BomB777 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Daca credeti ca cei de 13-14-15 ani nu beau bere, fumeaza, drogheaza etc inseamna ca nu sunteti de la noi din tara...Destul de frumoasa ideea asta cu tabara, dar totusi, sunt eu addicted to computer, dar nu as sta cateva zile continuu pe subiectu asta...Printre acei 200 de gameri care se duc acolo, 190 nu o sa vorbeasca decat despre jocuri...
Guest csplayer2008 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Daca credeti ca cei de 13-14-15 ani nu beau bere, fumeaza, drogheaza etc inseamna ca nu sunteti de la noi din tara...Destul de frumoasa ideea asta cu tabara, dar totusi, sunt eu addicted to computer, dar nu as sta cateva zile continuu pe subiectu asta...Printre acei 200 de gameri care se duc acolo, 190 nu o sa vorbeasca decat despre jocuri...Intra pe www.forumit.ro si in dreapta ai arhiva de anul trecut ! Nu se vorbeste despre jocuri chiar deloc. E greu a citi :) !
Hovden Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Din contraaaaaa... nu o sa stati 24/7 pe pc ! asta numai daca va sta mintea la asa ceva, veniti cu laptop de acasa, si tot asa ! cat despre persoane, eu am intalnit vara trecuta multe persoane, cunoscatoare sau necunoscatoare de IT si nu pot sa zic ca nu m-am distrat .pai.. iti zic eu ca vin numai "gameri" adica din aia gen shea pentru care "lineage nu mai e doar un joc".. eu nu m-as duce nici daca as putea..nu cred ca ai fost in tabara, nu ? atunci nu mai face afirmatii gratuite :)
Guest Ruler Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 oO Ce ti se pare asa iesit din comun, chiar nu inteleg. :)Un astfel de concurs s-a desfasurat acum cateva luni in Bucuresti in Regie, la cantina Dumars, fiecare student isi aducea pc-ul si s-au facut concursuri de DotA, CS, etc. :-?super tare a fost atunci :Dcui ii place , sa se duca ... doar pentru asta e facuta , pentru cei care le plac astfel de organizari
Guest kneekoo Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Neaţa! ;) Eu sunt Nicu şi "Forum IT" scrie pe mine. 1. Alcool? Nu suntem bătuţi în cap, dar categoric nici "băuţi în cap". Vă daţi seama că ne trebuie oameni fără mahmureli la prezentările marilor companii, că de ieşit la băute o poate face oricine, oricând, dar nenii ăştia mari nu-s "găsibili" la terase. Aşa cum a spus şi Hovden, imaginea participanţilor trebuie să fie bună. Nu spune nimeni că nu aveţi voie să consumaţi alcool sau că înaintea fiecărei prezentări trebuie să scoateţi batistuţa şi degeţelele pe masă. Ideea e că mergem într-un oraş unde nu ne cunoaşte lumea, vom fi mulţi şi e de prost gust să ieşim în evidenţă prin beţii şi alte mizilicuri - că în general toţi suntem capabili de mai mult. Pe de altă parte, e limpede că suntem în tabără, nu la birt. Important este să ne simţim bine împreună, nu să tragem lada de bere după noi, că săptămâna trece prea repede ca să ne-o mai şi aburim cu alcool non-stop. Deci băutul se face cu moderaţie şi în afara spaţiilor Academiei de Vară Forum IT. Atâta tot. 2. Locaţia. Iaşi, Timişoara, Alba sau Oradea... ştim că este (foarte) departe Brăila. În fiecare an este incomod pentru unii şi foarte comod pentru alţii, dar uitaţi-vă şi anul trecut câţi şi de unde au venit. Având în vedere că anul trecut am avut oameni din Australia (OLPC), Franţa (UBISOFT) şi Olanda (InnoPay) să ne povestească una-alta, cred că efortul drumului din România pare considerabil mai mic. :D Oricum, distracţia şi prieteniile făcute în tabără fac cele 6 zile prea scurte şi distanţa dintre evenimente prea lungă. Asta o ştim cu toţii. 3. Foşti, gaming. Mă bucur să văd şi un fost participant aici. :) Poate la anul vor fi mai mulţi LinkManiaci participanţi. Tabăra nu înseamnă doar gaming - ne plac jocurile, dar nu doar asta butonăm la calculatoarele noastre. De-asta au succes şi prezentările marilor companii, pentru că vin să ne povestească despre tehnologii noi sau chiar în curs de dezvoltare şi să ne ofere informaţii din culisele produselor (adică detalii despre multi-core, Windows, tehnologii de imprimare şi tot felul de trăznăi). Unde mai punem faptul că reprezentanţilor li se pot pune întrebări? Sau invers... pun ei întrebări participanţilor. Şi ca să fie toată lumea mulţumită, se lasă cu premii pentru cei mai (inter)activi oameni din public. 4. Însoţitori. Nu ne-a deranjat în niciun an să avem începători/începătoare/paraleli/paralele. :P Dacă perechea este de valoare atunci nu comentăm. ;) Singura condiţie, evident, este să îşi achite fiecare contribuţia. Aici am avut mici probleme în sensul că elevii şi studenţii nu au întotdeauna banii necesari, dar anul acesta ne-am bucurat de sprijinul suplimentar Microsoft şi Intel, aşa că am putut reduce taxa de participare cu 100 de lei. Numa' să nu găsiţi de cuviinţă să vă faceţi criţă de banii ăia, că facem urât. 5. Calculatoare la purtător. Asta e opţional. Cine are chef să butoneze în linişte şi intimitate... :cool2: Cine se mulţumeşte cu ceea ce ne va fi oferit de Primăria Brăila pentru internet, e şi mai bine. Pentru jocuri vor fi calculatoare bunicele, aduse de UltraPRO, ca şi anul trecut. Pfuu... iau o pauză de respirat. :D Dacă aveţi idei, propuneri de parteneriate, nu ezitaţi să ni le adresaţi. N-ar fi nici prima şi nici ultima dată când le rumegăm şi le dăm curs. ;) Legături utile: - Arhiva video 2007 - Ghidul de participare - Album foto cu spaţiile Academiei de Vară Forum IT 2008 - Pagina de înscriere - Sponsori principali, sponsori şi parteneri - Parteneri media - Forum de discuţii
gaboi Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 pai.. nu stiu.. sa te duci undeva sa vorbesti predominant despre jocuri.. omfg! nu vorbesc astia destul despre lineage de mi se acreste creierul? sa ma duc si de buna voie acolo?pai.. iti zic eu ca vin numai "gameri" adica din aia gen shea pentru care "lineage nu mai e doar un joc".. eu nu m-as duce nici daca as putea..Tie rusine ca esti Gamer ? :)
Guest csplayer2008 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Datorita faptului ca multi dintre gameri nu s-au inscris si ca programul s-a suprapus cu alte evenimente, ACL nu va mai organiza competitia din Tabara !
Guest kneekoo Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Asta e. Academia de Vară Forum IT merge înainte cu programul obişnuit. Dacă vom reuşi să găsim resursele necesare şi pasionaţi de jocuri vom organiza pe loc o mică rundă de gaming. Dacă nu, vom avea mai mult timp la dispoziţie pentru schimb de experienţă, socializare şi distracţie. B) Cel puţin deja avem planuri legate de discuţii despre Linux, PHP-Fusion (şi PHP, în general).Mâine este ultima zi pentru înscrierea la preţul normal, după care se continuă cu 100 de lei în plus. Dacă vă grăbiţi salvaţi nişte bani. Dacă nu... aveţi prea mulţi! :P Toate cele bune!Nicu
Razvan Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Tie rusine ca esti Gamer ? :)hai bai bashti!cine se duce: have fun!am si eu o intrebare in legatura cu "Dacă vom reuşi să găsim resursele necesare şi pasionaţi de jocuri vom organiza pe loc o mică rundă de gaming."ei bine: la ce jocuri poti "concura"? asa normal ca daca sunt numai concursuri de broad war, cs nu am ce cauta.. si nu prea am gasit informatii despre asa ceva..
Guest kneekoo Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Asta se poate stabili uşor, chiar la faţa locului. Dacă apar doritorii, mă gândeam ca anul acesta să facem o competiţie mai echilibrată. Dintr-un motiv oarecare, lumea open-source e relativ străină utilizatorilor de calculatoare, iar de la sisteme de operare şi programe pentru uz zilnic s-a ajuns şi la jocuri care au avansat destul de frumos. :DIată câteva exemple mai puţin cunoscute:- Racer (simulare auto)- Nexuiz (3D FPS)- Glest (3D RTS)Cu jocurile astea am măsura îndemânarea tuturor, că sunt puţini cei care le-au butonat deja. Ar fi ecşcelent! :DCe părere aveţi?
nevermind Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 what, no alcohol?bine ca nu interzic drogurile...
Wonderer Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 de parca in excursii/tabere te lasa cineva sa bei alcool ?!poti sa te duci in camera si sa bei pana iti mor neuronii sau poti sa iesi din tabara si la fel sa bei pana iti pierzi mintiile :DNoi beam si in clasa deci nu vad care ar fi problema sa bei intr-o tabara .o tabara de genul asta nu va avea succes daca este plasata in orasele "extreme" gen "braila,suceava,satu-mare,timisoara...cel mai bine e sa fie plasate cat mai in centrul tarii sa fie accesibil pentru toti
Guest kneekoo Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Hurracane_Ivan: Glumeşti, desigur. <_<wnd': Nu văd cine ar da 350 de lei ca să vină să bea undeva. Doar de banii ăia vă puteţi face "muci" oriunde. În tabără avem nevoie de oameni cu mintea clară, nu de alcolişti "Manga Ţuic Laude". B)Despre plasarea evenimentului se poate discuta mult. Dar să nu uităm că oamenii pleacă în vacanţe în străinătate sau la mare, chit că se deplasează multe sute sau chiar mii de kilometri. Chestia e că între o vacanţă obişnuită şi o tabără ca a noastră sunt multe avantaje de parte taberei: interacţiunea cu oficiali ai marilor companii, premii consistente, oportunităţi de angajare, socializare şi pentru cei lipiţi de calculatoare... loc de dat pe internet. :P Destul de mare diferenţa, zic eu. Să văd eu în care excursie plăteşti sub 100 de EUR, cazat şase zile, cu mâncare de trei ori pe zi şi te poţi întoarce acasă cu premii de peste 10 ori valoarea banilor investiţi. Nu putem decât să facem plecăciuni sponsorilor, că ei ne susţin activitatea şi dau greutate evenimentului. Evident... tabăra e pentru pasionaţi, iar aceşti oameni adeseori nu refuză să se deplaseze 500-800 de Km pentru că pe lângă pasiunea lor au şi multe avantaje. De-asta nici nu mi-e uşor să-i înţeleg pe unii care nu văd dincolo de lada de bere dar care, cică, sunt fani/pasionaţi/dedicaţi IT-ului.
Wonderer Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 come on doar nu vin intr-o "tabara" sa ii ascult pe aia de la intel si nvidia cati mestregamultimono pixeli are un inch si etc...pt noi conteaza multe fps, nu detalii tehnice.decat sa fiu treaz sa ma doara capul la sedintele alea mai bine lasa...
Guest kneekoo Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Te puteai deranja să vizionezi arhiva video înainte să faci afirmaţii despre eveniment. Încearcă. Nu totul e tehnic, dar oricum nu te forţează nimeni să vii. B) Despre jocurile menţionate mai sus ce părere aveţi? Ar fi interesant să încercăm marea cu degetul?
Guest kneekoo Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 N-am mai făcut concurs cu Racer, că încă nu-i suficient de bun pentru concursuri. Pentru Nexuiz şi Glest, în schimb, am dat ca premii o placă GeForce 9800 GTX cu PhysX şi un router wireless D-Link. Au fost mulţumiţi oamenii. :>