Jump to content
Guest re1k0

baba zamfira=))

Recommended Posts

Posted

Bai ... copilu` ploii !

1. eram aproape sigur ca stiu despre ce este vorba

2. la fel ca si cel care a facut primul filmulet (din care am vazut primele 20 sec) ai maxim 14 ani

3. mai dute la orele de romana (incepe cu invatarea alfabetului), sau mai lasa agatzatu pintipoancelor pe mess

4. mai dute si pe la orele de engleza

5. lasa-ne !

:crazy:

Guest Falling Away
Posted

Bai ... copilu` ploii !

1. eram aproape sigur ca stiu despre ce este vorba

2. la fel ca si cel care a facut primul filmulet (din care am vazut primele 20 sec) ai maxim 14 ani

3. mai du-te la orele de romana (incepe cu invatarea alfabetului) sau, mai lasa agatzatu pintipoancelor pe mess

4. mai du-te si pe la orele de engleza

5. lasa-ne !

:crazy:

Tu-i zici lui sa se duca la scoala,dar tu.......

Posted

Tu-i zici lui sa se duca la scoala,dar tu.......

O.o ... nu mi-am dat sema.

1. asta chiar am gresit-o (din neatentie si lipsa toatala de interes fata de acest topic, hotarat sa termin cat mai repede ce am de spus)

2. "tz" - este singurul grup de litere pe care il folosesc pt a forma o singura consoana (asta nu e totusi o greseala majora, dar o folosesc de obicei cand litera "t," se afla in mijlocul cuvantului pt. a evita citirea cuvantuli de mai multe ori - cei care folosesc totusi messu` vor citi din prima corect)

si app ... vezi ca se pun doar 3 puncte (...)

Guest Falling Away
Posted

O.o ... nu mi-am dat sema.

1. asta chiar am gresit-o (din neatentie si lipsa toatala de interes fata de acest topic, hotarat sa termin cat mai repede ce am de spus)

2. "tz" - este singurul grup de litere pe care il folosesc pt a forma o singura consoana (asta nu e totusi o greseala majora, dar o folosesc de obicei cand litera "t," se afla in mijlocul cuvantului pt. a evita citirea cuvantuli de mai multe ori - cei care folosesc totusi messu` vor citi din prima corect)

si app ... vezi ca se pun doar 3 puncte (...)

Scoate-te acuma 8-|.

Pun cate puncte vreau eu,pot sa pun o pagina de puncte,care-i problema?

Posted

Scoate-te acuma 8-|.

Pun cate puncte vreau eu,pot sa pun o pagina de puncte,care-i problema?

Eu iti spun cum e corect (aceasta remarca am facut-o intrucat si tu ai observat lipsa virgulei) ... si da, am vrut sa ma scot :wub:

Oricum hai sa incheiem cu limba si literatura romana pt ca nu-mi face nici cea mai mica placere sa vorbesc despre asta.

:tiphat:

Guest re1k0
Posted

km certareti astia de pe linkmania....nu puteti pur si simplu sa mergeti la o :beer: ?! :cool2: si sa stati klumea?nimeni nu e shmeker in lumea asta :tiphat: :)

Posted

km certareti astia de pe linkmania....nu puteti pur si simplu sa mergeti la o :beer: ?! :cool2: si sa stati klumea?nimeni nu e shmeker in lumea asta :tiphat: :)

:beer:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...