Guest t.krump Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 prietene, americanii sunt prima forta din lume, singura armata PROFESIONISTA din LUME e cea a USA, daca nu cunosti mai multe macar taci si du-te la rusi sa vezi numai betivi ordinari. Am prieteni care au venit din Irak si ziceau ca americanii ii scoteau din toate kkturile, iti aduci aminte cand au murit soldatii aia din Galati? Pai atunci a fost atac asupra romanilor, nu a americanilor, deci a fost cu intentie... si cine a venit sa-i scape? ia ghici? asa ca taceti ma din gura, rusii ne-au distrus tara, pe unde au umblat (moldova, ucraina etc) au lasat foamete si dezastru, e o natie de care sincer imi este o MARE scarba. Iar tu bai Dani hashge, cand o sa vezi civilizatie mai mare ca-n USA, sa ma anunti sa ma arunc pe geam. Ah, sa nu uit ca ma pis pe toate ideile preconcepute cum ca dacia logan s-ar conduce naspa, sau ca americanii sunt prosti cand voua va vine sa pastrati si cacatul in voi mai mult timp sa simtiti mancarea mai bine;)D-aia romanul e prost si isi bate joc toata lumea de noi, suntem dati afara de peste tot... din cauza astora ca Dani hashge.
Razvan Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 prietene, americanii sunt prima forta din lume, singura armata PROFESIONISTA din LUME e cea a USA, daca nu cunosti mai multe macar taci si du-te la rusi sa vezi numai betivi ordinari. Am prieteni care au venit din Irak si ziceau ca americanii ii scoteau din toate kkturile, iti aduci aminte cand au murit soldatii aia din Galati? Pai atunci a fost atac asupra romanilor, nu a americanilor, deci a fost cu intentie... si cine a venit sa-i scape? ia ghici? asa ca taceti ma din gura, rusii ne-au distrus tara, pe unde au umblat (moldova, ucraina etc) au lasat foamete si dezastru, e o natie de care sincer imi este o MARE scarba. Iar tu bai Dani hashge, cand o sa vezi civilizatie mai mare ca-n USA, sa ma anunti sa ma arunc pe geam. Ah, sa nu uit ca ma pis pe toate ideile preconcepute cum ca dacia logan s-ar conduce naspa, sau ca americanii sunt prosti cand voua va vine sa pastrati si cacatul in voi mai mult timp sa simtiti mancarea mai bine;)D-aia romanul e prost si isi bate joc toata lumea de noi, suntem dati afara de peste tot... din cauza astora ca Dani hashge.prietene nu stiu din ce final fantasy vii tu dar esti cazut in cap rau de tot.. rusia, chiar daca nu e foarte dezvoltata din punct de vedere economic si al civilizatiei <in raport cu sua> este totusi o putere armata, si cred ca e tara care investeste cel mai mult pe plan militar.. daca fata de altii sua isi mediatizeaza tot cam tot ce descopera nu inseamna ca sunt si cei mai tari.. oricum eu zic ca rusia own all cel putin din punct de vedere al aviatiei, si nu stiu de ce dar tind sa cred ca are chiar lunetisti mai buni decat mobility force de la sas, care sunt fara indoiala mult mai buni decat puscarii marini.. cat despre romanu e prost.. tu ai auzit vreodata de trupele noastre speciale? cred ca ar trebui sa te informezi putin sa vezi ca infanteristii nostri nu sunt chiar atat de prosti..ps: sincer nu te pot intelege.. tu compari ceva despre care ai posibilitatea sa afli multe informatii cu ceva despre care nu prea ai posibilitatea sa afli multe chestii.. mi se pare o aberatie..
Ayana Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Hai sa ma dau si eu cu parerea...opinia publica e modelata in Romania (de fapt in toata zona noastra) foarte abil, astfel incat la noi nu se stiu faptele. Mass-media deformeaza ceea ce se intampla. Asta o stiu din surse sigure, anume contacte de afaceri (persoane de incredere sus-puse) din Ucraina si Rusia, cu care am avut o discutie pe tema a ce se intampla de fapt si am ramas perplexa.Treaba sta in felul urmator: intrarea Georgiei in NATo este conditionata de detinerea controlulul total asupra Osetiei si Abhaziei (2 provincii de importanta strategica pentru mentinerea echilibrului pentru NATO). Problema e ca aceste doua provincii isi cer si ele independenta. Astfel, toata "piesa asta de teatru" a fost pusa in scena de Georgia, care spera ca prin destabilizarea zonei sa recapete controlul asupra celor doua provincii. Rusia nu a avut niciodata intentia sa isi aduca sub stapanire Georgia pe cale armata, tocmai de aceea trupele sale nu au cucerit capitala Georgiei, desi au puterea militara pentru a face asta... Am inteles din sursele mele ca problema e chiar Mihail Saakasvili, presedintele Georgiei, din ordinele sale deschizandu-se focul chiar si asupra femeilor si copiilor (de origine rusa stabiliti in Georgia). El a fost primul care atacat populatia de etnie rusa, si nu a fost totul doar o "toana" a Rusiei. Reactia Rusiei mi se pare justificata.Asta stiu eu, asta v-am povestit. Nu aruncati cu pietre :)
Guest t.krump Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 tu zici multe, dar nu te bazezi pe nimic :) rusia "e" multi dar "e" prosti. Infanteristii nostri nu sunt prosti, Romania are 80.000 de soldati profesionisti (asta in cazul in care nu stiai, de fapt sigur nu stiai). Pe vremea lu' Ceasca, cand au vrut rusii sa intre la noi in tara sa treaca nush spre ce tara s-o atace, le-a zis astfel Ceasca : "daca treceti prin tara noastra, nu iesiti vii", iar rusii n-au trecut ;). Rusii nu sunt in stare sa bata Georgia, n-au fost in stare sa bata Germania nazista, n-au fost in stare sa bata NIMIC fara suportul americanilor. Eu cred ca tu ai vazut cam PREA multe filme si te-ai jucat prea mult Call of Duty sa vorbesti despre SNIPERI Odata s-odata o sa intelegi, iar cand vei cunoaste si tu istoria mai bine, o sa vezi ca armata americana e cea mai bine pregatita, cea mai bine pusa la punct, cei mai patrioti. Iar tu Thora, ai niste lipsuri grave, crezi ca pe americani i-au omorat irachienii a? Stai tu calm, ca sunt luptatorii aia de gherila ceceni care "dau si fug". WW3 n-are cum sa fie, cel putin nu acum, Rusia n-ar face fata nici noua daca ne-ar ataca, pe oriunde ar veni, trebuie sa treaca prin Carpati, am face pipi pe ei mai mult ca sigur ;) Pacat ca Georgia are doar 20.000 soldati profesionisti, SI ASA le-au rupt tancurile rusiei si i-au facut deja de cacao. In legatura cu Irak, musulmanii, dupa cum stim toti, sunt niste fanatici iar mie sincer nu-mi plac deloc... iar aia mereu au ceva de comentat prin Irak, dar americanii stii ce-au facut Silenr? L-au prins pe varul (parca) lui Saddam care e al dracu de rau, mult mai rau ca Saddam si-o sa-l puna pe el la conducere in cazul in care aia comenteaza mai mult ;) cat despre romanu e prost.. tu ai auzit vreodata de trupele noastre speciale? cred ca ar trebui sa te informezi putin sa vezi ca infanteristii nostri nu sunt chiar atat de prosti.. Infanteristii nostri cand au fost prinsi in ambuscadele de p-acolo, repet, americanii au venit de fiecare data cu elicopterele si armata sa-i salveze, asa ca taci tu din gura, mai informeaza-te.
Razvan Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 tu zici multe, dar nu te bazezi pe nimic :) rusia "e" multi dar "e" prosti. Infanteristii nostri nu sunt prosti, Romania are 80.000 de soldati profesionisti (asta in cazul in care nu stiai, de fapt sigur nu stiai). Pe vremea lu' Ceasca, cand au vrut rusii sa intre la noi in tara sa treaca nush spre ce tara s-o atace, le-a zis astfel Ceasca : "daca treceti prin tara noastra, nu iesiti vii", iar rusii n-au trecut ;). Rusii nu sunt in stare sa bata Georgia, n-au fost in stare sa bata Germania nazista, n-au fost in stare sa bata NIMIC fara suportul americanilor. Eu cred ca tu ai vazut cam PREA multe filme si te-ai jucat prea mult Call of Duty sa vorbesti despre SNIPERI Odata s-odata o sa intelegi, iar cand vei cunoaste si tu istoria mai bine, o sa vezi ca armata americana e cea mai bine pregatita, cea mai bine pusa la punct, cei mai patrioti. Iar tu Thora, ai niste lipsuri grave, crezi ca pe americani i-au omorat irachienii a? Stai tu calm, ca sunt luptatorii aia de gherila ceceni care "dau si fug". WW3 n-are cum sa fie, cel putin nu acum, Rusia n-ar face fata nici noua daca ne-ar ataca, pe oriunde ar veni, trebuie sa treaca prin Carpati, am face pipi pe ei mai mult ca sigur ;) Pacat ca Georgia are doar 20.000 soldati profesionisti, SI ASA le-au rupt tancurile rusiei si i-au facut deja de cacao. In legatura cu Irak, musulmanii, dupa cum stim toti, sunt niste fanatici iar mie sincer nu-mi plac deloc... iar aia mereu au ceva de comentat prin Irak, dar americanii stii ce-au facut Silenr? L-au prins pe varul (parca) lui Saddam care e al dracu de rau, mult mai rau ca Saddam si-o sa-l puna pe el la conducere in cazul in care aia comenteaza mai mult ;) Infanteristii nostri cand au fost prinsi in ambuscadele de p-acolo, repet, americanii au venit de fiecare data cu elicopterele si armata sa-i salveze, asa ca taci tu din gura, mai informeaza-te. uite ce e vezi ca e un topic mai jos despre avioane.. hai sa-ti zic eu ceva despre "sniperi".. in fine daca ai auzit vreodata de squadroanele de la sas <numiti odata desert rat>: http://en.wikipedia.org/wiki/Special_Air_Service atunci cand afirmi ca sas mobility force is mai slabi decat puscarii marini habar nu ai, si totusi vorbesti.. si ai demonstrat cata istorie stii atunci cand ai zis aia cu pe vremea lui ceasca rusii nu treceau prin romania ca le era frica.. frate hai du-te tare btw de ce te-ar surprinde sa aiba cei mai tari lunetisti? atata timp cat au lunetele cu cel mai mare fire-power chiar nu inteleg.. la faza cu tu zici multe dar nu te bazezi pe nimic este mai mult valabil pentru tine.. acum tu zici ca georgia bate rusia.. macar nu mai vorbi oricum apoi zici "rusia nu a fost in stare sa bata nimic fara suportul americanilor" gata... nu mai vorbi ca vorbesti degeaba.. serios Eu cred ca tu ai vazut cam PREA multe filme si te-ai jucat prea mult Call of Duty sa vorbesti despre SNIPERI nu prea obisnuiesc sa ma uit la tv si in niciun caz nu joc fps-uri.. prefer rpg/adv cred ca nu are rost sa mai vorbim.. have a nice day!
Dani Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 prietene, americanii sunt prima forta din lume, singura armata PROFESIONISTA din LUME e cea a USA, daca nu cunosti mai multe macar taci si du-te la rusi sa vezi numai betivi ordinari. Am prieteni care au venit din Irak si ziceau ca americanii ii scoteau din toate kkturile, iti aduci aminte cand au murit soldatii aia din Galati? Pai atunci a fost atac asupra romanilor, nu a americanilor, deci a fost cu intentie... si cine a venit sa-i scape? ia ghici? asa ca taceti ma din gura, rusii ne-au distrus tara, pe unde au umblat (moldova, ucraina etc) au lasat foamete si dezastru, e o natie de care sincer imi este o MARE scarba. Iar tu bai Dani hashge, cand o sa vezi civilizatie mai mare ca-n USA, sa ma anunti sa ma arunc pe geam. Ah, sa nu uit ca ma pis pe toate ideile preconcepute cum ca dacia logan s-ar conduce naspa, sau ca americanii sunt prosti cand voua va vine sa pastrati si cacatul in voi mai mult timp sa simtiti mancarea mai bine;) D-aia romanul e prost si isi bate joc toata lumea de noi, suntem dati afara de peste tot... din cauza astora ca Dani hashge. vezi ca o dai pe aratura si incepi sa jignesti si s-ar putea sa te alegi cu un suspend cat tine de mare.. eu cred ca am vb frumos cu tine si nu te-am jignit.. vezi-ti de treaba ta daca nu stii sa-mi raspunzi ca lumea si corect la ceea ce am zis eu.. plus ca ceea ce zici tu nu sunt dovezi clare.. de ce ar trebui sa te cred? (din raspunsul tau se intelege doar "daca nu stiti taceti") "civilizatie mai mare" nu exista asa ceva.. ( CIVILIZ?ŢIE, civilizaţii, s.f. Nivel de dezvoltare materială şi spirituală a societăţii într-o epocă dată, a unui popor, a unui stat etc., cultură (materială sau spirituală); p. ext. nivel înalt de dezvoltare a unei societăţi. ? Din fr. civilisation.) din moment ce e civiliziatie nu mai e mare :) pentru ca e deja un nivel INALT de dezvoltare.. mai invata si tu limba romana in prima faza.. doi la mana.. vrei civilizatie? ce zici de Japonia? (care ii mananca cu tot cu fulgi pe americani in domeniul asta).. hai s-o lasam cu americanii ca n-are rost.. stiu ca in unele domenii sunt cei mai buni (cum ar fi multi level marketing, si chiar merge pentru unii care nu cred) dar sa nu exageram si sa-i pupam in fund.. devenim penibili (de aia, vb ta suntem prosti) @SUA singura armata profesionista din lume? =)) asa zici tu? datorita Rusiei i-au infruntat si afganii, si palestinienii, si irakienii pe americani :) .. si sa-ti mai zic altele.. ai auzit de Germania? dar de Pakistan? dar de Libia? mai zic? (ultimile doua antrenate de rusi) @nu sunt in stare sa bata Georgia? heheheheh .. pentru ce sa-i bata ma? sa nu mai ramana nimic din ei? chiar Medvedev a declarat ca nu vor asta ci doar sa-i sperie pentru ca Osetia si Abhazia isi vor independenta (si Rusia le sustine ca sa aiba mai putin spatiu NATO) asa cum si SUA a sustinut Kosovo, Israel samd (peste tot unde s-au bagat doar in interes politic si nu sa ajute cum ar fi normal) @in legatura cu Germania nazista si URSS.. in prima faza aceste doua tari au semnat tratatul de cooperare de la Rapallo in 1922 (documentul acoperea problemele cooperarii secrete germano-sovietice in domeniul dezvoltarii blindatelor, aviatiei si armelor chimice plus baze nemesti pe teritoriul URSS).. doar ca nemtii n-au stiut sa profite la maxim de oportunitatile oferite (dorinta de putere a lui Stalin si a lui Hitler a stricat totul).. toata lumea a stiut ca URSS si Germania Nazista au fost intotdeuana dusmane dar in interes politic uita-te ce fac.. ofiterii nemti primeau pasapoarte false ca sa mearga in URSS sa se antreneze si invers (calatoreau singuri).. daca mureau in URSS sau invers, cadavrele erau repatriate in secret intr-un container care in scripte figura ca avand piese metalice.. sovieticii laudau armele nemtilor si asteptau vesti de la ei dar nemtii gaseau tot timpul niste scuze.. nu fi asa de sigur ca au vrut sa se extermine una pe cealalta :) (dupa cate am citit in ultimii ani de zile cred ca totul a fost facut in interes politic si noi romanii am fost cei care au picat la mijloc)
Guest t.krump Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 da tu esti si prost ma, spui numai prostii, mai documenteaza-te ca duci lipsa grava de asa ceva ;)aaa prietene, si acum mai sunt tancurile rusesti prin afganistan de cand si-au luat bataie de la talibani, over and out
Dani Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 da tu esti si prost ma, spui numai prostii, mai documenteaza-te ca duci lipsa grava de asa ceva ;)aaa prietene, si acum mai sunt tancurile rusesti prin afganistan de cand si-au luat bataie de la talibani, over and outmi-ai raspuns la intrebare.. m-am lamurit.. daca atata stii sa jingesti in loc sa aduci argumente clare de ce nu e asa cum zic eu e clar.. ti-ai raspuns singur la intrebarea "de ce Romania merge asa de prost"@Lance te rog ia masuri.. ms
andy009 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 tu zici multe, dar nu te bazezi pe nimic :) rusia "e" multi dar "e" prosti. Infanteristii nostri nu sunt prosti, Romania are 80.000 de soldati profesionisti (asta in cazul in care nu stiai, de fapt sigur nu stiai). Pe vremea lu' Ceasca, cand au vrut rusii sa intre la noi in tara sa treaca nush spre ce tara s-o atace, le-a zis astfel Ceasca : "daca treceti prin tara noastra, nu iesiti vii", iar rusii n-au trecut ;). Rusii nu sunt in stare sa bata Georgia, n-au fost in stare sa bata Germania nazista, n-au fost in stare sa bata NIMIC fara suportul americanilor. Eu cred ca tu ai vazut cam PREA multe filme si te-ai jucat prea mult Call of Duty sa vorbesti despre SNIPERI Odata s-odata o sa intelegi, iar cand vei cunoaste si tu istoria mai bine, o sa vezi ca armata americana e cea mai bine pregatita, cea mai bine pusa la punct, cei mai patrioti. Iar tu Thora, ai niste lipsuri grave, crezi ca pe americani i-au omorat irachienii a? Stai tu calm, ca sunt luptatorii aia de gherila ceceni care "dau si fug". WW3 n-are cum sa fie, cel putin nu acum, Rusia n-ar face fata nici noua daca ne-ar ataca, pe oriunde ar veni, trebuie sa treaca prin Carpati, am face pipi pe ei mai mult ca sigur ;) Pacat ca Georgia are doar 20.000 soldati profesionisti, SI ASA le-au rupt tancurile rusiei si i-au facut deja de cacao. In legatura cu Irak, musulmanii, dupa cum stim toti, sunt niste fanatici iar mie sincer nu-mi plac deloc... iar aia mereu au ceva de comentat prin Irak, dar americanii stii ce-au facut Silenr? L-au prins pe varul (parca) lui Saddam care e al dracu de rau, mult mai rau ca Saddam si-o sa-l puna pe el la conducere in cazul in care aia comenteaza mai mult ;) Infanteristii nostri cand au fost prinsi in ambuscadele de p-acolo, repet, americanii au venit de fiecare data cu elicopterele si armata sa-i salveze, asa ca taci tu din gura, mai informeaza-te. Nimeni nu a ocupat Rusia in totalitate Nici Napoleon nu a reusit nici imperiul otoman si in nici sua nu va reusi... Ai dreptate Rusii ne-au furat o parte din tara dar sa nu uiti ca au ajutat romania in razboiul pentru Independenta tarii (1877)
noghri Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 t.krump....anunta-ne cand iesi din tara si cand o sa vezi cum e prin restul lumii, mai ales in statele unite, tara pe care vad ca "o adori",ca sa nu zic altfel ...e adevarat, ca la mentalitatea ta, te-ai integra perfect. dar vorbesti in mare necunostinta de cauza despre o natie pe care sincer nu cred ca ai apucat sa o cunosti ~~
Dani Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Nimeni nu a ocupat Rusia in totalitate Nici Napoleon nu a reusit nici imperiul otoman si in nici sua nu va reusi... Ai dreptate Rusii ne-au furat o parte din tara dar sa nu uiti ca au ajutat romania in razboiul pentru Independenta tarii (1877) mi-ai luat cuvintele din gura vroiam sa dau edit @iar in legatura cu Georgia.. de ce nu s-au bagat americanii inca? pentru ca le e frica de rusi iar daca se baga incepe Al Treilea Razboi Mondial (avand in vedere orgoliile).. In interese politice s-au bagat rusii si in interese politice se vor baga americanii (daca se vor baga).. nu ca ar fi aparatorii dreptatii cum ii credeti unii.. p.s. sunt de acord cu noghri.. lunile trecute imi povestea un prieten ca a fost in SUA si ce dezamagit e de aceasta natie.. mai poluat ca acolo nu e nicaieri, mizerie peste tot, multa obezitate, negrii sunt exact ca si in filme (chiar a fost agresat de cativa), oameni inganfati si cine mi-s eu ca sunt american samd.. totul e roz la suprafata dar daca ajungi sa mergi si sa traiesti printre ei n-o sa mai zici acelasi lucru..
FujiPa Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Nimeni nu a ocupat Rusia in totalitate Nici Napoleon nu a reusit nici imperiul otoman si in nici sua nu va reusi...Ai dreptate Rusii ne-au furat o parte din tara dar sa nu uiti ca au ajutat romania in razboiul pentru Independenta tarii (1877)aici gresestiIn anul 1206, la numai 42 ani şi după o campanie militară împotriva tătarilor din estul Mongoliei, şeful militar Temujin devine ?mare conducător” (khagan), sub numele de Ginghis. În anii 1221 - 1223, doi generali ai săi - Jebe şi Subetai (Viteazul) - cuceresc Iranul, Azerbaidjanul, Georgia, regiunea Astrakhan şi Crimeea.După moartea lui Ginghis (în 1223, la Karakorum), fiul acestuia Ogadei continuă cuceririle: în 1230 o armată de 50.000 mongoli şi 70.000 turci cucereşte regatul Bulgar (situat pe Volga), în 1237 atacă pe cumanii de pe Volga şi Don, apoi cade Moscova, iar în decembrie 1242 generalul Batu ocupă Kievul. În continuare, Batu lansează trei atacuri de proporţie asupra Europei: unul asupra Poloniei, Lituaniei şi Prusiei Orientale; altă armată mongolo-tătară se îndreaptă spre Ungaria prin trecătorile româneşti, în timp ce o a treia armată condusă de Batu şi Subetai atacă centrul Ungariei regelui Bela al IV-lea, pentru a-l pedepsi pe acesta că acordase azil cumanilor în 1238. Istoriografia ungară consemnează că armatele polono-maghiare ar fi învins în 1241 pe mongoli la Mohi. Cert este că Batu a pătruns în Pesta pe care o ţine sub ocupaţie un an şi a împresurat şi Viena, însă veştile despre moartea marelui han Ogadei (decedat tânăr, căzut în patima alcoolului) modifică radical planurile mongolilor. În 1251 Batu devine Mare Han şi fixează capitala noului hanat (Kipchak) la Sarai (lângă actualul oraş Volgograd, pe malul Volgăi). Începând cu sec 14 islamul a devenit religie oficială a părţii de vest a Imperiului Mongol. Formaţiunea statală a lui Batu, situată în zona de astăzi a Turkistanului a fost cucerită în 1395 de Timur (Tamerlane), cu o armată de vorbitori de limbă turcică. Timur a schimbat capitala "Hoardei de Aur" (denumire dată de băştinaşii de pe Don, datorită corturilor "aurite") la Samarkand, astăzi al doilea oraş ca mărime din Uzbekistan, oraş cu o istorie de 2500 ani şi un amestec de cultură iraniană, indiană şi mongolă. Tot el a ocupat vastul teritoriu dintre Marea Caspică şi Marea Neagră, Persia (Iranul de azi) şi India. Deşi musulman, luptă cu turcii şi chiar capturează pe sultanul otoman Baiazid I (în 1402, la Ankara).Începând cu sec. XV apar alte puteri ? Rusia şi Imperiul Otoman. În 1363 principele Moscovei, Dmitri Donski, reuşeşte prima mare victorie împotriva mongolilor, iar în 1502, Hoarda de Aur, divizată în hanate mai mici (Astrakhan, Kazan, Crimea şi Siberia), este definitiv înfrântă de tunurile şi armele de foc ale lui Ivan al IV-lea al Rusiei. Ultimul hanat, Ghirai în Crimea este înfrânt, în 1689, de Petru cel Mare.Cine i-a ocupat 100 de ani pe rusi? http://ro.wikipedia.org/wiki/Imperiul_Mongol
frankie Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 haha ^^ eu nu stiu ce sa mai cred xDcred ca ma intorc la muzica mea xD
Guest Xspeed Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 prietene, americanii sunt prima forta din lume, singura armata PROFESIONISTA din LUME e cea a USA, daca nu cunosti mai multe macar taci si du-te la rusi sa vezi numai betivi ordinari. Am prieteni care au venit din Irak si ziceau ca americanii ii scoteau din toate kkturile, iti aduci aminte cand au murit soldatii aia din Galati? Pai atunci a fost atac asupra romanilor, nu a americanilor, deci a fost cu intentie... si cine a venit sa-i scape? ia ghici? asa ca taceti ma din gura, rusii ne-au distrus tara, pe unde au umblat (moldova, ucraina etc) au lasat foamete si dezastru, e o natie de care sincer imi este o MARE scarba. Iar tu bai Dani hashge, cand o sa vezi civilizatie mai mare ca-n USA, sa ma anunti sa ma arunc pe geam. Ah, sa nu uit ca ma pis pe toate ideile preconcepute cum ca dacia logan s-ar conduce naspa, sau ca americanii sunt prosti cand voua va vine sa pastrati si cacatul in voi mai mult timp sa simtiti mancarea mai bine;) D-aia romanul e prost si isi bate joc toata lumea de noi, suntem dati afara de peste tot... din cauza astora ca Dani hashge. trist sa stiu ca cineva gandeste asa ar fi prea mult de comentat la posturile tale singuru' sfat e sa mai e sa mai te informezi
Guest t.krump Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 prietene dani hasge, "dar de Pakistan? dar de Libia?" => D-AIA NU S-AU BAGAT AMERICANII, pentru ca vor sa atace Libia si Pakistanul, iar atunci ce-o sa faca Rusia? O sa TACA! Ce-o sa faca UE si NATO? Or sa fie de partea americanilor, Rusia fails, n-o sa obtina NIMIC din Georgia.@noghri: nu vorbesc in necunostinta de cauza stai calm.in fine, d-aia romanii sunt asa "carnati", pentru ca noi NU avem model, stefan cel mare l-a dat pe fisu' la turci sa-l arda aia in fund (si vb serios), mihai viteazu' a fost un betivan ordinar s.a.m.d, singurul model al unora dintre voi este Ceausescu, uitati-va la francezi de ex, il au ca model pe Napelon etc
andy009 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 prietene dani hasge, "dar de Pakistan? dar de Libia?" => D-AIA NU S-AU BAGAT AMERICANII, pentru ca vor sa atace Libia si Pakistanul, iar atunci ce-o sa faca Rusia? O sa TACA! Ce-o sa faca UE si NATO? Or sa fie de partea americanilor, Rusia fails, n-o sa obtina NIMIC din Georgia.@noghri: nu vorbesc in necunostinta de cauza stai calm.in fine, d-aia romanii sunt asa "carnati", pentru ca noi NU avem model, stefan cel mare l-a dat pe fisu' la turci sa-l arda aia in fund (si vb serios), mihai viteazu' a fost un betivan ordinar s.a.m.d, singurul model al unora dintre voi este Ceausescu, uitati-va la francezi de ex, il au ca model pe Napelon etcNato nu face decat sa arunce Rusia in bratele iranului iar iranu are o armata bine pusa la punct si armament nuclearprietene dani hasge, "dar de Pakistan? dar de Libia?" => D-AIA NU S-AU BAGAT AMERICANII, pentru ca vor sa atace Libia si Pakistanul, iar atunci ce-o sa faca Rusia? O sa TACA! Ce-o sa faca UE si NATO? Or sa fie de partea americanilor, Rusia fails, n-o sa obtina NIMIC din Georgia.@noghri: nu vorbesc in necunostinta de cauza stai calm.in fine, d-aia romanii sunt asa "carnati", pentru ca noi NU avem model, stefan cel mare l-a dat pe fisu' la turci sa-l arda aia in fund (si vb serios), mihai viteazu' a fost un betivan ordinar s.a.m.d, singurul model al unora dintre voi este Ceausescu, uitati-va la francezi de ex, il au ca model pe Napelon etcsuntem carnati ma?huoo stii cate razboaie ca castigat stefan impotriva I.otoman? stii cate a castigat mihai viteazu? Romania nu a facut nici un popor sa sufere cum au facut albanezii in kosovo americanii rusii etc am stat la locul nostru si ne-am aparat tara si tu ii faci betivani?Europa ar trebuii sa en fie recunoscatori ca nu vorbesc turca si nu se roaga la allah de 6 ori pe zi!Am eliberat ungaria iams capat de comunism si akum ei ne fac hoti si tigani....Traiasca Antonescu!
noghri Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 @noghri: nu vorbesc in necunostinta de cauza stai calm. mira-m-as....am locuit destul timp pe la ei cat sa ma faca sa ma intorc inapoi in tara sa o iau de aici de la zero :). de asta pot afirma cu mana pe inima ca nu prea exista multe idei preconcepute despre americani ~~
skaroxFX Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Rusii nu sunt in stare sa bata Georgia, n-au fost in stare sa bata Germania nazista, n-au fost in stare sa bata NIMIC fara suportul americanilor.Odata s-odata o sa intelegi, iar cand vei cunoaste si tu istoria mai bine, o sa vezi ca armata americana e cea mai bine pregatita, cea mai bine pusa la punct, cei mai patrioti.N-au fost in stare sa bata armata nazista ? Lol omule, in luptele de la Stalingrad cine a tinut piept nemtilor, romanilor, ungurilor si italienilor? Rusii, doar ei.Au murit cu sutele de mii, au luptat si cu mainile goale, pt. ce? pt PATRIA MAMA ! Americanii au facut asa ceva? Hell no. Ei si-au tinut poponetele la caldurica, sa nu cumva sa faca buba. Ce ajutoare au avut de la americani in batalia de la Stalingrad ? Doar niste machete cu modele de tancuri (T-34, T-32) nimic mai mult.Btw, ce trupe speciale aveau americanii in WW2 era bullsh1t pe langa Schutzstaffel, Waffen SS sau trupele speciale rusesti NKVD, care erau renumite pt. groaza ce o bagau in nemti, mai groaznici decat SS, so think about it....Ai auzit vreodata in viata ta de Vasili Grigorievici Zaitev, de Garda de Fier, de Fall Blau ? Nu cred...Nemtii AU FOST INVINSI de rusi la Stalingrad deoarece au fost depasiti numeric.Iti recomand sa citesti romanele lui Sven Hassel sau History of WW2, caci ce zici tu, sunt fairytailes.
Norbert Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Va mancati in gura de parca ati primi bani din asta ... Numai si numai idei stupide am vazut/citit.
Dani Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 prietene dani hasge, "dar de Pakistan? dar de Libia?" => D-AIA NU S-AU BAGAT AMERICANII, pentru ca vor sa atace Libia si Pakistanul, iar atunci ce-o sa faca Rusia? O sa TACA! Ce-o sa faca UE si NATO? Or sa fie de partea americanilor, Rusia fails, n-o sa obtina NIMIC din Georgia.@noghri: nu vorbesc in necunostinta de cauza stai calm.in fine, d-aia romanii sunt asa "carnati", pentru ca noi NU avem model, stefan cel mare l-a dat pe fisu' la turci sa-l arda aia in fund (si vb serios), mihai viteazu' a fost un betivan ordinar s.a.m.d, singurul model al unora dintre voi este Ceausescu, uitati-va la francezi de ex, il au ca model pe Napelon etcam zis eu undeva ca o sa obtina ceva Rusia din asta decat independenta celor doua regiuni ale Osetiei si Abhaziei? (care vor sa fie independente si in recunostinta fata de rusi nu vor adera la NATO).. asta e strategie militara ordonata de la Moscova.. citeste frate inainte sa dai cu prostia.. N-au fost in stare sa bata armata nazista ? Lol omule, in luptele de la Stalingrad cine a tinut piept nemtilor, romanilor, ungurilor si italienilor? Rusii, doar ei.Au murit cu sutele de mii, au luptat si cu mainile goale, pt. ce? pt PATRIA MAMA ! Americanii au facut asa ceva? Hell no. Ce ajutoare au avut de la americani in batalia de la Stalingrad ? Doar niste machete cu modele de tancuri (T-34, T-32) nimic mai mult.Btw, ce trupe speciale aveau americanii in WW2 era bullsh1t pe langa Waffen SS sau trupele speciale rusesti NKVD, care erau renumite pt. groaza ce o bagau in nemti, mai groaznici decat SS, so think about it....Ai auzit vreodata in viata ta de Vasili Grigorievici Zaitev, de Garda de Fier, de Fall Blau ? Nu cred...Nemtii AU FOST INVINSI de rusi la Stalingrad deoarece au fost depasiti numeric.Iti recomand sa citesti romanele lui Sven Hassel sau History of WW2, caci ce zici tu, sunt fairytailes.lasa-l ca el se crede in filmele cu Chuck Norris si Rambo unde americanii au cele mai bune trupe speciale.. si eu vroiam sa amintesc in postul meu de batalia de la Stalingrad dar am uitat.. chiar si Paulus, marele generalfeldmarschall a semnat o declaratie anti Hitler dupa terminarea razboiului si invingerea Germaniei Naziste, Romaniei, Italiei si Ungariei (aici se vede caracterul nostru, ne-am intors armele contra URSS si am si pierdut).. nu zic ca n-am facut bine intorcand armele comunistilor dar nu trebuia sa ne alaturam nazistilor, puteam sa ramanem neutri (in prezent ex cu americanii, trebuia noi sa ne bagam neaparat si sa trimitem repede trupe in Afganistan ca sa ne aprobe in NATO si UE)..@capsuna puteai posta ceva la subiect.. postul tau nu-si are rostul (nu esti moderator).. no offence..
FujiPa Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 din cate am auzit, Antonescu i-a spus lui Hitler sa trimita trupele iarna ca sa ajunga in Moscova vara. Oricum la Leningrad stiti ce le-au facut germanii rusilor? i-au izolat, in mijlocu iernii, iar porumbeii, cainii, pisicile si copiii cam dispareau de pe strazi iar apa o beau de la canalele cu greu dezghetate si cineva pe discovery a spus bine ce a spus, faptul ca Germania a fost infranta, nu de Rusia, ci de generalii Zapada, Noroi si Frig, sau ceva de genu...
frankie Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 ba totusi, nicio tara nu face arme sau vodka precum rusii 8->
andy009 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 mira-m-as....am locuit destul timp pe la ei cat sa ma faca sa ma intorc inapoi in tara sa o iau de aici de la zero :). de asta pot afirma cu mana pe inima ca nu prea exista multe idei preconcepute despre americani ~~nu este vina usa ca te-ai intors cu mana goala de akolo(daca la asta te refereai) ...multi romani sau imbogatit akolo... si eu ma gandeam sa ma duc
Lancelot Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Rog asistentii de la CS sa posteze on topic daca nu le e prea greu :) Micul Krump are suspend cateva zile ptr a sa racori ( btw care stiti ce produce firma nemteasca care-i poarta numele ? ) On T... puterea militara a rusiei se masoara in resurse umana..cea a americanilor in miliarde de dolari :)
Sly Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 nu vad rostul petrolului aici... rusia mare exportator de gaze naturale si petrol...georgia...Georgia e doar o momeala,un pion in conflictul U.S.A - Rusia.Intotdeauna americanii au vrut sa ajunga la petrolul din est si in buna masura au reusit,asa ca se va incerca si prin monopolizarea petrolului rusesc.Se stie foarte bine dorinta Georgiei de a intra in uniune,cu toate astea Rusia nu isi doreste un vechi si actual dusman in coasta,pentru ca se simte amenintata si atunci ei vor incerca sa indeparteze sau sa incetineasca procesul euro-atlantic al Georgiei,cea ce deja au si inceput sa o faca(o mare prostie din partea rusilor,cu toate ca au dreptate).Daca N.A.T.O isi vor trimite trupele in Georgia,dupa cum am inteles in ultimele stiri,atunci sa ne fereasca Dumnezeu,oricum nu prevad un viitor foarte fericit al omenirii.