Jump to content
Guest Feel_good_inc

Batic "fata de masa"

Recommended Posts

Guest Feel_good_inc
Posted

tot vad la unu'-altu' un batic tare la gat....unii in gluma ii zic "fata de masa"....intreb de unde ai?...din afara....deci eu cat am fost prin cluj sau arad (sunt din oradea) nu am gasit nimic....imi poate da cineva un site de unde pot comanta online plsss????(care nu s-a prins inca ce fel de batic dau exemplu pe Enrique Iglesias din videoclipul "Push")

Posted

tot vad la unu'-altu' un batic tare la gat....unii in gluma ii zic "fata de masa"....intreb de unde ai?...din afara....deci eu cat am fost prin cluj sau arad (sunt din oradea) nu am gasit nimic....imi poate da cineva un site de unde pot comanta online plsss????(care nu s-a prins inca ce fel de batic dau exemplu pe Enrique Iglesias din videoclipul "Push")

Acele sunt baticuri de cap , doar ca poti sa-l faci pentru gat . Daca ai fost in arad puteai sa cauti in Ziridava, Carrefour , Kidcenter . Stiu la ce baticuri te referi cum au "gangsterii" asa-i ?:P .

Posted

Si mie mi-ar trebui asa ceva , in vara asta am gasit intr-un magazin din germania o gramada si ieftine , dar nu mi-am luat , ca aici in romania nu se stie de asa moda la baieti , mai incolo peste vreo 2 ani o sa vedem si la noi asa ceva :P

kermiteh - ce gangsteri visezi ?

Posted

Sunt si in bucuresti in baneasa shopping city

Eu de acolo mi-am luat :D :D

(p.s. 80 lei :rolleyes: )

edit: baticurile simple (cele pe care le pui pe cap, sunt mult mai mici.

Posted

Gasesti la magazine cu articole militaresti

Alea-s de Rockeri stiai nu ? :)

Posted

Ce batic?... bandana? Sau dala gen terorist? Dalea gen terorist am cautat anul trecut si am gasit in Germania, dar dupa am vazut si aici, in Bucuresti. Cele gen gangsta: durag, bandana le gasesti la magazinele de specialitate :P

Posted

aceste baticuri sunt intr-adevar de la francezi, prin filiera marocana. ideea e sa nu-ti intre nisip prin unele locuri. :) in bucuresti au la "Margo" si pe east bay iti poti da comanda. dar daca vrei sa gasesti asa ceva da o tura pe la vama... :)

Posted

Ce batic?... bandana? Sau dala gen terorist? Dalea gen terorist am cautat anul trecut si am gasit in Germania, dar dupa am vazut si aici, in Bucuresti. Cele gen gangsta: durag, bandana le gasesti la magazinele de specialitate :P

lasaaneeeeeeeee :P :-j

costinesti.

in general mai ieftine am vazut in bazare in + tipul asta de comert e cam in toate orasele.

Posted

Eu mi`am luat un asemenea batic in primavara. Nu stiu cat de mult te ajuta. Eu sunt in Bucuresti, l`am gasit la un magazin din centrul comercial Carrefour Orhideea. Se numeste Camel Action. Nu cred ca la voi exista, dar dak ai drum prin Bucuresti, sa stii unde il poti gasi. :)

^cine s-ar plimba cu asa ceva pe strada ?

Nu neaparat trebuie sa te plimbi, poti sa si alergi.

Se opreste transpiratia in el. :D

Posted

Aceste esarfe, carora voi le ziceti "baticuri", sunt la moda.

In fiecare zi vad pa strazile Bucurestiul oameni de la mici la mari purtand astfel de esarfe.

Acum...parerile nu se discuta, dar nu e frumos sa jignesti un lucru pe care altii il poarta si sunt mandrii de el.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...