Jump to content
john™

Slmonela de la Iguane ?

Recommended Posts

Posted

eu am avut broasca testoasa ani de zile si nu am patit nimic. am si dormit cu ea.... Daca ea nu are de unde sa se infecteze cu asa ceva (sa devina purtator) nici tu nu ai cum.

Posted

AHAHAHAHAHA :rofl2:

nu m`am putut abtine

damn spammers.

Da ...micutele reptile sunt purtatoare de diversi virusi :) mai mult sau mai putin peirculosi. Cel mai indicat ar fi sa nu ii pupi pe gura ptentru ca nu se vor transforma in Patruleasa

Posted

Cel mai indicat ar fi sa nu ii pupi pe gura ptentru ca nu se vor transforma in Patruleasa

c dume are p el Lance :))

on: cred ca trebuie sa o ia de undeva ... tu ai luat.o de la magazin sau din salbaticie ? :)

Posted

on: cred ca trebuie sa o ia de undeva ... tu ai luat.o de la magazin sau din salbaticie ? :)

S-a dus in in jungla sa isi ia o iguana :blink: doh.. in zile noastre se gasesc de ex la un cash&carry(real de ex.).

Cred ca de acolo a luat-o sau a primit-o de la cineva, dar nu cred ca a luato din salbaticie :/

Posted

AHAHAHAHAHA :rofl2:

nu m`am putut abtine

din cate stiu eu orice animal atingi e bine sa te speli pe mana dupa...dar na nu stiu cum sati tu cu igiena :-&

damn spammers.

Cel mai indicat ar fi sa nu ii pupi pe gura ptentru ca nu se vor transforma in Patruleasa

nu o pup :))

c dume are p el Lance :))

nu stiu te las pe tine sa ghicesti :) de la magazin sau nu stiu ca am primit-o

oricum ms ... :closed:

Posted

Ai grija, chiar daca e de la magazin, poate fi infectata.

Alea de la "pet shop" sunt infestate cu toate bolile si toti parazitii posibil :blink: am luat si eu acum cativa ani un porcusor de guineea si a trebuit din prima sa-l deparazitez ca era plin de purici...si aia mai zic ca au grija de animalele de acolo -_-

Posted

din pacate toate animalutele sunt purtatoare de microbi nocivi omului, matza, catelul, cobaiul, papagalul, ecc sunt de tinut in casa...dar fiecare au ceva care ne fac rau. Mult timp nu am stiut ca puricii de balta uscati pt pestii de acvariu pot produce astm...deci cu ce sa ramai pe langa tine? Preitenul imaginar...ala care nu are curajul sa te contrazica niciodata, pt ca stie ca il lasi pe pres in fata usii... :-?

Posted

iguana...stramos in miniatura a dinozaurilor...as studia-o cu placere 2 zile, apoi probabil m.as plictisi...nu te poti juca cu ea ca si cu un catel...nu?

Apropos, ce manca? :-??

Posted

morcovi,salata verde si mai ceva ca niste lemne micutze ,;)) struguri,banane si cam atata cred...eu cel putin asta ii dau

Si musca sau zgarie?Fuge repede?Sau e "domesticita"? :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...