Jump to content
bga

Pamantul 'ras' din Univers?

Recommended Posts

Posted

eu zic ca nimic nu se va intampla :| mai degraba o vad o amenintare din partea incalziri globale ...am vazut ceva documentare la tv si cica daca o tinem tot asa in maxim 5 ani se duce New york sub ape si multe altele :tiphat:

Posted

o dati in vorbe ... ce mai asteptati petreceti ani care ii mai avem prindeti ce gasiti pe strada =)) ) si viol

Hai ca'i penala faza =)) :rofl2:

Posted

Tot mai multe semne de alarma apar ...cum ca ar fi/veni sfarsitul lumii in n zile sau cativa ani, mi se pare ingrijorator .Ce mi se pare o adevarata amenintare e topirea ghetarilor si this Ei spun ca exista o sansa(mica) ca pamantul sa fie distrus de acel experiment, sansa mica sau mare...ea exista !

Posted

Nu cred in aceste aberatii ale "savantilor lumii" . Mai bine sa nu stim cand e sa murim caci probabil grabim unele lucruri si ne facem mai rau :) . Daca e sa murim in 2012 murim , who cares ? :blink: (life sux anw)

Posted

Sunt multe posibilitati de disparitie a pamantului, dar trecerea in alta dimensiune e ceva mai mare decat ma asteptam. Deci se deplaseaza in alta dimensiune, oare va fi aceeasi configurare solara? Interesant, mai ales ca vom fi toti prezenti la fenomen; daca e sa fie in 2012. :-?

Iar daca cineva asteapta o interventie divina in chestiunea asta, se inseala amarnic. Rezolvarea e doar pe plan spiritual si nu fizic, asa ca trupul (cel pacatos) poate disparea fara probleme intr-o clipita. Salveaza sufletul si cam atat. :-??

Cine a pus acel interviu incendiar, sa dea mai multe amanunte, chiar merita atentia. :tiphat:

Posted

Sunt multe posibilitati de disparitie a pamantului, dar trecerea in alta dimensiune e ceva mai mare decat ma asteptam. Deci se deplaseaza in alta dimensiune, oare va fi aceeasi configurare solara? Interesant, mai ales ca vom fi toti prezenti la fenomen; daca e sa fie in 2012. :-?

Iar daca cineva asteapta o interventie divina in chestiunea asta, se inseala amarnic. Rezolvarea e doar pe plan spiritual si nu fizic, asa ca trupul (cel pacatos) poate disparea fara probleme intr-o clipita. Salveaza sufletul si cam atat. :-??

Cine a pus acel interviu incendiar, sa dea mai multe amanunte, chiar merita atentia. :tiphat:

cred ca te-ai uitat prea mult la Stargate

Posted

daca am vazut toate episoadele din 10 sezoane si atlantis la sez5 si inca 2 filme artistice, facute dupa terminarea SG1 ti se pare prea mult, te inseli =))

Serios acum, daca e sa o luam ca pe o ipoteza reala, atunci ce am spus mai sus e perfect veridic si de bun simt.

Daca e o aiureala, probabil va aparea un nou serial ;)

Guest 卐 Ares88
Posted

care e faza cu era pestilor ? eu sunt pesti si inca pe 29.02 :P

prea multi traiesc pe pamantul asta cu gandul si avand falsa impresie ca sunt zei si controleaza totul (nickul meu nu are nici o legatura :)) ) adevarul e ca pe plan mondial , lumea e controlata de o mana de oameni ( nu ma astept ca voi restu sa stiti insa andy stie la cine ma refer ) ... shalom people ^_^

acea mana de oameni doresc globalizarea si mondialismul si uite ca au reusit . oricum nu mai e nimic de schimbat , decat sa ne caim pentru faptele noastre , greselile altora si asa mai departe . Daca nu a reusit sa duca la bun sfarsit hitler ceea ce ar fi dorit , sau antonesc cu tara noastra ... unul dintre ele , (tiganii care nu au ce cauta aici) - atunci , prin anii 40` vremea aia . nu va mai schimba acuma nimeni nimic . 2 late ...

Posted

care e faza cu era pestilor ? eu sunt pesti si inca pe 29.02 :P

prea multi traiesc pe pamantul asta cu gandul si avand falsa impresie ca sunt zei si controleaza totul (nickul meu nu are nici o legatura :)) ) adevarul e ca pe plan mondial , lumea e controlata de o mana de oameni ( nu ma astept ca voi restu sa stiti insa andy stie la cine ma refer ) ... shalom people ^_^

acea mana de oameni doresc globalizarea si mondialismul si uite ca au reusit . oricum nu mai e nimic de schimbat , decat sa ne caim pentru faptele noastre , greselile altora si asa mai departe . Daca nu a reusit sa duca la bun sfarsit hitler ceea ce ar fi dorit , sau antonesc cu tara noastra ... unul dintre ele , (tiganii care nu au ce cauta aici) - atunci , prin anii 40` vremea aia . nu va mai schimba acuma nimeni nimic . 2 late ...

Dupa avatar as zice ca esti pestoaica :))) ... :P

ON : Nu vine nimic frate , nici un sfarsitul lumii , daca era vreo catastrofa previzibila in urmatorii ani crezi ca o difuzau ei? La cata panica s-ar fi creat ....Ma indoiesc .

Posted

Ati uitat de cele cateva mii de megatone de armament nuclear, pentru Hirosima si Nagasaki au folosit cateva kilotone care nu au functionat la capacitate maxima (atunci nu aveau tehnologia, dar acum exista) a cata parte din acest armament e suficienta sa faca praf intreaga planeta?

Posted

Cred ca ineainte sa se intample ceva rau cu planeta o sa muriti de stres.

hahaha g1 asta asa e va stresati prea mult de acuma ...apai cand o sa o data fixa :crazy:

Posted

de acord cu zbk

eu nu cred mai in nimic... nu prea cred in Dumnezeu asa de mult ca altii , daca exista de la inceputul vietii de ce abia in anul 1 s-a propavaduit despre El ?

Nu cred absolut deloc in toate chestiile de genul daca te duci la biserica esti mai fericit/norocos/sanatos etc... sau sa pupi icoane sau sa mergi in genunchi pe langa biserica. Crazy pipal !

eniuei , za end uil CUM. sooner or later... tot ce vreau e sa asist !

o matusa de-a mea care e mai cu religia asa zicea ca de cativa ani bun a inceput procesul asta de apocalipsa... zice ca Satana e deja pe pamant si din cauza lui au izbucnit atatea razboaie , crime , etc...

Posted

Eu am ajuns la concluzia k este mai bine dak am muri toti odata decate pe rand.

Adik decat sa mor si sa stiu k sufera mama,familia dup me mai bine toti odata.(parerea mea)

Posted

Eu am ajuns la concluzia k este mai bine dak am muri toti odata decate pe rand.

Adik decat sa mor si sa stiu k sufera mama,familia dup me mai bine toti odata.(parerea mea)

Deja dam in vise,Science Fiction.

Moartea ii un lucru foarte real.

Pacat totusi ca exista fenomene care ingrijoreaza autoritatile si in special pe noi locuitorii planetei Terra.

Eu raman la ideea ca sfarsitul lumii va venii cand se vor indeplini toate profetiile scrise in biblie. :cool2:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...