galklyfe Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Gemenii cuplului Angelinei Jolie - Brad Pitt au spus lumii "Hello, People" pentru fabuloasa suma de 14 milioane de dolariDupa trei saptamani de speculatii privind suma pentru care vor vinde primele fotografii cu gemenii lor si revista in care acestea se vor publica, Angelina Jolie si Brad Pitt dezvaluie, in premiera, imagini intime de familie. Celebrii actori au realizat doua pictoriale, unul pentru revista "Hello!", iar celalalt, pentru "People", cea care a publicat si primele poze cu Shiloh-Nouvel, in iunie 2006 (4,1 milioane de dolari). Suma pentru care starurile s-au lasat imortalizate alaturi de copiii lor se ridica la 14 milioane de dolari, scrie Gardianul.Sotii Pitt au declarat ca toti banii obtinuti din vanzarea fotografiilor vor fi donati in scopuri caritabile.Potrivit Click, Knox Leon si Vivienne Marcheline sunt cei mai noi membri ai familiei Jolie - Pitt. Micutii au venit pe lume luna trecuta si au suscitat imediat interesul presei internationale.Odata cu sedinta foto, Brad si Angelina au spus si cateva cuvinte despre viata lor alaturi de nou - nascuti. "Este un adevarat haos, dar ne descurcam si ne simtim foarte bine", a declarat Angelina pentru "People".Angelina si Brad locuiesc in prezent la Chateau Miraval, un castel din Franta, pe care l-au cumparat acum cateva luni, cu 60 de milione de dolari. "Copiii s-au jucat toata vara in curte. Acum, de cand am adus gemenii acasa, Shiloh si Zahara ma ajuta sa aleg hainele micutilor si sa-i schimb", povesteste Angelina. Pe langa cei trei copii biologici, Angelina si Brad mai au inca trei, adoptati: Maddox (6), Pax (4) si Zahara (3). Vivienne si Knox s-au nascut pe 12 iulie, intr-o clinica din Nisa. Ei au devenit cetateni de onoare ai orasului francez.Alte cupluri celebre au refuzat publicarea imaginilor cu propriii bebelusi indiferent de suma de bani care li s-a oferit. Un exemplu este cuplul Nicole Kidman si Keith Urban, care au declarat ca nu li se pare corect sa o expuna in acest fel pe Sunday Rose, Sarah Jessica Parker si Matthew Broderick au acceptat sa pozeze alaturi de copii fara vreo pretentie, iar Tom Cruise si Katie Holmes au fost atat de iritati de razboiul de licitatie a pozelor cu Suri Cruise incat s-au razgandit si au renuntat la idee. Pana la urma, Suri a fost fotografiata de Annie Leibovitz si pozele au fost publicate in "Vanity Fair" gratis.Sursa: 9AM
myhay29 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 mdea banii la aia :> ii vreau atat restu neinteresant si nu citesc
Wonderer Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 nu cred ca ar adopta in veci un copil din romania :D
DemonuL_ Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 14 milioane de dolari nu cred ca valoreaza toti cei care joaca pe orece servar de pe linkmania ( ma refer la casa masini etc ) :blink:
Hovden Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 14 milioane de dolari nu cred ca valoreaza toti cei care joaca pe orece servar de pe linkmania ( ma refer la casa masini etc ) :blink:eu am bugatti veyron + casa = 3-4 mil de dolari, cred ca pana la 10 mil de dolari va descurcati si voi nu ?
DemonuL_ Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 eu am bugatti veyron + casa = 3-4 mil de dolari, cred ca pana la 10 mil de dolari va descurcati si voi nu ?posibil dar totusi 13 mil de dolari cateva poze #-ooricum frumoasa masina ^_^
tasedano Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Ma simt un om implinit ca am vazut pozele,acuma pot muri linistit :rofl2:
Mysterio Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 ce aiurea.. disperati dupa niste poze .. deh mari vedete
r3fr3sh Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 nu cred ca ar adopta in veci un copil din romania :Dromani=tigani/hoti..etccam asa cv suna pt ei
Dropkillerz Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Mi se pare ridicol sa platesti o asemenea suma doar pentru niste ...poze
nu ma cunosti Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 cati nu vor sa ii rapeasca is vizati de acuma Bin Laden e cu ochii pe ei
Cristi58 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Daca sunt parinti faimosi copii sunt vedete de cand se nas fiecare cuvant scos aduce un milion in plus : :blink:
dreyfus Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 da- da dar 14 milioae de dolari $$$$ o sa ajunga sa=i maance la pranz :yum:
RAPTURE- Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Lumea nu stie inca cine sunt eu ...Eu le dadeam 15, sa fie mai rotund. ;)
HipnotykBoy Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Dar le-a dat bani nu ca sa vada ei pozele ( de la redactie ) LOL .. le-a dat atatia ca sa fie prima revista in care apar pozele celor 2 gemeni si sa aiba vanzare si sa fie mai populara revista ..
Raul Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 E prea exagerat 14 milioane de dolari :crazy: unii nu au ce manca (am inteles ca ii va dona) dar ca principiu, 14 milioane de dolari e mult prea mult pentru niste poze