Jump to content
andy009

RUŞII DIN REPUBLICA MOLDOVA, CĂTRE ROM?NI: "O SĂ PĂŢIŢI CA GEORGIENII!"

Recommended Posts

Posted

Nu mai vorbiti tampenii de genul "rusii vor oprii distributia de gaze si petrol" pt ca chiar Putin a declarat saptamana asta ca legat de problema energetica "europenii depind de gazele si petrolul rusesc , iar Rusia depinde de banii rezultati din exporturi". De aici e clara treaba. Fiecare isi vede interesul asa ca daca Rusia ar decide oprirea exporturilor , economia lor ar intra in colaps si sunt foarte curios cum si-ar mai sustine fortele armate.

Posted

Ai dreptate i_need_money,si asa nivelul de trai din Rusia e sub cel din Romania :right:

cred ca vorbesti prostii ...rusii o duc destul de bine

@ semnatura ta zice totul despre tine :( (te-ai nascut calificat)

On:nu va fi nici un razboi...rusii sunt ei mari razboinici , nimeni nu neaga asta dar nu se pot pune si cu Uniunea Europeana si cu Nato...

@romania a ajuns un popor fricos, daca s-ar declansa razboi cand vor vrea sa ne atace nu va mai fi nimeni prin preajma :))

Posted

Ma refeream la venitul lunar pe cap de locuitor ;)

P.S.:Crezi ca daca rusii stau bine pe plan armat,crezi ca o duc la fel de bine si in zilele de zi cu zi?Ai fost tu in Rusia si ai vazut cum traiesc rusii?Frate nu te mai complica in discutii la care nu ai habar,iti spun eu ca romanii o duc mult mai bine ca rusii ;)

Si inca ceva ca sa stii...m-am nascut calificat ;) ...

Posted

On:nu va fi nici un razboi...rusii sunt ei mari razboinici , nimeni nu neaga asta dar nu se pot pune si cu Uniunea Europeana si cu Nato...

@romania a ajuns un popor fricos, daca s-ar declansa razboi cand vor vrea sa ne atace nu va mai fi nimeni prin preajma :))

se vede ca nu sti cati rusi se afla in sua si canada si inca mai emigreaza din rusia

Posted

ma...sa zicem ca din romania emigreaza 5 milioane de romani...si din rusia 10 :)

cate milioane suntem noi ?cate milioane sunt ei ?

@sukarule cred ca locul tau e intr-o bodega nu pe forum . (nu-mi mai da reply..daca ai vreo problema da-mi PM)

De ce majoritatea miliardarilor sunt rusi?

In Rusia e rata somajului asa de mare ca la noi ?

raspundeti daca ziceti ca nu stiu eu :happy1:

Cer scuze pentru offtopic :)

Posted

se vede ca nu sti cati rusi se afla in sua si canada si inca mai emigreaza din rusia

Aici era vorba de rusii din tara lor,nu de cei din afara.Daca romanii nostri din Spania si Italia o duc bine,inseamna ca nivelul de trai in Romania e foarte ridicat,nu?

Rusii o duc destul de bine,de cand a venit Putin la putere...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...