Jump to content
Guest ju$t m3

astept sfaturi:D

Recommended Posts

Guest ju$t m3
Posted

La varsta aia si eu spuneam la fel... motivul e cu totul altul, nu sa nu refuz (ala il ziceam pe fata) ci ca sa apuc sa ma consult cu prietena cea mai buna asupra tipului. Ii faceam o intreaga fisa de caracter cu ea... damn those were good times :D

sar putea sa ai dreptate ..sa fie asa si in cazul ei :)) ..acum cica e plecata la o cafea cu o prietena buna dea ei ;))

Posted

La 13 ani la o cafa ? :| Eu acuma pe la vreo 15 ani m-am apucat de cafa si tigari si aia de la 13 ani , AMAZING .

BTW: Nu am mai fost la curentu cu topicul tau , i-ai zis sau nu ca o iubesti ? :>

Guest ju$t m3
Posted

La 13 ani la o cafa ? :| Eu acuma pe la vreo 15 ani m-am apucat de cafa si tigari si aia de la 13 ani , AMAZING .

BTW: Nu am mai fost la curentu cu topicul tau , i-ai zis sau nu ca o iubesti ? :>

in primu rand nu are 13 ani (poti s sti k eu d baut si tigari p la 12-13 mam apucat dar nu sa prins de mine din fericire) ..in al doilea nush ce fel de cafea bea ea..si da am vorbit cu ea dar iam spus ca o plac de iubit nu are cum atat de curand

Posted

Invito intr-un loc dragut / romantic daca este o fire romantica ... asigurate ca este un loc retras unde sa poti sa discuti cu ea fara sa iti misti privirea , privesteo in ochii si spui ce ai tu pe suflet.Nu este chiar asa greu ia-ti inima in dinti si spui ca iti place de ea :) gandestete ca nu ai nimic de pierdut "Acum ori niciodata"

Guest ju$t m3
Posted

REPET: am vorbit deja cu ea despre ce simt fata de ea ;)

Guest ju$t m3
Posted

SI?Ce a zis??? :error:

off voi nu cititi si posturile anterioare? :(

Posted

am vorbit cu ea dar iam spus ca o plac de iubit nu are cum atat de curand

Ce sa intelegem noi de aici? :banghead: "o plac de iubit nu are cum atat de curand" :hair: nu are sens propozitia asta :|

Guest ju$t m3
Posted

Auuuuuooleuu nu iar , nu iar topicuri cu sfaturi despre dragoste sau cum sa o cuceresc pe Xuleasca.

pey daca nu te intereseaza nu te mai deranja sa postezi :)

Posted

=)) .. e asa de speciala pt tine ca sa faci cu tot dinadinsul amicee s`o cuceresti ? e clar ca esti la o varsta cand vrei ceva mai matur , o relatie de ex ... mai insista ! dar nici chiar asa ca obsedatul , sa creada ca esti mort dupa ea

hai GL ... app in lume sunt 8 femei la un barbat deci ? :)) ( aici mai conteaza si comportamnetul , daca esti timid nu faci nik , fii mai indraznet ofera`i ceva frumos distractiv , fa`o sa rada si usor iti cade )

BAFTA

Guest ju$t m3
Posted

Ce sa intelegem noi de aici? :banghead: "o plac de iubit nu are cum atat de curand" :hair: nu are sens propozitia asta :|

pai nu iam spus ei toata propozitia :)) doar ca imi place de ea ..restu iam raspuns lui kermitEH ..acum ori nai inteles tu bine din context ori nam gasit eu cea mai buna exprimare...una din doua :dontknow:

Posted

pai nu iam spus ei toata propozitia :)) doar ca imi place de ea ..restu iam raspuns lui kermitEH ..acum ori nai inteles tu bine din context ori nam gasit eu cea mai buna exprimare...una din doua :dontknow:

ia pune pustiule niste poze cu tipa sa vedem ce si cum :P daca merita sau nu :D

Guest ju$t m3
Posted

ia pune pustiule niste poze cu tipa sa vedem ce si cum :P daca merita sau nu :D

nu pun ninic :nanana: daca chiar vrei sa sti intreaba-l pe Sillent :) bafta..

Guest ju$t m3
Posted

nu asta ma intereseaza ,dar daca tot vad ca esti asa de atras de o fata , arat`o aici

tb ta ... bafta

pey stiu da nu vresu s pun poza aici..el stie deaia tiam sp:)

Posted

Numai dramatiza atat,si treci la fapte. (cheam-o la tine)

Sunt prea mici ma :D

P.S. : Mircea Radu here

=))

ON: Zi Just te.ai combinat sau nu ?!? Scurt si la obiect.

Posted

Numai gigolo pe forumul asta... Inainte de a rade de el uitati-va la voi, poate ca si voi ati fost la fel ca el.

@ju$t m3 - Ar trebui sa procedezi asa cum consideri tu. Fii original, nu incerca sa te iei dupa x sau y. E bine sa asculti parerea celor de pe forum, insa nu noi suntem cei care decid. Good luck.

Guest ju$t m3
Posted

Numai gigolo pe forumul asta... Inainte de a rade de el uitati-va la voi, poate ca si voi ati fost la fel ca el.

@ju$t m3 - Ar trebui sa procedezi asa cum consideri tu. Fii original, nu incerca sa te iei dupa x sau y. E bine sa asculti parerea celor de pe forum, insa nu noi suntem cei care decid. Good luck.

merci..mai sunt si oamenii seriosi pe forumu asta :)

Guest SilveRR
Posted

oricum... niciodata nu o sa poti sa intelegi fetele astea :)) :beer:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...