Guest angle_eminem Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 :blink: cati dintre voi practicati arta iluzionizmului? :dance:
bunny Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 :blink: cati dintre voi practicati arta iluzionizmului? :dance: Aproape niciunul. :blink: ps: se scrie iluzionism.
Guest angle_eminem Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 io da' nu invat pe nimeni nimic.si eu dar doar cu carti nu cu baghete sau nuj ce porcari ... p.s. io am scris iluzionizm ca asa imi place sa scriu nu imi ti tu morala .
bunny Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 si eu dar doar cu carti nu cu baghete sau nuj ce porcari ... p.s. io am scris iluzionizm ca asa imi place sa scriu nu imi ti tu morala .Mai nou esti luat de prost daca dai unui om sfaturi, huh? Cat despre ce-ai scris legat de quote-ul lui The Wizzard: :rofl2:
musthyzz Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Nu cred in magie (poate doar voodoo) , cred in oameni cu mult "skill".
The Wizard Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 daca vrei sa inveti "arta iluzionizmului" (nu stiu ce intelegi tu prin "iluzionizm") ti-as recomanda sa citesti carti (te uiti la filme) cu dai vernon, ortiz, ed marlo, michael ammar (clasici). nu penguin magic ca precis de acolo "inveti".edit @ eleodorcs: pe antena 2 parca...
eleodor Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Mai e unul pe nu stiu ce program (nu imi vine in minte acum),Criss Angel,sau ceva de genu' care mai facea din astea,si pe protv era i.real,dar ala era mai funny. :P
Guest angle_eminem Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Mai nou esti luat de prost daca dai unui om sfaturi, huh? Cat despre ce-ai scris legat de quote-ul lui The Wizzard: :rofl2:doar tiam spus criss angel e pe antena 2 si ireal pe protv
The Wizard Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 acum vorbind foarte serios magia este periculoasa daca o foloseste cine nu trebuie. vedeti aici - de manevra asta sunt 100% sigur ca e reala deoarece cand eram mai mic am vazut asa ceva la mare (o tiganca a luat banii la unu) + a fost dat si la stiri unu din asta. deci aveti grija
DivinE Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Pun pariu ca apare Lance si zice "hocus pocus, topic closed, user suspendat" . Mai exista un topic :P
Stargate Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 magia e o chestie, iluzionismul, cu totul alta. Magia se bazeaza pe incantatii si invocari de spirite (bune sau rele)bla, bla Iluzionismul pe a creea impresia ca vezi ceva ce nu exista, iar asta tine de show bizz...(David Copperfield, David Blaine, ecc) Daca dai search pe google...imposibil sa nu gasesti ceva...
IoNutzZ Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 acum vorbind foarte serios magia este periculoasa daca o foloseste cine nu trebuie. vedeti aici - de manevra asta sunt 100% sigur ca e reala deoarece cand eram mai mic am vazut asa ceva la mare (o tiganca a luat banii la unu) + a fost dat si la stiri unu din asta. deci aveti grija LoL ce simplu le facea .. :-? se juca cu mintea lor ... Am vazut asta vara..un tigan :-?[ era mai in varsta nu facea smecherii sa fure...] avea o bagheta si zicea ca face magie...a pus`o pe o colega sa sufle si a scos un trandafir ..nu stiu de unde... dar cum :-?
Guest angle_eminem Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 am facut acest topic nuj de ce sau ce mia venit dar lam facut chair dupa ce am vazut concursu national de iluzionizm...
Stef Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 o da cred daca dau pe tine polymorph te transform in oaie....
Lancelot Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Dar concursul national de inchis stupid topics l-ai vazut? Mai da din cand in cand refresh pe aici:)