Mir@no1 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Dupa cum vi-am promis , am revenit cu un topic smile.gif Partea a2-a ( acuma am terminato ) : Pentru cei care nu au vazut prima parte : Topicul cu PARTEA 1 : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=239079 Sper ca va place :beer: :beer:
Mehico Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Mutat de la Discutii Generale, la FunMania, la fel ca topicul cu partea 1. Data viitoare acolo deschide asemenea topicuri.
cryina Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 super tare ) chiar mi-a placut .bravo. :clapping:
bga Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Esti tare :right: Poate revii cat mai repede si cu a 3 parteTotusi dak vrei spunemi si mie titlul de la filmu cu copilasul ala cu 'mustata' pls
Mir@no1 Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Esti tare :right: Poate revii cat mai repede si cu a 3 parteTotusi dak vrei spunemi si mie titlul de la filmu cu copilasul ala cu 'mustata' plsSe numeste EuroTrip , merita sa il vezi :)
Heini Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Eurotrip miezu ) hahah chiar ii tare filmul desi am ceva timp de cand l'am vazut ............... Cool
Zeal Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 5 faze "funny" din 8 filme diferite.Sfatul meu este sa inveti sa vorbesti romana inainte sa strici engleza. Mai incearca sa te uiti si la chestii inteligente, altfel o sa ajungi sa ocupi primul colt de strada in viitorul nu foarte indepartat. Ti-as recomanda chiar o carte cu toate ca stiu ca "nu esti genul".Din punct de vedere al regizoratului, fii mai creativ si ar trebui sa incerci si altceva inafara de movie maker daca vrei sa ai succes intr-o potentiala cariera in domeniu.
Mir@no1 Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 5 faze "funny" din 8 filme diferite.Sfatul meu este sa inveti sa vorbesti romana inainte sa strici engleza. Mai incearca sa te uiti si la chestii inteligente, altfel o sa ajungi sa ocupi primul colt de strada in viitorul nu foarte indepartat. Ti-as recomanda chiar o carte cu toate ca stiu ca "nu esti genul".Din punct de vedere al regizoratului, fii mai creativ si ar trebui sa incerci si altceva inafara de movie maker daca vrei sa ai succes intr-o potentiala cariera in domeniu.am folosit movie maker ca imi era la indemana , stai calm ca restu filmelor le fac cu alt program ProShow Gold dak ai auzit ...
IoNutzZ Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 ' date='Aug 26 2008, 23:23' post='3019906']:> ) In partea a 2-a e tare ultima faza cand canta ala )) cu pistolul )) :rofl1: :rofl2:
Razvan Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 frumos dar e mai calumea prima parte.. pune mai multe din crank.. faza aia cand pica e cea mai tare.. sau aia cand e urmarit de politie si intra in mall, sau aia cu nigga sau cand mimeaza ca are pistol si era banda in spate..
qwertyz0r Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Data viitoare lasa textul, se integele gluma fara so explici tu. In rest f frumos, astept partea a3a :)