Jump to content
Guest Mega-SM

un mic ghetar

Recommended Posts

Posted

chiar mi-a placut la ghater...pacat ca nu au venit mai multi...si a lipsit narci :-s

lasa ca gather'ul de duminica a fost super :wub:

Guest Mega-SM
Posted

Gata ma ati ajuns acasa ?

Bash facem trade`u ala ?

App : L3v1s-MG here .... Am ss pe forum :P ... Si mie lene sa`mi fac cont !

Posted

da levis facem....da-mi pm knd intri in joc :)

Posted

http://img507.imageshack.us/img507/7580/geobebel059zy9.jpg RaluK-MG... MegaCat-SM ... TROCADERO (L3v1s-MG) ... Sw33tyGRL

4 nubi si toti 4 :))

http://img512.imageshack.us/img512/3282/geobebel083nb1.jpg MegaCat-SM ^:^)^ :bananadance2: :beer:

asta face tot raz :))

nice oricum ^_^

Posted

http://img507.imageshack.us/img507/7580/geobebel059zy9.jpg RaluK-MG... MegaCat-SM ... TROCADERO (L3v1s-MG) ... Sw33tyGRL

Nu au vrut ei sa fie. . . . SOARTA......

Posted

Nu au vrut ei sa fie. . . . SOARTA......

comic nu`?!:)))) :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: mai zi!

Posted

Ca de obicei ... se baga si bunny` cu japca`n seama ... Fara sa fie intrebat :> ( Aplaudati`l )

Am cu ce ba, am cu ce. =)) Btw, pe tine te-a intrebat cineva ceva? :) Sa te aplaud ca esti un analfabet de nici nu poti lega 2 cuvinte printr-o cratima? :) OK :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

ot: ghetar a? de capu' nostru, generatia lu' Gigi Becali. <_< Sa nu intelegi ca te-am insultat facandu-te analfabet, asta e adevarul, nu-i nevoie sa-mi multumesti.

Posted

ce va tot luati de oancea? ala facea caterink de voi si aq ca-l linistim si termina cu prostiile, va mananca sa-l gadilati sa caute motiv de scarpinat. Data viitoare bala :)) sa nu beau toata ziua k io dak bagam ink o bere :)) ahahhahaha lesinam p-acolo..... si de ce nu puneti pozele alea haioase razvaneee :(( k vreu sa-l vad p-ala cu moaca de drogat :D si io zici ca-s cel mai serios om de pe pamant :(( ce mama dreaq

Posted

ce va tot luati de oancea? ala facea caterink de voi si aq ca-l linistim si termina cu prostiile, va mananca sa-l gadilati sa caute motiv de scarpinat. Data viitoare bala :)) sa nu beau toata ziua k io dak bagam ink o bere :)) ahahhahaha lesinam p-acolo..... si de ce nu puneti pozele alea haioase razvaneee :(( k vreu sa-l vad p-ala cu moaca de drogat :D si io zici ca-s cel mai serios om de pe pamant :(( ce mama dreaq

asta fiind oancea dupa ce a baut prea mult nu ?:)

Posted

asta-i ghater ma? 3 baieti si 2 fete? unde sunt ghaters de acum 1-2 ani cand veneau peste 50 de persoane? pff..

Prea multe sticle de suc pe masa. In fine, nice pics..

Posted

Lasa bunny ca odata si odata ne intalnim noi ... ;) Atunci sa vedem smekerie :D

Sa vedem sa vedem ce-o sa iasa....

Bai nu va luat de levis asta condu ce-l mai mare clan care la avut Constanta pana aquma.Nici nu sti cand iti intra in casa si ramai gol.

Guest BeYonD01
Posted

Sa vedem sa vedem ce-o sa iasa....

Bai nu va luat de levis asta condu ce-l mai mare clan care la avut Constanta pana aquma.Nici nu sti cand iti intra in casa si ramai gol.

ce conduce mah ??? =))=)) voi dabea va tineti pantalonii pe voi si va aratati mari pe aici stati calmi in bancutele voastre

Posted

Lasa bunny ca odata si odata ne intalnim noi ... ;) Atunci sa vedem smekerie :D

Alt pui de rambo. 8-| De ce dracu nu faceti si-un Fan club bunny?

Posted

v-a cuprins smecheria de tip "bahoy" :)) ?...pacat de cateva reply-uri total pe dinafara care au stricat scopul topicului #-o

on topic : cam putini, presupun ca a fost unul facut pe fuga, dand niste telefoane

Posted

te pomenesti ca stai in bloc cu umflatu ala de celestin ;;)=))))))) dak da..intelegeti`l si pe el..copil aspirand la umflati care se ascund in tomberoane cand vine politia sa`i ridice =)))))))))))))))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...