Guest Acrono Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 De unde iau si eu crack pentru jocuri ? Imi trebuie crack la Tycoon Roller Coaster 3 ! Thanks !
The Wizard Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 no warez.cumpara jocul daca iti place. daca nu nu-l juca.
kristo1945 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 no warez. cumpara jocul daca iti place. daca nu nu-l juca. Pirateria este interzis pe forumul LinkMania.Citeste Regulamentul forumului LinkMania.
galklyfe Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 De unde iau si eu crack pentru jocuri ? Imi trebuie crack la Tycoon Roller Coaster 3 ! Thanks ! no warez. cumpara jocul daca iti place. daca nu nu-l juca. Pirateria este interzis pe forumul LinkMania.Citeste Regulamentul forumului LinkMania. Mai jos este o sectiune de Hub-uri si trackere incearca sa iti procuri de acolo un "demo". PS: no warez man ! :angel:
kristo1945 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 • Discutiile despre warez si piraterie sunt interzise. Situatia pirateriei in Romania este cunoscuta de toata lumea, dar nu inseamna sa ne laudam cu ea. Nu postati cd-keys, crackuri, servere ilegale, adrese de site-uri ce contin warez sau incurajeaza pirateria si nu cereti asemenea informatii, deoarece veti fi sanctionati. Uite ce scrie in regulamentul de la linkmania.
wazzabi Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 De unde iau si eu crack pentru jocuri ? Imi trebuie crack la Tycoon Roller Coaster 3 ! Thanks ! buy it