Guest Feel_good_inc Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 tot vad la unu'-altu' un batic tare la gat....unii in gluma ii zic "fata de masa"....intreb de unde ai?...din afara....deci eu cat am fost prin cluj sau arad (sunt din oradea) nu am gasit nimic....imi poate da cineva un site de unde pot comanta online plsss????(care nu s-a prins inca ce fel de batic dau exemplu pe Enrique Iglesias din videoclipul "Push")
Legacy Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 cred ca de la francezii e importat acest "batic"oricum eu nu as purta asa ceva , prea gayRogi pe cineva sa iti faca comanda dp eastbay
Burne Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 gasesti la turci cate vrei, daca te referi la baticurile alea cum au arabii
Velasquez Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 tot vad la unu'-altu' un batic tare la gat....unii in gluma ii zic "fata de masa"....intreb de unde ai?...din afara....deci eu cat am fost prin cluj sau arad (sunt din oradea) nu am gasit nimic....imi poate da cineva un site de unde pot comanta online plsss????(care nu s-a prins inca ce fel de batic dau exemplu pe Enrique Iglesias din videoclipul "Push")Acele sunt baticuri de cap , doar ca poti sa-l faci pentru gat . Daca ai fost in arad puteai sa cauti in Ziridava, Carrefour , Kidcenter . Stiu la ce baticuri te referi cum au "gangsterii" asa-i ?:P .
lexboy Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Si mie mi-ar trebui asa ceva , in vara asta am gasit intr-un magazin din germania o gramada si ieftine , dar nu mi-am luat , ca aici in romania nu se stie de asa moda la baieti , mai incolo peste vreo 2 ani o sa vedem si la noi asa ceva :P kermiteh - ce gangsteri visezi ?
Xellos Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Sunt si in bucuresti in baneasa shopping cityEu de acolo mi-am luat :D :D(p.s. 80 lei :rolleyes: )edit: baticurile simple (cele pe care le pui pe cap, sunt mult mai mici.
Domino628 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Rogi pe cineva sa iti faca comanda dp eastbay eu fac :D daca vrei sunt ceva modele si pe bestial.ro dar is de roackeri
Damian Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 incearca sa te duci pe la vreun Second & Hand .. ca e imposibil sa nu fie . sau pe net Bestial
gaboi Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 tot vad la unu'-altu' un batic tare la gat....unii in gluma ii zic "fata de masa"....intreb de unde ai?...din afara....deci eu cat am fost prin cluj sau arad (sunt din oradea) nu am gasit nimic....imi poate da cineva un site de unde pot comanta online plsss????(care nu s-a prins inca ce fel de batic dau exemplu pe Enrique Iglesias din videoclipul "Push")Gasesti la magazine cu articole militaresti Alea-s de Rockeri stiai nu ? :)
Tsu_Xing Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Ce batic?... bandana? Sau dala gen terorist? Dalea gen terorist am cautat anul trecut si am gasit in Germania, dar dupa am vazut si aici, in Bucuresti. Cele gen gangsta: durag, bandana le gasesti la magazinele de specialitate :P
lexboy Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Despre asa ceva vorbim noi click , nu rap , rock si alte prostii
spam`z`da`name Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 aceste baticuri sunt intr-adevar de la francezi, prin filiera marocana. ideea e sa nu-ti intre nisip prin unele locuri. :) in bucuresti au la "Margo" si pe east bay iti poti da comanda. dar daca vrei sa gasesti asa ceva da o tura pe la vama... :)
..:: TOBLE ::.. Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Ce batic?... bandana? Sau dala gen terorist? Dalea gen terorist am cautat anul trecut si am gasit in Germania, dar dupa am vazut si aici, in Bucuresti. Cele gen gangsta: durag, bandana le gasesti la magazinele de specialitate :Plasaaneeeeeeeee :P :-j costinesti. in general mai ieftine am vazut in bazare in + tipul asta de comert e cam in toate orasele.
Razvan Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Despre asa ceva vorbim noi click , nu rap , rock si alte prostiipe mine ma cam bate gandul ca se gandeste la un asa ceva:http://i171.photobucket.com/albums/u314/SH...oSanAndreas.jpg <a2a imagine de sus> sau stii tu cand instalezi gta sa apare imaginea cu negrul ala care tine un kalash in mana.. <adica ceva gen bloods http://www.youtube.com/watch?v=LAR-oVaX0Bo
()mar Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Eu mi`am luat un asemenea batic in primavara. Nu stiu cat de mult te ajuta. Eu sunt in Bucuresti, l`am gasit la un magazin din centrul comercial Carrefour Orhideea. Se numeste Camel Action. Nu cred ca la voi exista, dar dak ai drum prin Bucuresti, sa stii unde il poti gasi. :)^cine s-ar plimba cu asa ceva pe strada ?Nu neaparat trebuie sa te plimbi, poti sa si alergi.Se opreste transpiratia in el. :D
Fury Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 oO sunt nasole rau iar de alergat pe caldura asta cu batic :-j ... prefer o basca
()mar Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Aceste esarfe, carora voi le ziceti "baticuri", sunt la moda.In fiecare zi vad pa strazile Bucurestiul oameni de la mici la mari purtand astfel de esarfe.Acum...parerile nu se discuta, dar nu e frumos sa jignesti un lucru pe care altii il poarta si sunt mandrii de el.
Carp Angler Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 eu cred ca este vorba de asta :http://img235.imageshack.us/my.php?image=baticqa9.jpgright? :)