Jump to content
barbu-d

Autorizatie de construire pentru lucfrarile de modificari interioare

Recommended Posts

Posted

Autorizatie de construire pentru lucfrarile de modificari interioare

Acum 4 ani am cumparat un ap. cu 2 camere,cu acte legale,printr-o agentie facand si un credit ipotecar la banca.Fostul proprietar a facut o usa pentru a avea acces direct din bucatarie in balcon.Dupa 4 ani,vecinii (nu comentez calitatea lor umana)m-au reclamat la primarie,care a trimis un consilier.I-am explicat ca modificarea nu am facut-o eu ci fostul proprietar(eu asa cumparand apartamentul).am primit o citatie,sa prezint o autorizatie de constructie pt.modificari interioare.Ce trebuie sa fac?

Multumesc

Posted

Sau intereseaza`te pe la primarie daca nu ai ceva tovarashi/pile pe acolo si rezolva`ti o autorizatie cu o data mai veche. :) Mai bine dai un ban pe acolo, decat sa platesti amenda, care din cate am inteles, cam doare la buzunar.

p.s. : rupe`i capu` vecinului care te`o dat in gat.

Posted

Sau intereseaza`te pe la primarie daca nu ai ceva tovarashi/pile pe acolo si rezolva`ti o autorizatie cu o data mai veche. :) Mai bine dai un ban pe acolo, decat sa platesti amenda, care din cate am inteles, cam doare la buzunar.

p.s. : rupe`i capu` vecinului care te`o dat in gat.

baga muzica la maxim si pleaca de acasa 3-4 zile :P

on : mai bine ai incerca la un birou de cadastru...ei stiu mai bine ce e de facut

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...