Lucian Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 14 milioane de dolari nu cred ca valoreaza toti cei care joaca pe orece servar de pe linkmania ( ma refer la casa masini etc ) :blink:glumesti? trece cu MULT peste suma de 14 milioane, doar 300-400 de jucatori ce sunt la mu.
Stargate Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 e rusinos sa invarti atatia bani pe pozele unori copii obisnuiti...ce porcarie :baby: :duh: bine ca macar ii doneaza asa isi mai spala din rusine :dooh:
Damian Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Oameni care nu au ce face cu banii , iar noi murim in ROMANIA de foame... this is life.... alti pt 14 milioane de $ si-ar da viata...
spam`z`da`name Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 idee e tirajul . revistele oricum isi scot banii si inca mai mult de pe urma fetelor de 18-25 ani care vor sa vada bebelusi "celebri".ideea e ca ei au zis ca doneaza banii. nu ma asteptam. bravo lor. si nu mai fiti ipocriti. daca vine un tip la tine si-ti da 14 mill de usd pe poze cu tine cu ai tai nu le-ai vinde? nu e vina lor ( a cuplului) si a ofertantilor. de fapt nu e "vina" nimanui... e societatea de consum.
Radu21 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 mama mama si eu as vrea sa fac parte intre gemenii aia
ANdy5 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 si ca sa fiu putin rau : si eu vreau sa fiu alaptat de angelina :D :D
Anthyc Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 si ca sa fiu putin rau : si eu vreau sa fiu alaptat de angelina :D :D :> :> oricum 14 milioane e ff mult :blink: , dar fiind prima revista in care apar gemenii, vanzarile ar acoperii alea 14 milioane...dar totusi e exagerat
Sunrise Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 :> :> oricum 14 milioane e ff mult :blink: , dar fiind prima revista in care apar gemenii, vanzarile ar acoperii alea 14 milioane...dar totusi e exagerat Pentru noi da,dar pentru ei nu.Cine nu ar vrea sa primeasca bani doar pentru a fi fotografiat #-o Pacat ca isi exploateaza copii de acum.Mai bine de starurile care refuza sa se fotografieze cu copii lor. :)
afroMAN Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Oameni care nu au ce face cu banii , iar noi murim in ROMANIA de foame... this is life.... alti pt 14 milioane de $ si-ar da viata...gresit...daca si`ar da viata nu s`ar mai putea bucura de banii respectivi :)
lexboy Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 gresit...daca si`ar da viata nu s`ar mai putea bucura de banii respectivi :)gresit....unii oameni si-ar da viata pt banii aia , pt familie :P , chiar daca el/ea nu se va bucura de bani
Sunrise Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 unii oameni si-ar da viata pt banii aia , pt familie :P , chiar daca el/ea nu se va bucura de baniCorect.Dar macar folosesc banii aia pentru scopuri caritabile :P
afroMAN Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 gresit....unii oameni si-ar da viata pt banii aia , pt familie :P , chiar daca el/ea nu se va bucura de banimdap... ai dreptate... desi sunt convinsa ca doar 1% dintre acei oameni si`ar da viata pt ca aproapelui sau sa`i fie mai bine...
The Connection Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 mdap... ai dreptate... desi sunt convinsa ca doar 1% dintre acei oameni si`ar da viata pt ca aproapelui sau sa`i fie mai bine...Pai suicide bombers n' stuff?Uhm...14 mil? De cate ori trebuie sa castig la loto ca sa cumpar o poza cu copiii astia?Sau valoreaza 7 mil unul?
Deian69 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Tampenie mondiala.Sincer nu stiu care sunt mai prosti cei care au dat 14 mil $ pe poza sau cei care cumpara revista.