Jump to content
ax9

Nokia 6600 slide

Recommended Posts

Posted

Incerc sa-mi conving parintii sa primesc un telefon, (nokia 6600 slide) de ziua mea anul asta si de urmatoarele trei craciunuri. :banghead: :violent: . iar ei au spus: "poate".... :banghead::hair::gun::gun: :violent: :sef: Data viitoare cand puteam sa cer un telefon ii anul viitor. Zuia mea este pe 28 noiembire... va rog HELP!!!!! eu acum detin un jaf, nokia 6085 :-& :violent:

Posted

Incerc sa-mi conving parintii sa primesc un telefon, (nokia 6600 slide) de ziua mea anul asta si de urmatoarele trei craciunuri. :banghead: :violent: . iar ei au spus: "poate".... :banghead::hair::gun::gun: :violent: :sef: Data viitoare cand puteam sa cer un telefon ii anul viitor. Zuia mea este pe 28 noiembire... va rog HELP!!!!! eu acum detin un jaf, nokia 6085 :-& :violent:

si pana la urma ce vrei? :blink:

Posted

Roga-i frumos, ajuta-i la ceva .. prin casa, fa curatenie pana atunci. Asculta cat mai mult de ei, note mari la scoala si cand vine vremea, le arati discret ce cadou ti-ai dori :P

Posted

o, pai le-am spus deja ce vreau. si de la voi vreau idei. ms pana akm. apropo, uitati-va pe PROtv, am 12 ani....

Posted

o, pai le-am spus deja ce vreau. si de la voi vreau idei. ms pana akm. apropo, uitati-va pe PROtv, am 12 ani....

ce`ti trebuie tie telefon la 12 ani ? ca la scoala ramai fara el .. :|si sunt multi "vanatori" in ziua de azi pe strazi daca stii la ce ma refer

Posted

naaa, nu se intampla din astea la noi la scoala, nijte pusti de pe a 9-a o gasit un nokia n83 parca si i l-o dat inapoi, era al uni pusti de pe a 3-a. si colegii mei umbla k telurile pe holurri ji in curte joi nu o fost tentative. is din cluj. lic teoretic nicolae balcescu

Guest t.krump
Posted

nu-ti tre la 12 ani telefon mobil, doar pt fite stupide, telefonul mobil iti trebuie cu adevarat de la vreo 17 ani in sus :)

Posted

Am vazut ca e ceva obisnuit ca la o varsta vrageda sa ai telefon :)

"iti dau un beep cand ajung acasa, sa jucam un FIFA in retea"

"bine, astept beep-ul..te sun eu, ca am minute"

Discutie intre 2 pusti de maxim 10 ani, vazuta LIVE :) ..au vorbit mai mult, dar n-am ascultat.

Guest eileen
Posted

17 ani?:)) io zic cai cam tarziu.

daca vrei sa-ti suni prietenii,sau sa te caute mama sa te cheme la masa pe la 14 ani ce folosesti?

Posted

Si ce ii daca ii pt fite ? toti copii au acuma telefoane mobile cu 8 megapixeli , de ce sa nu aibe si el , cred ca si la voi cand erati mici va doareati ceva si nu va dadeau parintii , iar acuma va razbunati ... in fine ia note bune la scoala - asta ii cea mai mare bucurie pt. parinti :))

Posted

Nu cred ca o sa.ti ia ca esti prea mic ... si ti.l fura :)

Posted

fii copil cuminte si arata ca intr-adevar meriti un efort financiar demn de cerinta ta. Adica fii tu insuti si nu juca teatru pt a obtine ceva. Uneori sa te stii iubit de parinti inseamna mai mult decat toate telefoanele din lume la un loc. Gandeste-te ca alti parinti poate nu pot sa cumpere la copil nici macar o hainuta mai buna...gandeste din ce in ce mai mult, caci nu mai esti de 2 ani.

p.s. hint: pune bani de-o parte si cand se apropie ziua ta, da-le banii si spune ca vrei sa contribui si tu la cadoul tau...atunci sa vezi reactia :tiphat:

Posted

da, eja ma ocup de bani, ma cam 100 de lei dar s-au cam secat sursele, k nu pot cere bani de buzunar k ii vac, numa dak ma mai duk pe la un prieten...

Nu cred ca o sa.ti ia ca esti prea mic ... si ti.l fura :)

nu, cu asta nu prea au probleme... k mi-au luat un tel bunicel, dar cu timpu devine repede JAF :dance:

Posted

Eu in clasa a 3-a nu stiam ce ii ala telefon mobil....avea tata un bosch de puteai omora oameni cu el :)) si mama un alcatel one touch easy k de mai aveam inca unu ne faceam casa =)) .

Posted

Eu in clasa a 3-a nu stiam ce ii ala telefon mobil....avea tata un bosch de puteai omora oameni cu el :)) si mama un alcatel one touch easy k de mai aveam inca unu ne faceam casa =)) .

c vb ma in ziua de azi cand eram in generala l-am vazut pe unu de a 4-a cu n95 8 gb in mana se uita la tom & jerry.....ma uitam asa ca prostu la el...pai copilasu ala e victima sigura dak il vede cnva.

Posted

eu la 12 ani vorbeam la fix :rofl1:

totusi ce sa daci cu telefonu ala la 12 ani ?:|

ai rabdare ,te faci mai mare faci o combinatie aia aia si il iei ieftin :D

Posted

Pune tu burta pe carte si lasa telefoanele la timpul lor . :-j

btw : daca acel coleg de scoala de pe clasa a 3a isi pierde telefonul la mine in scoala , nu-l mai gasea in 5 minute , era deja pe piata :)) .

Posted

Pune tu burta pe carte si lasa telefoanele la timpul lor . :-j

btw : daca acel coleg de scoala de pe clasa a 3a isi pierde telefonul la mine , nu-l mai gasea in 5 minute , era deja pe piata :)) .

ce bulangiu :coffee::coffee:

la mn era deja vandut=)):)))

wnd' la fix vorbeai?=)):)))0....eu nici nu stiam e ala si cum se vb la el=)))

Posted

OFF: eu la 12 ani formam numere la nimereala (de pe fix) si le spuneam :

Eu: A luat foc! a luat foc !

respectivu: Ceeee?

Eu:Un bat de chibrit ! :))

On: Spunele ca este cea mai mare dorinta a ta, ca nu le vei mai cere nimic etc, mereu tine ;)

PS:am o colega care a sunat la 112 si le-a spus:Bomba la cotroceni!, Bomba la cotroceni!

Posted

stai linistit, kermiteh, k stau suficient cu burta pe carte, am luat permiu trei si am fost unu din singuri baieti kre o luat premiu la cls a 5-a, (in total o fost 2, q mn q tot)

ms galklife, o sa incerc, numa k parintii mei ma iau cam in serios, sar putea sa ma trezaesc fara cadouri ktziva ani.

http://www.telportal.ro/imagini-Nokia_6600%20slide.htm asa arata telu'

http://www.telportal.ro/telefon-Nokia_6600%20slide.htm si aici is functiile

P.S. cum se pune "avataru" si chestiile alea sub bara????????

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...