Stargate Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Teoretic e buna ideea scoaterii din alimentatia copiilor toate E-urile si colorantii, dar tare ma tem ca vor fi inlocuite de altele sub alta forma.Raman biscuitii si batoanele, apa plata si minerala...redbull va fi permis poate in facultati...Vor aparea sandviciurile proastpete facute dimineata si cu termen de val de 24h?Ramane de vazut, oricum, nu prea am incredere. :-?
Extrem One Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Sa te duci la scoala, dupa 1-2-3 ore vine foamea... te duci la magazin , o conversatie tipica ar suna asa:Tu: - o bucata de cascaval si o paine va rog - a, oua proaspete aveti ? X: - este este...Tu: - frigeti va rog si un ou atunci... - aveti cumva si lapte proaspat ?X: - sigur, avem ferma langa scoala...Tu: - super ! va rog frumos 2 litriiX: - asteptati va rog 10 minute, acum se mulge vaca...Tu: - super tare! multumesc X: - nu doriti oferta zilei ? la 2 castraveti primiti 2 pliculete cu sareTu: - momentan nu, poate alta data, mai tine mult cu vaca? ca mi-e setePersonal mi se pare o prostie, daca stii ca-ti dauneaza, nu mai cumpara? cine te opreste ? daca tot cumperi, e problema ta !
rhazek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ori ca le-au scos din scoli ori ca nu :-j cam tot acolo e. Pot veni cu ele direct de pe drum nu trebuie sa le cumpere din scoala... dar totusi se puteau face lucruri mult mai importante decat asta, nu vad ce e asa mare agitatia
Mehico Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Drepturi de postare suspendate 3 zile. Ti-am mai spus sa nu postezi stiri luate de pe site-uri care isi rezerva drepturile de autor.http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=125519