john™ Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Am gasit o pagina de net astfel cand vor mai fi gathere in Timisoara ne veti putea vedea toti.. :D de oricum cu un simplu click :D Just one click
FujiPa Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 ehe, te lauzi si noi avem http://www.hotelunirea.ro/ mai aveam si pe bulevardu Stefan cel Mare dar...nu gasesc site-u ...
john™ Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 cu prima pagina de net aia ce am puso eu poti sa te uiti peste tot este o harta mai jos dati voi singuri ZOOM si vedeti ce orase au WEB :crazy:
Guest steaua Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 merit si un pusy tori ?:P la ce fata ai ma mir ca nu te musca caini )))))
john™ Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 la ce fata ai ma mir ca nu te musca caini ))))) nai ce ii cere mai mult la un copil obositor care sta toata ziua in MU,btw mam uitat pe cateva din posturile tale cu useru asta si cu altu si esti la fel de prost fara suparare PA.
nu ma cunosti Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 misto ideea :D pacat ca pe nubi nu ii da Live
konvictu Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 pacat ca pe nubi nu ii da Live te bagi si tu ca musca in c... calului