Jump to content
14ALEX14

Caiac, omorât după un joc de pocher

Recommended Posts

Posted

R.I.P.

Desi facea parte din lumea interlopa, a fost un om bun .. O sa vedeti ce o sa se intample in Craiova peste ani, tinea cat de cat ordinea...mai mult decat o fac autoritatile.

Posted

Nush unde traiesti tu, dar sa iti reamintesc ca traiesti in Romania, unde coruptia e in floare.

Autoritatile statului nu detin NIMIC, nicio PUTERE, nicio AUTORITATE, majoritatea sunt tinuti la degetul mic de cate un "derbedeu" - cum il numesti tu - din asta, care chiar detine controlul.

Ce sa zic, Dumnezeu sa`l odihneasca in pace, era si el OM la urma urmei.

Radu cunosc sistemul destul de bine, si adevarul e ca majoritatea celor de la conducere sunt niste imputiti inhaitati cu oameni din astia gen pitbull care le satisfac diverse nevoi in schimbul unei semi imunitati si chestia asta se poate transforma in ceva foarte nasol daca ia amploare, ii vad pe baietasii astia care il plang il ridica in slavi dar nu isi dau seama unde poate duce "puterea" unui astfel de om si nu se gandesc ca in momentul in care ar fi avut treaba cu ei nu ar fi ezitat sa le bata intreaga familie pana primeste ce are de primit. In momentul in care romanul nu mai are fricai caracteristica in piele si incepe sa protesteze sa ia masuri sa denunte toate tertipurile astea mai mult s-au mai putin vizibile, o sa-si dea seama incetul cu incetul ca taxa de protectie pentru chioscul lui cu placinte a fost luata in primul rand din caza ca nu a luat atitudine si s-a plecat capul in fata unui rebut al societatii.

Sunt probleme de genul asta si in judetul maramures unde baroni locali ( in Borsa ) detin controlul si ignora legea, sunt convins ca si in oradea fiind un oras la granita sunt asemenea specimene care desigur sunt mano a mano cu autoritatile. Singurii care sufera din toate astea suntem noi cetatenii de rand pentru ca suntem jegmaniti intr-un fel sau altul.

pe cand un mmo gang wars :happy1:

Posted

Ultimul meu post aici...un lucru mai am de zis...."smecherii" adevarati...care au bani cu adevarat ,nu apar la televizor si nu posteaza pe linkmania :) ...ei sunt undeva in umbra...eu unul nu as accepta sa-mi cante Adrian cat sunt viu...da ' mort :)) ..in fine...eu sper sa se opreasca aceste acte de violenta ca nu duc la nimic bun , dimpotriva..strica imaginea la o tara intreaga...pentru ca suntem pusi in aceeasi oala ..genul acesta de oameni apar la tv cu ei defilam si mai avem si pretentii de U.E :) ...rusine..rusine si voua care ii luati apararea ..mai sunteti si mandrii ca sunteti din acelasi oras....

"bhaaa cretinilor toti sunteti tarii n gura din spatele monitorului ... da caiac e cel mai mare mafiot dain romania si cu mafia de la craiova dak va prinde pe unu ca ii ziceti ceva ...va taie astia habar n-aveti despre cine vb bai ...la inmormantarea lui au venit peste 2000 de persoane... voi ganditi umpik..."

http://www.youtube.com/watch?v=XyVhdrgC64k...feature=related

ultimul meu post aici...vizionare placuta..pentru cei care il regreta.

EDIT: "Caiac a crescut în cartierul craiovean Brazda lui Novac, zonă din care provin şi alţi interlopi celebri. A fost unul dintre locotenenţii temutului Sile Popescu, singurul român care, înainte de Revoluţie, avea curaj să intre în cartierele ţigăneşti şi să facă ordine. Câţiva ani mai târziu, împreună cu Roşianu, Cimino şi Gigioc, Caiac a înfiinţat gruparea ?Frăţia“, al cărei scop era să-i pună la punct pe romii scandalagii din celebrul cartier Faţa Luncii." de lucrul acesta nu am stiut..se poate lua in considerare

Posted

Ultimul meu post aici...un lucru mai am de zis...."smecherii" adevarati...care au bani cu adevarat ,nu apar la televizor si nu posteaza pe linkmania :) ...ei sunt undeva in umbra...eu unul nu as accepta sa-mi cante Adrian cat sunt viu...da ' mort :)) ..in fine...eu sper sa se opreasca aceste acte de violenta ca nu duc la nimic bun , dimpotriva..strica imaginea la o tara intreaga...pentru ca suntem pusi in aceeasi oala ..genul acesta de oameni apar la tv cu ei defilam si mai avem si pretentii de U.E :) ...rusine..rusine si voua care ii luati apararea ..mai sunteti si mandrii ca sunteti din acelasi oras....

"bhaaa cretinilor toti sunteti tarii n gura din spatele monitorului ... da caiac e cel mai mare mafiot dain romania si cu mafia de la craiova dak va prinde pe unu ca ii ziceti ceva ...va taie astia habar n-aveti despre cine vb bai ...la inmormantarea lui au venit peste 2000 de persoane... voi ganditi umpik..."

http://www.youtube.com/watch?v=XyVhdrgC64k...feature=related

ultimul meu post aici...vizionare placuta..pentru cei care il regreta.

EDIT: "Caiac a crescut în cartierul craiovean Brazda lui Novac, zonă din care provin şi alţi interlopi celebri. A fost unul dintre locotenenţii temutului Sile Popescu, singurul român care, înainte de Revoluţie, avea curaj să intre în cartierele ţigăneşti şi să facă ordine. Câţiva ani mai târziu, împreună cu Roşianu, Cimino şi Gigioc, Caiac a înfiinţat gruparea ?Frăţia“, al cărei scop era să-i pună la punct pe romii scandalagii din celebrul cartier Faţa Luncii." de lucrul acesta nu am stiut..se poate lua in considerare

Foarte mare dreptate.

Smecherii adevarati, cei plini de bani, stau in umbra, se distreaza la un nivel si in locuri in care noi, oamenii de rand, nu prea avem cum sa ajungem.

Astia sunt smecherii de fatzada, carora le place sa iasa in fatza, sa fie in centrul atentiei.

Ala care a zis ca, Caiac a fost cel mai mare mafiot din Romania, creka are vreo 12-13 ani, sau n`o iesit niciodata din Craiova :))

Posted

uite ca eu sunt din craiova si nu mi pare deloc rau de el

habar nu am cat oprea el scandalurile ... dar stiu ca sunt satula de atata tiganime in orasul asta .. satula de atatea batai si omoruri

o fi fost el om, dar oameni sunt si toti mafiotii si criminalii si nu inseamna ca trebuie sa stau sa ii plang sau sa imi para rau de ei.

s-ar putea spune ca a cautat-o cu lumanarea aprinsa

Posted

Adriane, nu te agita ca un pepsi pt. Caiac, ca si cum ati fi fost tovarasi, seara de seara la baute impreuna.

Nu era usha de biserica, nu era un sfant, ca sa`i iei apararea in halu` asta.

Da, multi in fatza monitorului vorbesc, dar asta e menirea Internetului pt. unii, hai sa fim mari smardoi.

El la smecherit :))

Da chiar nu stiu dc ii luati apararea Adrian si Crazy

Posted

mafie in toata regula

auzi sa joci 50 mii euro (sau dolari) asa...ca pe banii de suc... :-? trebuiau sa moara mai multi, poate asa va fi liniste in tara.

Posted

El la smecherit :))

Da chiar nu stiu dc ii luati apararea Adrian si Crazy

Eu nu ii iau apararea... Da` voi la fiecare topic ziceti: ce bine ca a murit. :|

Posted

mafie in toata regula

auzi sa joci 50 mii euro (sau dolari) asa...ca pe banii de suc... :-? trebuiau sa moara mai multi, poate asa va fi liniste in tara.

Stai linistit, cunosc in Oradea cazuri de jocuri pe bani mult mai multi, la ruleta nu mai vorbesc pierderi de sute de mii de euro asa ... ca pe`un fleac. Chestiile asta, la oamenii cu bani, is nimicuri.

Crede`ma, nu suma a fost problema la mijloc, mai mult orgoliul.

Iara legat de linistea in tara, daca e cum zic astia ca, Caiac tinea sub control tiganii din Craiova, nu cred ca va fi chiar liniste... ci eventual o sa isi dea drumu toti ... si o sa fie scandaluri mai multe.

Liniste in tara ? Eventual in Craiova, nu in tara :)

Posted

Raducu , ar trebui sa ne bucuram ca in Oradea cel putin de bine de rau nu avem parte de asemenea showuri "ieftine" ( cel putin nu in vazul lumii ). Din partea mea sa se omoare toti "smecherii" astia din Craiova , ca de ceva vreme dupa ce stiri am vazut , acolo parca e jungla.

p.s Nu va stresati ca o sa ii ia locul altcineva lui Caiac asta si o sa fie pace si prosperitate in Prazilia ;)

Posted

uite unde erau camatarii , barosanii pe forumul linkmaniei , bah imi facetzi scarba ... era om pasnic caiac asta :rofl1: este? i-a dat tzeapa lu ala q cartile de pocher si omu s-a dus sa vorbeasca sa isi ia banii si a iesit "caiac hood" cu sabia ca banii ii furase ca sa ii dea la oamenii saraci a? :rofl2: suferiti de voi pe forum . Auzi si tu RIP CAIAC cn drq e asta ma? deja suferiti de voi ca stati in craiova mari jmekeri :rofl2: si pun pariu ca nici flegme nu dadea pe voi caiac asta [pentru astia barosanii de il cunosc]

@cum zic astia ca le e frica la politie de ei :rofl2: bah cwae tu nu ai vazut cum intra mascatii peste tziganii astia smekeri ... sa vezi si pe urma vorbiti ca nu stiti cum e...

.
Posted

I multumesc lui dumnezeu ca murit acest porc ,cand am timp ma duc si ma c...... pe mormantul lui...Pacat ca nu a avut o moarte dureroasa sa vada si el cum e sa suferi Jos tigania din craiova si din romania

Posted

Crapa unu', ii ia altul locul. Oricum ce se da in presa e praf in ochi. Alde Caiac Canoe astia sunt doar niste plimbatori de steag ai celor pe care ii votam o data la 4 ani.

Posted

voi atzi auzit de proiectul de lege in care vor astia sa modifice constitutia si parlamentul sa aleaga "regele" monarhie constitutionala ... poi cum drq sa aleaga toti burtosii din parlament toti pamfletarii , toti mafiotii , toti somnambulii din parlament sa aleaga presedintele ?:blink:

Caiac=0 , era caiac hood asta juca poker pe 50.000 EURO :rofl1: auzi si tu el alina scandalurile :rofl2: super tare , el si-a fqt banda ca sa ii tina sub control si sa le ia taxe :-j

drogatu' here !

Posted

se taie mafiotii intre ei. sa fim seriosi. si politia ce stare de alerta??? le e frica de niste burtosi cu gura mare -cum zicea un linkmaniac mai sus- sa le fie rusine.

=)) vai .....oricum distrusi aia 2 ..... pt $ :gunsfire:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...