Jump to content
galklyfe

Femeile sunt platite mai prost decat barbatii pentru ca...sunt femei

Recommended Posts

Posted

normal barbatu face munca cea grea , el e stalpul familiei , nu ar fi normal sa castige mai mult? dar vine partea a doua , sunt destule cazuri in care o femeie cu un job bun castiga mai mult ca barbatul

Posted

normal barbatu face munca cea grea , el e stalpul familiei , nu ar fi normal sa castige mai mult? dar vine partea a doua , sunt destule cazuri in care o femeie cu un job bun castiga mai mult ca barbatul

stai calm ca exista multe familii unde femeia e "Cocosu" ;) iar barbatul e "Gaina" .. normal..asta la barbatii slab de caracter :))

Posted

Din cate am citit eu prin topic vad ca unii nu prea sunt de acord ca femeile sa fie egale cu barbatii. De exemplu la mine in clasa baietii ma trateaza ca egalul lor , doar ca , cu alte colege fac diferenta...eu mereu m-am inteles bine cu baietii...la ora de sport joc fotbal cu ei ,pe cand daca o alta colega ar vrea sa joace...nici sa nu auda. Pacat ca se fac discriminari...pentru ca toti ar trebuii sa fim egali.

Posted

In Romania pana acum nu am observat sa existe o discriminare in acest sens. Pe unde am lucrat pana acum, femeile erau platite dupa aceeasi grila ca si barbatii, in functie de realizari. Atat timp cat un barbat si o femeie au aceleasi studii, presteaza aceeasi munca si au acelasi randament nu vad de ce s-ar face discriminari. Intrebare pentru cei care sustin ca femeile ar fi discriminate in mod negativ in anumite domenii:

In prostitutie cine castiga mai bine (dintre cei care presteaza), femeile sau barbatii? Cine va raspunde ca "pestii", tin sa va reamintesc ca exista si astfel de administratori de gen feminin.

Posted

logic si normal ar fi ca atat femeile cat si barbatii sa fie platiti dupa munca depusa.nu cred intr-o asemenea discriminare.stiu femei care au salar 1000-2000euro in tara.ce credeti,ca in parlament,femeile sunt mai prost platite decat barbatii?daca ar fi vorba de o discriminare,de acolo ar trebui sa inceapa

Posted

In Romania pana acum nu am observat sa existe o discriminare in acest sens. Pe unde am lucrat pana acum, femeile erau platite dupa aceeasi grila ca si barbatii, in functie de realizari. Atat timp cat un barbat si o femeie au aceleasi studii, presteaza aceeasi munca si au acelasi randament nu vad de ce s-ar face discriminari. Intrebare pentru cei care sustin ca femeile ar fi discriminate in mod negativ in anumite domenii:

In prostitutie cine castiga mai bine (dintre cei care presteaza), femeile sau barbatii? Cine va raspunde ca "pestii", tin sa va reamintesc ca exista si astfel de administratori de gen feminin.

eu cred ca nu e nici o discriminare si au aceleasi drepturi ... femeile cat si barbatii....

Rede... In ziua de azi si Postituatele dau faliment cand e vorba de criza economica din LUME =))

Posted

de ex: La munca la birou, femeile sunt la fel de bine platite ca barbatii cu acelasi rang in fabrica respectiva.

ma refer o doamna director, castiga la fel ca un director.

Munca fizica. De cele mai multe ori, barbatii sunt cei mai bine platiti pt ca se zice ca " ei au lucrat mai mult " doar din cauza pentru ca sunt barbati.In cazul mamei mele ( Sudorita ) e invers, mama i-a mai mult salar decat un orice alt sudor din fabrica unde lucra, bine, depinde salaru` si de pregatirea muncitorului.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...