skaroxFX Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Litoralul si Delta Dunarii, invadate de alimente expirate Inspectorii pentru Protectia Consumatorilor au gasit alimente expirate, asternuturi degradate, camere de cazare cu tencuiala cazuta si scutere de apa fara verificare tehnica la zi în Mamaia, Costinesti, Mangalia si în Delta. “În ciuda avertizarilor catre operatorii economici de pe litoral, serviciile turistice nu au fost asigurate corespunzator de unii dintre acestia. În urma controalelor, dar si a sesizarilor facute de turisti, am aplicat amenzi în valoare totala de peste 630.000 de lei”, a precizat presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), Dan Vlaicu. Turistii sositi pe litoral în aceasta vara au reclamat curatenia camerelor, absenta gramajelor pe portii din listele de meniu, accesul contra cost la piscina hotelului în care erau cazati, precum si faptul, în privinta serviciilor de agrement, nu au primit toate informatiile legate de închirierea unui skijet sau motoscuter. sursa : Gardianul Si parca unii laudau litoralul romanesc intr-un topic de la Discutii Generale...
yo_addi Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 am avut si eu probleme acum 1 an cu apa calda de la hotel dar am facut scandal ca ii reclam si au rezolvat pana la urma #-o sa nu mai vorbesc asa zisele autoserviri sau restaurante :sef:
Stargate Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 faza cu mancarea de proasta calitate si expirata, dateaza dp vremea lui ceasca, deci ce ar fi nou in peisajul romanesc???? toate bune si frumoase :beer:
rhazek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 E Romania ar trebui sa va asteptati, mai bine va duceti in alta tara ca diferenta mare de bani nu e :)
CDP Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 E Romania ar trebui sa va asteptati, mai bine va duceti in alta tara ca diferenta mare de bani nu e :)word! desi imi pare rau sa o zic, dar cum a zis si colegu mai sus, asta dateaza de pe vremea lui ceasca, si nu stiu de ce ar trebui sa ne mai complicam noi cu stiri de genul...cei in masura sa`si faca treaba, sa lase spaga si atata tot :-?