Jump to content
Guest ju$t m3

astept sfaturi:D

Recommended Posts

Posted

Sillent, spammer mic ce esti :P , in toate posturile tale nu am vazut nici macar o indrumare , un sfat bun .

@just me : I-ati inima-n dinti si spune-i ca o iubesti . :wub:

Posted

Sillent, spammer mic ce esti :P , in toate posturile tale nu am vazut nici macar o indrumare , un sfat bun .

Ba da :)) nu a fost chiar un sfat,dar dupa cum spune el nu are cum sa-l refuze...pare si ea interesat de el,mai ales faza cu sms-urile :-?

Apropo,cati ani are tipa?

Guest ju$t m3
Posted

Ba da :)) nu a fost chiar un sfat,dar dupa cum spune el nu are cum sa-l refuze...pare si ea interesat de el,mai ales faza cu sms-urile :-?

Apropo,cati ani are tipa?

e putin mai mica decat mn dar nu cu mult

Guest ju$t m3
Posted

kre credeti k mai imi puteti da cv sfaturi lasati un id dak se poate trimite msj privat sau spuneti k il dau eu pe al meu:D

kre avetzi cv d zis intrati p shadow_of_doom_2oo8 :D :>

Posted

Vorbesti cu ea pe mess, a acceptat invitatia la suc, va dati mesaje la 3 noaptea ... spunei naiba ca o iubesti... stiu nu e usor, mai aleas daca e printre primele relatii.

Poti sa-mi trimiti si mie vreo 100 de mii pt sfat, numa asa ca sa te inveti cu lipsa banilor din momentul in care o sa platesti dublu pt un suc :whistle:

Guest ju$t m3
Posted

nu cred ca o sa aplic metodele unora =)) dar totusi merci pt inventivitate ...dau un suc...pardon , o bere k de knd mio plecat fata nu mai beau sucuri :))

Posted

ca bine zici CRS... dar sa stii ca te obicei ea te saruta pe tine.. mai ales la first date.

depinde si cat de viclean esti si iti alegi zona, si diferitele chestii mai retrase , din zona aleasa de tine.

la mine o portita cu trandafiri "un fel de poarta a sarutului" a mers.

desigur some balls are needed 4 t3h maximum effect ` :)

Guest ju$t m3
Posted

aaa...si in leg cu smsurile ...nui chiar asa ..sa intamplat pur si simplu s nu dormim amandoi la ora aia..ea trebuia s se trezeask p la 4 jumate k trebuia s plece cu autocaru pe la vreo 6 si eu nam putut dormi fiindca imi era gandu la ea :wub: :D ..apoi o so intreb dc nu dormea la ora aia si va zic si voua ok?? ;) firar mama ei de bagaboanta :))

totusi cred k mai bn i spun ...ca dak stau sa ma gandesc la ce palma ar putea sami lipeasca dak as incerca sa o sarut

Guest t.krump
Posted

CURAJ TINERE IUBARET!

Ziua de nastere 16 August 1992 => La multi ani, esti mai tanar ca el.

Eu nu inteleg de ce tot o dati in atatea drame, c-o pierde, ca nush ce kkt... are 15 ani ma, mai sunt si alte fete nu tre' s-o dati in drame d-astea fara sens ;)

prietene, tot ce tre tu sa faci, e sa vorbesti cu ea, fie fata-n fata fie pe net si nu ma refer la "vrei sa fim prieteni?", nu, ca sa te placa o fata trebuie sa-i castigi increderea in primul rand. Cum vorbesti cu ea, ce spui, ce-i arati, ce-ti scoti in evidenta=> conteaza foarte mult, daca vorbesti prea cheesy aka "cocalaru' ala" n-o sa reusesti nimic. Iti zic eu, jocurile astea cu sms-urile ruleaza fin, e partea cea mai frumoasa inainte de-o relatie mai ales la varsta ta.

Posted

hmm...eu uite cum am facut:

Un prieten de al meu a invitato in centru (eu lam pus :D )

El nu a venit,dar ea s-a dus la locul nostru secret (unde stateam toata clasa) si a gasit buchetul de flori,pus de mn acolo.

Era si un biletzel in acele flori cu numele meu si "mesajul" cum sa zic eu :)

Apoi a inteles ce vroiam sai spun,si a mers :whistle:

copiaza din asta si iti va merge bine :nanana:

Posted

Hai sa-ti zic una care ti se potriveste.

E o vorba mare.. Dupa femei si autobuze sa nu alergi niciodata! mereu vine urmatoru' ;)

Eu cand sunt intrebat de obicei o baga pe'aia cu "m-ai putea privii vreodata decat mai mult decat o prietena/colega/amica ? si banuiesc ca o poti incerca si tu daca n-ai tupeu de un sarut direct care ar cam spune totu fara vorbe ;)

Posted

O inviti la o discoteca/club. Iti iei ceva de baut (sa-ti faci curaj), si ii iei si ei ceva (sa nu fie asa "hard to get"). O inviti la dans, de preferat pe o melodie mai lenta/romantica, and you kiss her. Works every time :D

Guest ju$t m3
Posted

O inviti la o discoteca/club. Iti iei ceva de baut (sa-ti faci curaj), si ii iei si ei ceva (sa nu fie asa "hard to get"). O inviti la dans, de preferat pe o melodie mai lenta/romantica, and you kiss her. Works every time :D

partea asta o sa fie putin mai grea..nu prea se pun melodi lente prin pe aici :( totusi merci oricum o sami foloseasca candva :D si merci all :cool2:

Guest ju$t m3
Posted

ce sa va spun..am vorbit cu fata ea mia spus ca are nevoie de timp sa se gandeasca ,dar nu stiu ce sa zic..voi ce credeti ce sanse am ? oare chiar are nevoie de timp de gandire sau nu a vrut sami dea un refuz categoric? help care puteti :beer:

Guest Xspeed
Posted

face fitze

probabil ca a citit intr-o revista ca nu e bine sa accepti rpd :)

keep insisting

Posted

Come on dude,acum ce vrei sa faci,sa vb cu psiholog?

CURAJ TINERE IUBARET!

Numai dramatiza atat,si treci la fapte. (cheam-o la tine)

hahahha, uite-l ma...elodiu gigolo-ul :)))) . Taci ca te vede marci :D

@ on : degeaba ceri sfaturi, tu o cunosti ... stii ce ii place . Faza cu timpul mi se pare un "NU" categoric din partea ei

P.S. : Mircea Radu here

Posted

ce sa va spun..am vorbit cu fata ea mia spus ca are nevoie de timp sa se gandeasca ,dar nu stiu ce sa zic..voi ce credeti ce sanse am ? oare chiar are nevoie de timp de gandire sau nu a vrut sami dea un refuz categoric? help care puteti :beer:

La varsta aia si eu spuneam la fel... motivul e cu totul altul, nu sa nu refuz (ala il ziceam pe fata) ci ca sa apuc sa ma consult cu prietena cea mai buna asupra tipului. Ii faceam o intreaga fisa de caracter cu ea... damn those were good times :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...