Guest gh3g0 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Salut !!! Sunt Nou Pe Forum.. Si Ma gandeam sa intru la voi in comunitate !! Am Server DAr nu e chiar asa bun.. Produce LAG !! Si ce ar trebui sa fac ca sa fiu acceptat !! Plss AstepT raspuns ID: pro_dey22@yahoo.com
eleodor Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 vrea sa devina administrator baiatul,ce sa stii tu grasule
Guest gh3g0 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 nu [-x [-x VREAU SA TIN SERVERUL Q NUMELE DE LINKMANIA !!!!
skaroxFX Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 nu [-x [-x VREAU SA TIN SERVERUL Q NUMELE DE LINKMANIA !!!!Hah... dream on.
Guest gh3g0 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Du-te cu un pc la rds si tine-l. (in brate)Ce Glumetz :-@
Mysterio Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 dute la rds in orasul tau si vorbeste cu cei de acolo ;)
iNm Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 In mod normal ar trebui sa mergi la rds si sa ceri informatii. Poate ai norocul si prinzi o persoana care are timp sa se ocupe de servere ( gen quantum ) si daca ai un calculator cat de cat bunicel din cate stiu eu trebuie sa il concesionezi pe o perioada de timp ( in schimb tu primesti 2 admine parca ). Oricum quantum te poate lamurii mai bine. Eu te sfatuiesc totusi sa renunti la idee ca e cam greu pana sa o materializezi.
Lancelot Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Ce server ai?De ce vrei tu sa ai LM la server name? Ce poti face tu ptr LinkMania? In afara de lag :)
MiXalic Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Dar LinkMania ce poate face pentru el? :DLol...ai gandit mult inainte sa vorbesti ? E ca si cum eu as vrea o paine de la tine si tu ma intrebi : Ce trebuie sa fac pentru tine ca sa-ti dau o paine ? #-o
Stargate Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 dak vrei functie pe link...e mai greu de atins ^:^)^ daca vrei sa tii server de joc, fa-ti si tu un forum, fa-ti reclama prima data printre prieteni si apoi te dezvolti si aduci playeri. E mult de mca, dar daca asta iti doresti, vei fi fericit.
Damian Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 eu te sfatui sa o iei de unul singur cumparati un domeniu. fatzi site`ul linkmania.com net sau cum vrei si sa pui acolo cate servere vrei.
Nimeni Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Lol...ai gandit mult inainte sa vorbesti ? E ca si cum eu as vrea o paine de la tine si tu ma intrebi : Ce trebuie sa fac pentru tine ca sa-ti dau o paine ? #-oesti mult prea puber ca sa intelegi ce-a scris
musthyzz Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Salut !!! Sunt Nou Pe Forum.. Si Ma gandeam sa intru la voi in comunitate !! Am Server DAr nu e chiar asa bun.. Produce LAG !! Si ce ar trebui sa fac ca sa fiu acceptat !! Plss AstepT raspuns ID: pro_dey22@yahoo.com Am si eu o intrebare pe langa subiect (care lipseste cu desavarsire) : De ce -in numele Curatului- trebuie sa scrii cu majuscule la sfasitul sau mijlocul unui cuvant ? [ PS : Am observat ca in ultima vreme, chestia asta a devenit "un fel" de trend. DE CE !? ]
Nimeni Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Am si eu o intrebare pe langa subiect (care lipseste cu desavarsire) :De ce -in numele Curatului- trebuie sa scrii cu majuscule la sfasitul sau mijlocul unui cuvant ? [ PS : Am observat ca in ultima vreme, chestia asta a devenit "un fel" de trend. DE CE !? ]ca sa se mire prostii si/sau cei care s-au nascut ieri
musthyzz Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Raspuns evident.Din raspunsul tau , sa inteleg ca tu esti destept si nascut azi , iar eu sunt prost si nascut ieri ... nu ?Pardon mon cher ca m-am nascut alaltaieri si nu in azi , prin generatia voastra / lor , unde trasatura dominanta este mediocritatea. Stii tu vorba aia : "Prosti. da' multi...". Poate ai sa dai un quote si ai sa spui ca generalizez. Te salvez eu acum de o munca ostenitoare si iti spun ca nu vorbesc degeaba, deoarece vad si sunt uimit in fiecare zi, de prostia si kitsch-ul de care majoritatea dati dovada, voi generatie de haur. Nu oi fi eu mai intelept sau mai invatat , dar nici ca voi nu sunt. (Sic!) TrOgLoDiTiLoR !
Nimeni Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Raspuns evident.Din raspunsul tau , sa inteleg ca tu esti destept si nascut azi , iar eu sunt prost si nascut ieri ... nu ?Pardon mon cher ca m-am nascut alaltaieri si nu in azi , prin generatia voastra / lor , unde trasatura dominanta este mediocritatea. Stii tu vorba aia : "Prosti. da' multi...". Poate ai sa dai un quote si ai sa spui ca generalizez. Te salvez eu acum de o munca ostenitoare si iti spun ca nu vorbesc degeaba, deoarece vad si sunt uimit in fiecare zi, de prostia si kitsch-ul de care majoritatea dati dovada, voi generatie de haur. Nu oi fi eu mai intelept sau mai invatat , dar nici ca voi nu sunt. (Sic!) TrOgLoDiTiLoR !draga ciumpalacule.nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca eu fac parte din generatia de haur, cat despre postul meu , n-ai inteles nimic , trebuie sa fii vreo fetita virgina sau vre'o unul care a stat sub o piatra 22 de ani ca sa te mai mire aceste lucruri.
musthyzz Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Am tras concluzia din replyul tau : ca sa se mire prostii si/sau cei care s-au nascut ieri. Adica ce trebuia sa inteleg eu din replyul tau pana la urma. Explica te rog ca eu sunt mai prost asa de felul meu. Apropo cum dracu sa nu ma mire lucrurile astea ? Adica daca nu sunt la curent cu "trendurile" sunt automat catalogat prost si nascut ieri dupa logica ta ? Cat despre sexul si virginitatea mea ...stai oleaca... ce ?! Hai ca eu am plecat sa ma bat cu morile de vant , am sanse mai mari sa inving. POOOP DULKE!
IoNutzZ Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Ati cam luat`o pe aratura deja....baiatul vrea sa scape de lag..si cred ca vrea si el multa lume...visul orcarui baiat care isi face server :) degeaba ii spuneti sa se duca la rds la el in oras.....o sa zica "da" dar...prea multa treaba de facut si cred eu, ca nu vrea atata bataie de cap...dar cum a mai zis cineva mai sus...trebuie multa munca ca sa ai lume.forum alte chestii iti faci dupa ce crezi ca o sa iti mearga cu serverul,ca ai lume/playeri fideli...
Velasquez Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Gh3g0 , trimite-i un PM lui quantum iar el probabil iti va explica cand are timp liber pe indelete ce trebuie sa faci pas cu pas ca numele server-ului tau sa fie LinkMania. Dar pana sa-ti raspunda el poti da repede o fuga pana la sediul celor de la RDS&RCS din orasul tau sa vezi ce-ti spun aceia.