Guest ju$t m3 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 La varsta aia si eu spuneam la fel... motivul e cu totul altul, nu sa nu refuz (ala il ziceam pe fata) ci ca sa apuc sa ma consult cu prietena cea mai buna asupra tipului. Ii faceam o intreaga fisa de caracter cu ea... damn those were good times :D sar putea sa ai dreptate ..sa fie asa si in cazul ei ..acum cica e plecata la o cafea cu o prietena buna dea ei ;))
Velasquez Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 La 13 ani la o cafa ? Eu acuma pe la vreo 15 ani m-am apucat de cafa si tigari si aia de la 13 ani , AMAZING . BTW: Nu am mai fost la curentu cu topicul tau , i-ai zis sau nu ca o iubesti ? :>
Guest ju$t m3 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 La 13 ani la o cafa ? Eu acuma pe la vreo 15 ani m-am apucat de cafa si tigari si aia de la 13 ani , AMAZING . BTW: Nu am mai fost la curentu cu topicul tau , i-ai zis sau nu ca o iubesti ? :> in primu rand nu are 13 ani (poti s sti k eu d baut si tigari p la 12-13 mam apucat dar nu sa prins de mine din fericire) ..in al doilea nush ce fel de cafea bea ea..si da am vorbit cu ea dar iam spus ca o plac de iubit nu are cum atat de curand
Cristi58 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Invito intr-un loc dragut / romantic daca este o fire romantica ... asigurate ca este un loc retras unde sa poti sa discuti cu ea fara sa iti misti privirea , privesteo in ochii si spui ce ai tu pe suflet.Nu este chiar asa greu ia-ti inima in dinti si spui ca iti place de ea :) gandestete ca nu ai nimic de pierdut "Acum ori niciodata"
Guest ju$t m3 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 REPET: am vorbit deja cu ea despre ce simt fata de ea ;)
Domino628 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 REPET: am vorbit deja cu ea despre ce simt fata de ea ;)SI?Ce a zis??? :error:
musthyzz Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Auuuuuooleuu nu iar , nu iar topicuri cu sfaturi despre dragoste sau cum sa o cuceresc pe Xuleasca.
Guest ju$t m3 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 SI?Ce a zis??? :error:off voi nu cititi si posturile anterioare? :(
Domino628 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 am vorbit cu ea dar iam spus ca o plac de iubit nu are cum atat de curand Ce sa intelegem noi de aici? "o plac de iubit nu are cum atat de curand" nu are sens propozitia asta
Guest ju$t m3 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Auuuuuooleuu nu iar , nu iar topicuri cu sfaturi despre dragoste sau cum sa o cuceresc pe Xuleasca.pey daca nu te intereseaza nu te mai deranja sa postezi :)
eFr Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 .. e asa de speciala pt tine ca sa faci cu tot dinadinsul amicee s`o cuceresti ? e clar ca esti la o varsta cand vrei ceva mai matur , o relatie de ex ... mai insista ! dar nici chiar asa ca obsedatul , sa creada ca esti mort dupa ea hai GL ... app in lume sunt 8 femei la un barbat deci ? ( aici mai conteaza si comportamnetul , daca esti timid nu faci nik , fii mai indraznet ofera`i ceva frumos distractiv , fa`o sa rada si usor iti cade ) BAFTA
Guest ju$t m3 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Ce sa intelegem noi de aici? "o plac de iubit nu are cum atat de curand" nu are sens propozitia asta pai nu iam spus ei toata propozitia doar ca imi place de ea ..restu iam raspuns lui kermitEH ..acum ori nai inteles tu bine din context ori nam gasit eu cea mai buna exprimare...una din doua :dontknow:
eFr Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 pai nu iam spus ei toata propozitia doar ca imi place de ea ..restu iam raspuns lui kermitEH ..acum ori nai inteles tu bine din context ori nam gasit eu cea mai buna exprimare...una din doua :dontknow: ia pune pustiule niste poze cu tipa sa vedem ce si cum :P daca merita sau nu :D
Guest ju$t m3 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 ia pune pustiule niste poze cu tipa sa vedem ce si cum :P daca merita sau nu :D nu pun ninic :nanana: daca chiar vrei sa sti intreaba-l pe Sillent :) bafta..
eFr Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 nu asta ma intereseaza ,dar daca tot vad ca esti asa de atras de o fata , arat`o aicitb ta ... bafta
Guest ju$t m3 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 nu asta ma intereseaza ,dar daca tot vad ca esti asa de atras de o fata , arat`o aicitb ta ... baftapey stiu da nu vresu s pun poza aici..el stie deaia tiam sp:)
Domino628 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 E buna :> adica nah,am vazut doar o poza,dar arata bine si are corp sexy :wub:
gaboi Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Numai dramatiza atat,si treci la fapte. (cheam-o la tine) Sunt prea mici ma :D P.S. : Mircea Radu here ON: Zi Just te.ai combinat sau nu ?!? Scurt si la obiect.
TyreXel Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Numai gigolo pe forumul asta... Inainte de a rade de el uitati-va la voi, poate ca si voi ati fost la fel ca el.@ju$t m3 - Ar trebui sa procedezi asa cum consideri tu. Fii original, nu incerca sa te iei dupa x sau y. E bine sa asculti parerea celor de pe forum, insa nu noi suntem cei care decid. Good luck.
Guest ju$t m3 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Numai gigolo pe forumul asta... Inainte de a rade de el uitati-va la voi, poate ca si voi ati fost la fel ca el.@ju$t m3 - Ar trebui sa procedezi asa cum consideri tu. Fii original, nu incerca sa te iei dupa x sau y. E bine sa asculti parerea celor de pe forum, insa nu noi suntem cei care decid. Good luck.merci..mai sunt si oamenii seriosi pe forumu asta :)
Guest SilveRR Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 oricum... niciodata nu o sa poti sa intelegi fetele astea :beer: