In orice caz, eu nu cred ca rusii ar face ceva sa il evite... Pai inteleg si eu, daca au probleme cu georgia si americanii se baga... Nu cred ca e nimic de evitat din partea rusilor.

Posted

daca se tabacesc in marea neagra, poate usor degenera in razboi nuclear si atunci NIMENI nu va fi castigator, ar fi sfarsitul lumii, probabil ar supravietui sobolanii si scorpionii - cei mai rezistenti la radiatii.

The End. :crybaby:

Posted

Dupa cum a spus si Trigger Happy,niciodata nu se va isca un razboi intre super-puteri,cum s-a intamplat si in Razboiul Rece.Multi zic ca au castigat americanii,altii ca au invins rusii,nimeni nu a facut nimic,a fost doar o cursa tehnologica,tu te inarmezi,ma inarmez si eu.

Am vazut un post,ca USA ar sterge Rusia de pe fata pamantului.Zau?De ce n-au facut-o pana acum?Noi nu vorbim de orice alta natie,vorbim de Rusia,tara care are traditie in fabricarea de avioane si echipamente militare sofisticate.Si chiar daca are izbucni un razboi,rusii au avantajul petrolului,un avantaj MAJOR,pentru toata armata,americanii trebuie sa duca un razboi la mii de kilometri,Europa si-asa a devenit un sclav principal in povestea asta,am vazut cat de mari se dau englezii si francezii,dar nu conteaza.Eu cred ca ar sari si China in ajutorul rusilor,se stie ca-s prieteni dintotdeauna si atunci...

Ca sa nu mai zic ca am vazut un post care zicea de avioane ,,invizibile,, presupun ca se referea la F-22 si F-35.Asa ceva nu exista luati exemplul acelui F-117 doborat in Serbia cu o statie ruseasca veche din anii 60' au o semnatura micsorata pe unele radare intr-adevar,dar cred ca un S-300 il poate vedea cu ,,toata tehnologia incorporata,,.

Mai vreau sa zic ceva si atat,lumea asta e impartita intre rusi si americani,in alte cuvinte,ei fac legea.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...