Domino628 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Sectiunea Publicitate iti suna cunoscut ?Hai ma,fii serios :blink: parca le-ar vinde....e un gest frumos,nu fi carcotas :whistle:
Demonica Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Sectiunea Publicitate iti suna cunoscut ?a mai fost un topic aici de adoptie. si nu le vand, incerc sa le gasesc stapani
Ayana Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Ce gest frumos... sper sa le gasesti niste stapani care sa ii ingrijeasca. Eu am papagal... nu as vrea sa ii ofer pisicii o masa chiar asa de scumpa
Demonica Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 daca nu vrei pisicuta, am si catei la adoptie Am fost o familie mare, de 10 fratiori, doua mame si un tatic. Niste oameni rai au otravit-o pe una din mamicile noastra si pe cativa din fratiorii nostri. Doar noi am ramas si speram sa ne gasim si noi o casuta pana nu patim si noi ceva rau... Suntem din Bucuresti, cei mai mici dintre noi avem o luna, cei mai mari avem 2 luni. Vom creste de talie medie - mare, foarte iubitori. Se adapteaza usor la curte sau la apartament. Podo Labuta Titi Lady Labuta Kodo si Codita Kodo Dunga si Zebra El e tati al nostru Daca doriti sa ne luati acasa, ne gasiti la 0724306712 sau la rage_of_the_wolf_2006@yahoo.com Va asteptam sau donez caine pretorian de lupta si atac domiciliu actual: la o vecina in varsta (ea m-a rugat sa postez ast` anunt) sex: femela (cateaua domne!) varsta: nu se spune (este femela) greutate: ceva la genu plus-minus 1 kg situatia profesionala: in rezerva merite militare: decorata cu carnet de sanatate, a luptat in spatele liniilor inamice situatie medicala: pensionata pe caz de boala, nevazatoare caracter: indiscutabil, si-are mersu leganatu..., latra cu viteza de 1 Mach situatie financiara: sa-si mai castige ceva papa, preda lectii de ninjitsu canin la fraierii care coboara in viteza pe scara blocului marime: invizibila conform normelor ninjitsu necesitati: aer, apa, papa, home, somn > scos afara, pipi, caca, mangaiat. dotari miitare: periuta de dinti, ham+lesa de camuflaj, cusca plastic de transport tip 2008 cu maner rabatabil si usi cu grilaj negru dotari civile: blana fara istoric, urechi, cap, coada, 4x4 alb (se vede si`n poza) bla bla, nimic ciudat sau lipsa, totul trecut la proces verbal predare-primire acte: tot ce doriti la imprimanta, este specializata in fotocopii, photoshop. origine: se trage din maica`sa cu gene lungi si tacsu care a fost un crai hobbyuri: ruleta ruseasca, mic pockeras dupa-amiaza cu vecina pt alte detalii: daca se scarpina pe dreapta, de ce se uita la stanga, daca unchiul ei era cu acte in regula (la nebuni), cate fire de blana mai are, ce boli au luat cei care au citit anuntul acesta...nu o intereseaza! Nu raspunde decat in fata marii adunari nationale!
eleodor Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Ai intentii bune,felicitari,oricum nu cred ca o sa gasesti cumparatori pe aici. :)
Guest ___ Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Ce simpatici sunt aia mici.... dar am prea multi ^_^LE: Tot 5 am :)
skaroxFX Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Frumos gest :clap: iti recomand sa postezi aceste anunturi pe www.eanimale.ro sau www.animale.roAcolo am postat si eu in legatura cu cainele meu, sfaturi and stuff si sa stii ca sunt o comunitate unita si de treaba. Sigur vei avea mai mult succes decat aici.EDIT : N-am stiut :) oricum succes!
Demonica Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 anunturile cu pisicute de la animale.ro sunt, am primis sa ajut fetele sa dea animalutele. cateii sunt ai mei :)
Velasquez Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Demonica tu esti reprezentanta unei firme de caritate sau tu esti pe cont propriu si doar vrei sa le gasesti un camin calduros acestor vietati micute si dragalase ?:)
Demonica Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 sunt pe cont propriu :) iubesc animalele si incerc si eu sa ajut :)asa ca, adoptati un animalut! sincer, e cel mai bun medicament, pentru stres, durere, orice.
kristo1945 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 sunt pe cont propriu :) iubesc animalele si incerc si eu sa ajut :)asa ca, adoptati un animalut! sincer, e cel mai bun medicament, pentru stres, durere, orice.Pune adoptia pe www.caini-pisici.com si poate o sa gasesti un stapan.
Stalk3r Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 ma tenteaza de numa dar sunt din oradea si stau in apartament :( , o pisica si un catel as fii adoptat :)
Demonica Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 daca te tenteaza, poate putem rezolva cumva, nu-i bai :) ai numere de contact in anunturi, vorbeste cu fetele si aranjati ceva :)
Heini Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 vai eu am papagal :D ............. dar vreau si o pisica dar sa fie de rasa :( ........