ax9 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Incerc sa-mi conving parintii sa primesc un telefon, (nokia 6600 slide) de ziua mea anul asta si de urmatoarele trei craciunuri. :violent: . iar ei au spus: "poate".... :violent: :sef: Data viitoare cand puteam sa cer un telefon ii anul viitor. Zuia mea este pe 28 noiembire... va rog HELP!!!!! eu acum detin un jaf, nokia 6085 :-& :violent:
Cheloo Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Incerc sa-mi conving parintii sa primesc un telefon, (nokia 6600 slide) de ziua mea anul asta si de urmatoarele trei craciunuri. :violent: . iar ei au spus: "poate".... :violent: :sef: Data viitoare cand puteam sa cer un telefon ii anul viitor. Zuia mea este pe 28 noiembire... va rog HELP!!!!! eu acum detin un jaf, nokia 6085 :-& :violent: si pana la urma ce vrei? :blink:
m4x Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Roga-i frumos, ajuta-i la ceva .. prin casa, fa curatenie pana atunci. Asculta cat mai mult de ei, note mari la scoala si cand vine vremea, le arati discret ce cadou ti-ai dori :P
Mysterio Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 da`mi telefonul parintilor tai si vorbesc eu cu ei :)
ax9 Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 o, pai le-am spus deja ce vreau. si de la voi vreau idei. ms pana akm. apropo, uitati-va pe PROtv, am 12 ani....
Mysterio Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 o, pai le-am spus deja ce vreau. si de la voi vreau idei. ms pana akm. apropo, uitati-va pe PROtv, am 12 ani....ce`ti trebuie tie telefon la 12 ani ? ca la scoala ramai fara el .. :|si sunt multi "vanatori" in ziua de azi pe strazi daca stii la ce ma refer
ax9 Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 naaa, nu se intampla din astea la noi la scoala, nijte pusti de pe a 9-a o gasit un nokia n83 parca si i l-o dat inapoi, era al uni pusti de pe a 3-a. si colegii mei umbla k telurile pe holurri ji in curte joi nu o fost tentative. is din cluj. lic teoretic nicolae balcescu
Guest t.krump Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 nu-ti tre la 12 ani telefon mobil, doar pt fite stupide, telefonul mobil iti trebuie cu adevarat de la vreo 17 ani in sus :)
m4x Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Am vazut ca e ceva obisnuit ca la o varsta vrageda sa ai telefon :) "iti dau un beep cand ajung acasa, sa jucam un FIFA in retea""bine, astept beep-ul..te sun eu, ca am minute"Discutie intre 2 pusti de maxim 10 ani, vazuta LIVE :) ..au vorbit mai mult, dar n-am ascultat.
ax9 Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 sa stii ca uni au nevoie k sa vb q parintii, sa iii anunte k pleaca de la sc. etc
Guest eileen Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 17 ani? io zic cai cam tarziu. daca vrei sa-ti suni prietenii,sau sa te caute mama sa te cheme la masa pe la 14 ani ce folosesti?
ax9 Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 pai cu tel te pot supraveghea parintii si poti suna la politie/ambulanta/pompieri de oriunde.
lexboy Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Si ce ii daca ii pt fite ? toti copii au acuma telefoane mobile cu 8 megapixeli , de ce sa nu aibe si el , cred ca si la voi cand erati mici va doareati ceva si nu va dadeau parintii , iar acuma va razbunati ... in fine ia note bune la scoala - asta ii cea mai mare bucurie pt. parinti
ax9 Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 da.. am luat premiu 3 anu trecut, cu diriga profa de mate... ji akm ii vacanta...
ax9 Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 dece, pe langa note bune, ce le mai place parintilor...???
gaboi Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Incerc sa-mi conving parintii sa primesc un telefon, (nokia 6600 slide) de ziua mea anul asta si de urmatoarele trei craciunuri. :violent: . iar ei au spus: "poate".... :violent: :sef: Data viitoare cand puteam sa cer un telefon ii anul viitor. Zuia mea este pe 28 noiembire... va rog HELP!!!!! eu acum detin un jaf, nokia 6085 :-& :violent: Nu cred ca o sa.ti ia ca esti prea mic ... si ti.l fura :)
Stargate Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 fii copil cuminte si arata ca intr-adevar meriti un efort financiar demn de cerinta ta. Adica fii tu insuti si nu juca teatru pt a obtine ceva. Uneori sa te stii iubit de parinti inseamna mai mult decat toate telefoanele din lume la un loc. Gandeste-te ca alti parinti poate nu pot sa cumpere la copil nici macar o hainuta mai buna...gandeste din ce in ce mai mult, caci nu mai esti de 2 ani.p.s. hint: pune bani de-o parte si cand se apropie ziua ta, da-le banii si spune ca vrei sa contribui si tu la cadoul tau...atunci sa vezi reactia :tiphat:
ax9 Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 da, eja ma ocup de bani, ma cam 100 de lei dar s-au cam secat sursele, k nu pot cere bani de buzunar k ii vac, numa dak ma mai duk pe la un prieten...Nu cred ca o sa.ti ia ca esti prea mic ... si ti.l fura :)nu, cu asta nu prea au probleme... k mi-au luat un tel bunicel, dar cu timpu devine repede JAF :dance:
ShoX Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Eu in clasa a 3-a nu stiam ce ii ala telefon mobil....avea tata un bosch de puteai omora oameni cu el si mama un alcatel one touch easy k de mai aveam inca unu ne faceam casa .
Gokuu Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Eu in clasa a 3-a nu stiam ce ii ala telefon mobil....avea tata un bosch de puteai omora oameni cu el si mama un alcatel one touch easy k de mai aveam inca unu ne faceam casa . c vb ma in ziua de azi cand eram in generala l-am vazut pe unu de a 4-a cu n95 8 gb in mana se uita la tom & jerry.....ma uitam asa ca prostu la el...pai copilasu ala e victima sigura dak il vede cnva.
Wonderer Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 eu la 12 ani vorbeam la fix :rofl1: totusi ce sa daci cu telefonu ala la 12 ani ? ai rabdare ,te faci mai mare faci o combinatie aia aia si il iei ieftin :D
Velasquez Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Pune tu burta pe carte si lasa telefoanele la timpul lor . :-j btw : daca acel coleg de scoala de pe clasa a 3a isi pierde telefonul la mine in scoala , nu-l mai gasea in 5 minute , era deja pe piata .
Gokuu Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Pune tu burta pe carte si lasa telefoanele la timpul lor . :-j btw : daca acel coleg de scoala de pe clasa a 3a isi pierde telefonul la mine , nu-l mai gasea in 5 minute , era deja pe piata . ce bulangiu la mn era deja vandut=))) wnd' la fix vorbeai?)0....eu nici nu stiam e ala si cum se vb la el=)))
galklyfe Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 OFF: eu la 12 ani formam numere la nimereala (de pe fix) si le spuneam : Eu: A luat foc! a luat foc ! respectivu: Ceeee? Eu:Un bat de chibrit ! On: Spunele ca este cea mai mare dorinta a ta, ca nu le vei mai cere nimic etc, mereu tine ;) PS:am o colega care a sunat la 112 si le-a spus:Bomba la cotroceni!, Bomba la cotroceni!
ax9 Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 stai linistit, kermiteh, k stau suficient cu burta pe carte, am luat permiu trei si am fost unu din singuri baieti kre o luat premiu la cls a 5-a, (in total o fost 2, q mn q tot)ms galklife, o sa incerc, numa k parintii mei ma iau cam in serios, sar putea sa ma trezaesc fara cadouri ktziva ani.http://www.telportal.ro/imagini-Nokia_6600%20slide.htm asa arata telu'http://www.telportal.ro/telefon-Nokia_6600%20slide.htm si aici is functiileP.S. cum se pune "avataru" si chestiile alea sub bara????????