musthyzz Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 http://www.dailymotion.com/video/x6g5p3_balci-de-balci_newsNu mai zic nimic. Las pe voi.
Irina Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 "aici'sa aici'sa aici'sa " ))))))))))))))))) FOARTE COMICI SUNTEM NOI ROMANII :wub:
musthyzz Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 am venit aicisea....caaaaa....vroiam saaaaa....aflam aiceseaaaa...ce se petrece aicisea..aaa...ca e prima data care am venit aiciseaa...la targu asta aiciseaa...si...TOTUSI E FRUMOS
RAPTURE- Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Hai frate va mai legati mult de ei ? Stim toti cum "prezinta" rromii, nu trebuie sa ne aminteasca nimeni. si ... ti-e cumva rusine ca esti roman? du-teeeeeeeeeeeeeeee tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !
musthyzz Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Ma duuuuc , ma duuuuuuuuuc taaaaaaaaare, chiar foaaaaarte taaaaaaare, numai ca mai trebuie sa stau 3 ani pentru experienta in tara.Si apropo ... unde am zis eu in threadul asta sau vreodata in 699+1 posturi ale mele ca mi-e rusine de nationalitatea mea. Oriunde am fost am in afara Romaniei sau in tara nu m-am prezentat altfel decat ceea ce sunt, adica roman get-beget si vaccinat.
RAPTURE- Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Atunci, de ce asociezi Romania cu ceva ce nu face deloc cinste tarii ?ps/le:Si sa-ti spun acum si de ce sunt putin revoltat :Eu stau in Craiova, unde, daca te mai uiti si tu pe la televizor, stii cum sta treaba... Crede-ma ca am vazut destule "intamplari" care m-au facut sa-mi schimb cat de cat parerea proasta despre tigani/rromi...Sa radem, sunt de acord .. dar sunt destui inculti pe langa cei de mai sus ^^, care spre deosebire de ei, au poate o alta sansa in viata, nu sunt nevoiti sa fure ca sa-si cumpere o paine ... si altele ...
musthyzz Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Dar de ce nu ? Pur si simplu vad de (prea) multe ori astfel de manifestari in tara noastra , si nu neaparat din partea rromilor. Faptul ca asociez ma transforma intr-un om care nu-si iubeste tara ? Pai cu cine ai vrea sa asociez astfel de iesiri ale "spiritului roman" ? Cu Congo ?Hai sa o lasam asa si sa radem putin.Edit si eu :)Stiu prea bine ce se intampla la Craiova si in niciun moment nu am aratat cu degetul spre o etnie. Eu rad de oameni nu de etnia lor.
skaroxFX Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 cel mai tare e ala cu "aici'isa" PS : tiganul tot tigan ramane, chit ca-i omenos, chit ca-i bulangiu, ca-i destept, ca-i prost ... it's almost same shit.
IoNutzZ Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Acum l`am vazut pe alt site ))) prea tare ...e multe rebuturi..mai mult de la tara )))... ne`am dat in parasute..ne`am luat inghetaturi,sucuri )
DuR@nG0_* Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 LOL Daca ati fost atenti la copchii aia au spus In loc de inghetate, inghetaturi