Jump to content
bga

Pamantul 'ras' din Univers?

Recommended Posts

Posted

Niciodata nu stii cand te loveste. A prezis cineva de uraganul katrina?

Daca te referi la asteroid, se stie din timp daca se va intampla sau nu, cu o marja de eroare (mica sau mare). Uraganele se pot prezice dupa fazele de formare, si pozitia dupa curenti.

Referitor la ce au scris domnii jurnalisti... se bazeaza mai mult pe "prost sa fii, noroc sa ai!".

Posted

aoleo pai si cu 2012 cum ramane ?

trebuia sa fim morti de vreo 4 ori pana acum

in anul 2000 era Sfarsitul lumii .... era vorba odata de un asteroid urias .....acum Jupiter ? Ce mai urmeaza ? vin extraterestrii si ne invadeaza :-??

Posted

teoria cu 2012 am citit-o si eu. sunt vreo 25 de pagini dintr-un tratat al unui om nebun (chiar nebun)

la inceput zicea de zi, ca ea se micsoreaza ,si a trecut la extraterestri in 2 fraze.

in 2000 pe 5 mai sau martie se zicea ca se aliniaza planetele si o sa ne rupa "terra"

sa fim seriosi!

Guest ....::::LeXTeR::::....
Posted

06.06.2006 ? :>

stiu :)) si aia trebuia sa fie The Day When The Devil Will Return.. sa fim seriosi.. oricum.. dak nu se va intampla nimica in pe 23.12.2012 se va dovedi ca 2012 a fost cea mai mare farsa din istoria omenirii.. ca mie in suta voi fi sigur ca pe 22 decembrie 2012 si pe 21 vor avea loc sinucideri in masa si crime.. din ce motiv ? pentru ca vor fi oamenii idioti si ca cica le este frica de ziua finala si prefera sa se sinucida ei decat sa fie "ucisi" de altii...

Posted

stiu :)) si aia trebuia sa fie The Day When The Devil Will Return.. sa fim seriosi.. oricum.. dak nu se va intampla nimica in pe 23.12.2012 se va dovedi ca 2012 a fost cea mai mare farsa din istoria omenirii.. ca mie in suta voi fi sigur ca pe 22 decembrie 2012 si pe 21 vor avea loc sinucideri in masa si crime.. din ce motiv ? pentru ca vor fi oamenii idioti si ca cica le este frica de ziua finala si prefera sa se sinucida ei decat sa fie "ucisi" de altii...

cea mai mare farsa din istoria omenirii este dumnezeu

Guest ....::::LeXTeR::::....
Posted

... frate nu stiu ce sa zic.. asta e ceva mai sensibil de discutat.. sa pui la indoiala existenta creatorului.. nu vrea sa ma implic in polemici.. s-a discutat de multe ori si intens acest subiect daca Creatorul exista sau nu cu adevarat.. pana la urma crede doar cine vrea.. nimeni nu este obiligat sa aibe o anumita credinta..

Posted

... frate nu stiu ce sa zic.. asta e ceva mai sensibil de discutat.. sa pui la indoiala existenta creatorului.. nu vrea sa ma implic in polemici.. s-a discutat de multe ori si intens acest subiect daca Creatorul exista sau nu cu adevarat.. pana la urma crede doar cine vrea.. nimeni nu este obiligat sa aibe o anumita credinta..

fiecare crede ce vrea daca el crede ca Dumnezeu nu exista e problema lui

Posted

posibil! si akum imi pun multe indrebari in privinta asta. Cine este acest dumnezeu?De unde a aparut?De ce pedespseste oameni nevinovati?De ce a creat romania?

Asta vom afla cand vom muri..sau nu.

Noi oamenii suntem ca animalele, trebuie sa folosesti toate mijloacele ca sa supravietuiesti,sau mori de foame.Tu sau el?

Posted

Problema se pune in felul urmator:

In urma schimbarii climei pe Glob,in minim 10 ani,exista posibilitatea topirii ghetarilor,ceea ce ar fii o catastrofa naturala pentru Pamant,ceea ce s-a relatat de multi jurnalisti internationali,si n-au mintit cand au spus asta,cat despre planeta Jupiter si daca ar fii cum spune scriitorul rus,sincer cred ca se poate gasi o rezolvare a acestei probleme,deoarece sunt multe lucruri pe care noi nu le stim,dam cu presupusul ca sa ne aflam in treaba,dar NASA le stie.Nu cred in mayasi,nu cred in Nostradamus,nu cred in shamani si alte generatii sau personaje asemuite lor,cred doar in Dumnezeu!Pentru mai multe informatii contactati NASA poate va dau ei un raspuns ce vor face ca sa nu explodeze Jupiter,dar parerea mea este ca(scz de cacofonie)cum nu a explodat atatea milioane de ani Jupiter,nu cred ca v-a exploda in 10 ani(remarcat cu astfel de "perle" te faci).Ce pot sa va asigur este faptul ca trebuie sa avem incredere in NASA,ei au rezolvat multe probleme asemanatoare(OZN`uri,Stratul de ozon,piramida lui Keops,Templul Karnak etc.) si nu in ultimul rand in Dumnezeu! ;)

P.S.:Sfarsitul Lumii sau Ziua De Apoi a inceput demult pe Pamant.Razboaiele,crimele,sadismele asta inseamna Sfarsitul Pamantului,iar noi asistam zilnic la ele ;)

Posted

Exista o masa minima pe care un corp ceresc trebuie sa o aiba pentru a deveni stea.Jupiter are o masa prea mica..de vreo 75 de ori mai mica decat cerinta minima.Nu as pune prea multa baza pe aberatiile care apar in ziare.

Posted

Mda, in dumnezeu sa avem incredere ca putem sa-l bagam in WC si sa tragem apa.

Spuneau niste oameni de stiinta ca indiferent daca se topesc ghetarii, din cauze naturale rasa umana va exista inca 100 de ani.

Posted

Aia care vreti guvern mondial, se lucreaza deja la asta si daca o sa-l apucati, cred ca va veti schimba parerea (sunt intr-o dispozitie buna, altfel as incepe sa va jignesc).

Referitor la subiect, fiind vorba de Libertatea, oricine poate emite teorii/previziuni de genul asta, cu cat mai tampite cu atat mai bine.

Posted

Si tu esti un cercetator....chiar un mare cercetator vad...si cred ca si altii sunt de acord cu mine :)

Posted

cred ca foarte multi nu isi au rostul in topicurile astea... :-j in primul rand este vorba despre disparitia noastra ...voi ce o dati acuma in Dumnezeu si alte prostii :| parerea mea este ca ne vom distruge singuri pana inainte de toate evenimentele astea :-j

Posted

Aia care vreti guvern mondial, se lucreaza deja la asta si daca o sa-l apucati, cred ca va veti schimba parerea (sunt intr-o dispozitie buna, altfel as incepe sa va jignesc).

total de acord cu tine

Posted

Referitor la subiect, fiind vorba de Libertatea, oricine poate emite teorii/previziuni de genul asta, cu cat mai tampite cu atat mai bine.

Pai altfel stii sa comunici . La fel ca majoritatea romanilor stiti doar sa injurati pe altii cu opinii diferite de ale voastre .

Cum e Terra organizata acuma nu prea vad mari progrese curand . Razboaie , amenintari , atacuri teroriste , molime , ce sa mai zic Africa si Oceania sunt un fel de lumea a 5a . Cine stie ce descoperiri au mai facut SUA si Rusia si le tin pentru ei insisi pentru putere . Cu neincredere , ura si invidie nu ajungi nicaieri .

Posted

Shit! Ba ne omoara soarele, ba ne omoara un asteroid, ba ramanem fara aer, ba moare planeta,ba suntem inghititi de o gaura neagra, ba explodeaza o planeta langa noi!

Ce ne iau "savantii" astia cu descoperirile lor "socante":

-"Ba murim toti in 2050!!!"

-"Ba nu ba, murim in 2036!"

-"Ce tot vorbesti acolo ba? Ne rade un asteroid in 2012!"

-"Marsh ma, ca murim in 9 zile!"

-"Nu, nu! Avem cel putin 10 ani, baieti!"

Hotarati-va in puii mei odata cum si cand murim! :blink:

<_<

Posted

La cati de multi suntem 6 mld putem muri in toate acele date descrise de tine , insa ma indoiesc . Se fac prea multe speculatii de catre niste savanti care vor si ei 10 min de publicitate .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...