Guest -=Great[MG]=- Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 (edited) La multi Ani din partea mea...BetivanSa curga cu urari! ^_^ :>warn lvl up pt. initierea threadului unde nu ii este locul Edited August 26, 2008 by xtest
Guest --d[^_^]b-- Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 din partea mea ( HackerAlin , Alinell_SM )pt SpK La multi ani ^^
SWAt2000 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 b--' date='Aug 26 2008, 02:38' post='3018187']din partea mea ( HackerAlin , Alinell_SM ) pt SpK La multi ani ^^ :lol: manele powah a? Si din parteaH mea, florin mizel,pastrama,carnat,ciorba,peste(toti manelistii la un loc) faraaaaaaaaaaaaaaaa numarrrrrr fara numarrrr(de ce zic manelarii fara numar?r: ca nu stiu sa numere :lol: ) la multi ani pentru spk off: cat de manelist am putut fi no warn plx, i-am urat omului lma :DDD
mircea_dbv Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 initial am intrat sa vad daca se aude ceva de un gather prin tm,ca parca asa zicea un prieten acum cateva saptamani.am dat de toppicu asta,si ascultandu-l pe robbie williams cum canta o melodie "mi-se-rup-ista" am vrut sa intreb:cine p**a mea e spk?anyway, lma
armybot Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 initial am intrat sa vad daca se aude ceva de un gather prin tm,ca parca asa zicea un prieten acum cateva saptamani.am dat de toppicu asta,si ascultandu-l pe robbie williams cum canta o melodie "mi-se-rup-ista" am vrut sa intreb:cine p**a mea e spk?anyway, lmacel mai urat dintre uratzi :rofl1: btw la multzi ani !