Guest csplayer2008 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Arena Cyber League si Academia de vara - Forum IT va invita in Tabara Gamerilor din Braila !Academia de vara - Forum IT impreuna cu ACL organizeaza in perioada 26 - 31 August 2008 Tabara Gamerilor.ACL va organiza timp de 5 zile competitii pentru jocurile: Counter Strike 1.6, Warcraft III si Starcraft.Premii: procesoare, placi de baza, placi video + alte premii surpriza oferite de sponsori si Forum ITSponsorii care sustin Competitia ACL in Tabara: Intel, Asus si Nvidia.Program Tabara Gamerilor aici: http://tabara.forumit.ro/2008/program.phpInscrieri si cazare Tabara Gamerilor aici: http://tabara.forumit.ro/2008/ghid.phpTabara din 2008 este organizata cu sprijinul: Primăria Municipiului Brăila, Autoritatea Naţională pentru Tineret, Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei, Comisia Naţională a României pentru UNESCO.Va asteptam la cel mai tare eveniment din lumea gamingului profesionist romanesc !
Domino628 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Nu uitaţi să luaţi cu dumneavoastră:* Trusă personală de igienă şi briceagAsta e bun daca se impute treaba nu? :)Totodată, respectaţi regulile:* Fumatul este permis numai în locurile marcate!* Nu se consumă alcool în incintă şi... nu se intră în stare de ebrietate! În acest ultim caz, asiguraţi-vă că aveţi bani de cazare la pensiune ;)Asta chiar nu-mi place :(
Heini Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 vai tare :wub: ! pacat ca sunt din Iasi :blink: :wacko: .
Cheloo Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 * Fumatul este permis numai în locurile marcate!* Nu se consumă alcool în incintă şi... nu se intră în stare de ebrietate! În acest ultim caz, asiguraţi-vă că aveţi bani de cazare la pensiune ;)Asta chiar nu-mi place :(e chiar urat din partea lor :(
diVu Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 LOL in sfarsit se intampla ceva si-n Braila, as merge si eu dar pacat ca sunt din oras :<
Guest csplayer2008 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 LOL in sfarsit se intampla ceva si-n Braila, as merge si eu dar pacat ca sunt din oras :<Daca esti din oras te asteptam si pe tine ! Daca esti pasionat de Counter Strike , Warcraft III sau Starcraft nu trebuie sa lipsesti de acolo :) . Tocmai era sa uit : Nu va uitati acasa trusa de gaming !
bunny Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Daca esti din oras te asteptam si pe tine ! Daca esti pasionat de Counter Strike , Warcraft III sau Starcraft nu trebuie sa lipsesti de acolo :) . Tocmai era sa uit : Nu va uitati acasa trusa de gaming ! Daca vine Cr1stY pana acolo, puteti sa-i dati premiul din prima, rupe tot la Starcraft. ^_^ btw, trebuie sa-ti aduci propiul pc? Intreb deoarece in unele tabere de gaming, asa se face. Vad ca specifica ceva de laptop, dar daca n-am? :-? Nu uitaţi să luaţi cu dumneavoastră: * Pe voi înşivă Presupun ca asta e un fel de gluma, oare de ce nu rad?
gaboi Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Mda , niciodata nu.s din orasul unde se organizeaza <_< Si cum a zis si bunny trebuie sa.ti cari pc,monitor,mouse,tastatura dupa tn ?
RaifalM3n Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 avem voie sa venim cu prietenele, sau aveti ANTI GURL signs...?
Adi Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 M-as duce si eu dar sunt din celalalt capat al tarii :(
Razvan Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 vai frate sa te duci intr-o tabara in care toata lumea vorbeste despre jocuri? omfg!!
bunny Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 vai frate sa te duci intr-o tabara in care toata lumea vorbeste despre jocuri? omfg!!oO Ce ti se pare asa iesit din comun, chiar nu inteleg. :)Un astfel de concurs s-a desfasurat acum cateva luni in Bucuresti in Regie, la cantina Dumars, fiecare student isi aducea pc-ul si s-au facut concursuri de DotA, CS, etc. :-?
Adi Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 ce ti se pare aiurea in asta? mie mi se pare super :) normal ca nu vorbesti doar despre jocuri, dar nah..
Domino628 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Mie mi se pare iesita din comun faza cu alcoolul :)
Domino628 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Sunt si minori, totusi... Pai minorii is cei mai mari amatori de baute Ia gandeste-te tu,cui nu-i place sa bea o bere?Chiar si colegii mei olimpici mai beau cate ceva,de gameri ce sa mai zic :blink:
Domino628 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 aia de 13-14 ani beau bere?Si aia de 12 chiar :> Pai la 14 ani esti in clasa a 8-a,a 9-a cam asa...normal ca beau bere aia de 13-14 ani :yum:
Bl0ndA- Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Arena Cyber League si Academia de vara - Forum IT va invita in Tabara Gamerilor din Braila !Academia de vara - Forum IT impreuna cu ACL organizeaza in perioada 26 - 31 August 2008 Tabara Gamerilor.ACL va organiza timp de 5 zile competitii pentru jocurile: Counter Strike 1.6, Warcraft III si Starcraft.Premii: procesoare, placi de baza, placi video + alte premii surpriza oferite de sponsori si Forum ITSponsorii care sustin Competitia ACL in Tabara: Intel, Asus si Nvidia.Program Tabara Gamerilor aici: http://tabara.forumit.ro/2008/program.phpInscrieri si cazare Tabara Gamerilor aici: http://tabara.forumit.ro/2008/ghid.phpTabara din 2008 este organizata cu sprijinul: Primăria Municipiului Brăila, Autoritatea Naţională pentru Tineret, Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei, Comisia Naţională a României pentru UNESCO.Va asteptam la cel mai tare eveniment din lumea gamingului profesionist romanesc !Tabara gamerilor suna interesant
Guest csplayer2008 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Puteti veni cu absolut orice insotitor. In fiecare zi pana la ora 14:00 ve-ti avea sansa sa va intalniti cu cele mai tari branduri IT ! Acestia vor avea si niste prezentari ! Liga de gaming ACL se va ocupa de programul recreativ al taberei incepand cu ora 15:00 si pana la ora 22:00 ! NU vine nimeni cu PC-ul de acasa ca nu facem sistem BYOC* momentan ! Am vorbit deja cu Ultra Pro pentru asta :) ! ATENTIE se lasa cu premii atat in competitia ACL cat si la prezentari ! Aici este vorba de : laptopuri, placi de baza, placi video, procesoare + excurisa de pe delta dunarii ! Pentru mai multe detalii add in lista de mess id-ul acl_biga ( organizatorul competitiei ACL ) sau intrati pe http://www.acleague.ro/forum/viewtopic.php...082&start=0 . A MAI RAMAS PUTIN TIMP PANA LA TERMINAREA INSCRIERILOR ! VA ASTEPTAM !BYOC= Bring Your Own Computer !
Domino628 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Tabara gamerilor suna interesantDa' o tabara de spam cum ti-ar suna?Ca vad ca te pricepi,de ce nu organizezi tu una? :sef:
Hovden Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 uhm pt mine o sa fie asta a2a participare. oricum tot ce pot sa spun e ca este mult mai mult decat se intelege prin posturile acestea. distractie este si va fi, atata timp cat stii sa te distrezi, credeti-ma, eu sunt putin cam paralel cu tot ce arer legatura cu IT, si totusi m-am simtit f bine data trecuta. cat despre IT, o gramada ! se pot castiga si destule premii !Mie mi se pare iesita din comun faza cu alcoolulnu este chiar asa, sa nu credeti ca este inchizitie acolo.. cum v-au vazut cu alcool in mana v-au linsat . nu, deloc, dar se doresc anumite standarde in interiorul campusului, ca totusi, vin straini reprezentati ai unor firme mari, imaginea trebuie sa fie una buna.
Razvan Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 oO Ce ti se pare asa iesit din comun, chiar nu inteleg. :)Un astfel de concurs s-a desfasurat acum cateva luni in Bucuresti in Regie, la cantina Dumars, fiecare student isi aducea pc-ul si s-au facut concursuri de DotA, CS, etc. :-?pai.. nu stiu.. sa te duci undeva sa vorbesti predominant despre jocuri.. omfg! nu vorbesc astia destul despre lineage de mi se acreste creierul? sa ma duc si de buna voie acolo?ce ti se pare aiurea in asta? mie mi se pare super :) normal ca nu vorbesti doar despre jocuri, dar nah..pai.. iti zic eu ca vin numai "gameri" adica din aia gen shea pentru care "lineage nu mai e doar un joc".. eu nu m-as duce nici daca as putea..aia de 13-14 ani beau bere?iti zic eu ca sunt kiddo din aia de 14 ani care beau mai mult ca tine ;)