galklyfe Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Unei fete in varsta de 13 ani, din localitatea aradeana Alunis, i-a fost descoperita o tumora gigant, de aproximativ cinci kilograme, localizata in abdomen. Copilul necesita o operatie de urgentaFata urmeaza sa fie internata intr-un spital oncologic din Cluj-Napoca pentru a fi supusa unei interventii chirurgicale. Rudele fetei au spus ca tumoarea a fost descoperita de medicul de familie. "Au venit asistentele de la Primarie si au zis ca nepoata mea e gravida. Mi-am luat concediu si am dus-o la medicul de familie, care i-a facut o ecografie si mi-a zis ca are tumora. Fata e orfana de mama, tatal ei lucreaza cu ziua, iar noua ni s-au cerut 2.500 de lei pentru o ambulanta care sa o duca la Cluj. Insa nu avem acesti bani“, a declarat penru Newsin, Dorina Brudasca, matusa fetei.Seful Sectiei Pediatrie din cadrul Spitalului Judetean Arad, Zeno Moldovan, a precizat ca fata trebuie operata de urgenta. "E o tumora foarte mare, este in evidenta medicilor oncologi din Cluj. Fata a fost internata la noi acuzand dureri foarte mari, dar ea trebuie sa continue tratamentul la o clinica de specialitate, mai ales ca tumora se extinde spre rinichi si uter“, a declarat Zeno Moldovan.Pentru ca provine dintr-o familie saraca, conducerea Spitalului Judetean Arad a anuntat ca va suporta cheltuielile transportului fetitei la clinica din Cluj-Napoca din fonduri proprii sau din sponsorizari. Fata de 13 ani ar trebui sa ajunga miercuri la clinica din Cluj-Napoca, unde urmeaza sa fie supusa unei interventii chirurgicale pentru extirparea tumorii.Sursa: 9AM
rhazek Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 E trist ca astfel de lucruri se intampla unor familii sarace care abia traiesc de pe o zi pe alta...
afroMAN Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 E trist ca astfel de lucruri se intampla unor familii sarace care abia traiesc de pe o zi pe alta...mai trist este ca nimeni nu ajuta aceste familii... rar se mai gasesc persoane care sa la ajute... sh majoritatea care o fac, o fac pt publicitate...
The DeaD HelL Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 in loc ca banii nostrii care ii dam ca taxa,dobanda etc sa ajunga la familiile sarace..ca ajutoare..ajung..fix in buzunarele parlamentarilor si acelor care "slujesc" si care " lucreaza" pt tara..... :violent: ah..imi pare rau pt fetitza..c s-a intamplat cu ea? :blink:
[StayHigh] Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 in loc ca banii nostrii care ii dam ca taxa,dobanda etc sa ajunga la familiile sarace..ca ajutoare..ajung..fix in buzunarele parlamentarilor si acelor care "slujesc" si care " lucreaza" pt tara..... :violent: ah..imi pare rau pt fetitza..c s-a intamplat cu ea? :blink: same. daca ati citit topicurile de la diverse ati vazut ce simpatie am ptr politicienii romani :wub: care imi da un tanc sa fac curatenie? :blink: in ziua de azi se nasc copii cu tot felul de probleme si apar noi boli..omul isi bate joc de pamant degradandu'l din ce in ce mai tare pe zi ce trece..eu sincer m-as intoarce in epoca pietrei macar atunci era mai liniste..mancau carne prajita si stateau ca barosanii in pesteri.. ..am ocolit un pic subiectul..dar totusi..la cati bani dau politicienii pe masini de servici abis mai bine i-ar da pentru cateva operatii pentru copii astia bolnavi si necajiti..ce le pasa lor :-j i-as impusca pe toti.. :comp1:
Ioana Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 E greu pentru cineva care nu are banii necesari pentru o operatie...da` ce sa faci...daca parlamentarii baga banii in buzunarele lor...
Fury Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 E greu pentru cineva care nu are banii necesari pentru o operatie...da` ce sa faci...daca parlamentarii baga banii in buzunarele lor...pai da dincolo daca e un asemenea caz , vin aia de la spital si te opereaza sau sponsorizeaza guvernu .... dar la noi se arunca sute de milioane numai pe campaniile electorale
BeautifulMind Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Chiar simt prin ce trece.....eu am avut tumora la cap , dar a fost mica cat un bob de grau..
Darius Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Numa in Romania se poate intampla asha ceva .... akma sa`l vad pe Becali cu banii :-j
NoComment Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 nu stiu care e problema voastra cu Becali ... nu il simpatizez dar nici nu il urasc ... ca o fi ca nu o fi cioban ... dar el macar a mai refacut un sat ... a ajutat atatia oameni ... fata de ceilalti parlamentari sau ceilalti bogatasi ai tarii noastre ...asta e ... sunt romani nepasatori ... si celor care le pasa ... abia au pentru ei ... e trist ce se intampla in tara asta ...
Lord.Pici Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 saraca fata dupa ce ca era orfana fara mama :( acuma tatal ei ce-o zice cand o poate pierde si pe ea
iReaLRauL Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Alunis, poate e satucul acela de vreo 25 km de mine. Saraca fata. Dupa ce viata se traieste in Romania ... saraca familie :( .