Guest re1k0 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 era 1 dota ...kndva....o baba careia ii placea sa injure ...inceputurile...reloaded...si revine http://www.youtube.com/watch?v=Z5Vr0S68Mwc e crima rau.... sry e putin limbaj urat:D da e funny http://www.youtube.com/watch?v=pT0_nTD8JWQ...feature=related baba revine.... si reloaded dak intereseaza nr ei sa facetzi farse la telefon...bagatzi...#31#0247334192 scuze///reloaded are km multe injuraturi:))
The Wizard Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 pentru ca vrea sa ia suspend...nu e mai simplu sa il pui in semnatura?
RAPTURE- Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Bai ... copilu` ploii !1. eram aproape sigur ca stiu despre ce este vorba2. la fel ca si cel care a facut primul filmulet (din care am vazut primele 20 sec) ai maxim 14 ani3. mai dute la orele de romana (incepe cu invatarea alfabetului), sau mai lasa agatzatu pintipoancelor pe mess 4. mai dute si pe la orele de engleza5. lasa-ne ! :crazy:
Guest Falling Away Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Bai ... copilu` ploii !1. eram aproape sigur ca stiu despre ce este vorba2. la fel ca si cel care a facut primul filmulet (din care am vazut primele 20 sec) ai maxim 14 ani3. mai du-te la orele de romana (incepe cu invatarea alfabetului) sau, mai lasa agatzatu pintipoancelor pe mess4. mai du-te si pe la orele de engleza5. lasa-ne ! :crazy: Tu-i zici lui sa se duca la scoala,dar tu.......
Domino628 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Tu-i zici lui sa se duca la scoala,dar tu....... :rofl2: ON:Baba asta e teroare Cine-i la telefon?Sunt Satan!!****** Satanu' matii cu tot
RAPTURE- Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Tu-i zici lui sa se duca la scoala,dar tu.......O.o ... nu mi-am dat sema. 1. asta chiar am gresit-o (din neatentie si lipsa toatala de interes fata de acest topic, hotarat sa termin cat mai repede ce am de spus)2. "tz" - este singurul grup de litere pe care il folosesc pt a forma o singura consoana (asta nu e totusi o greseala majora, dar o folosesc de obicei cand litera "t," se afla in mijlocul cuvantului pt. a evita citirea cuvantuli de mai multe ori - cei care folosesc totusi messu` vor citi din prima corect)si app ... vezi ca se pun doar 3 puncte (...)
Guest Falling Away Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 O.o ... nu mi-am dat sema. 1. asta chiar am gresit-o (din neatentie si lipsa toatala de interes fata de acest topic, hotarat sa termin cat mai repede ce am de spus) 2. "tz" - este singurul grup de litere pe care il folosesc pt a forma o singura consoana (asta nu e totusi o greseala majora, dar o folosesc de obicei cand litera "t," se afla in mijlocul cuvantului pt. a evita citirea cuvantuli de mai multe ori - cei care folosesc totusi messu` vor citi din prima corect) si app ... vezi ca se pun doar 3 puncte (...) Scoate-te acuma . Pun cate puncte vreau eu,pot sa pun o pagina de puncte,care-i problema?
RAPTURE- Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Scoate-te acuma . Pun cate puncte vreau eu,pot sa pun o pagina de puncte,care-i problema? Eu iti spun cum e corect (aceasta remarca am facut-o intrucat si tu ai observat lipsa virgulei) ... si da, am vrut sa ma scot :wub: Oricum hai sa incheiem cu limba si literatura romana pt ca nu-mi face nici cea mai mica placere sa vorbesc despre asta. :tiphat:
Guest re1k0 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 km certareti astia de pe linkmania....nu puteti pur si simplu sa mergeti la o :beer: ?! :cool2: si sa stati klumea?nimeni nu e shmeker in lumea asta :tiphat: :)
The Wizard Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 km certareti astia de pe linkmania....nu puteti pur si simplu sa mergeti la o :beer: ?! :cool2: si sa stati klumea?nimeni nu e shmeker in lumea asta :tiphat: :) :beer: