Guest Ruler Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Si primu post in topicu ala o sa fie al meu :lol: :rofl1: :rofl1: :rofl1:tu tot nu scapi de mine :-w ( ma tin de tine ca scaiu` , asta in caz ca nu ai cocosel in loc de pasarica :-w ) primul tau post o sa fie despre mine :nanana:Casa de BCA .
MissGirl Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 tu tot nu scapi de mine :-w ( ma tin de tine ca scaiu` , asta in caz ca nu ai cocosel in loc de pasarica :-w ) primul tau post o sa fie despre mine :nanana: Casa de BCA . what? , cocosel ai u :P nu eu,nu am si nici nu`mi trebe :rofl2: Hmm nu-ti porimit nimik,dektca am sa ma mai gandesk
Guest Ruler Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 what? , cocosel ai u :P nu eu,nu am si nici nu`mi trebe :rofl2: Hmm nu-ti porimit nimik,dektca am sa ma mai gandesk pai de nu stiu cand zici ca te mai gandesti :sef: tipic muieresc <_<
Guest iLoveYou Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 pai de nu stiu cand zici ca te mai gandesti :sef: tipic muieresc <_<Trebe sa te obishiesti cu fetele,Machiatul,imbracatul,maritatul este un chin :Pps: deea here ( de pe userul lui alex :) )
Hocusela2 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Trebe sa te obishiesti cu fetele,Machiatul,imbracatul,maritatul este un chin :P ps: deea here ( de pe userul lui alex :) ) alex :-? ? nici bine nu suntem impreuna si ma si inseli aaa ? sunt obisnuit , dar asta nu inseamna ca trebuie sa imi si placa <_<
Defenders-Cs Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 alex :-? ? nici bine nu suntem impreuna si ma si inseli aaa ? sunt obisnuit , dar asta nu inseamna ca trebuie sa imi si placa <_< :dontknow: Andreea :wub:
MissGirl Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 alex :-? ? nici bine nu suntem impreuna si ma si inseli aaa ? sunt obisnuit , dar asta nu inseamna ca trebuie sa imi si placa <_< Alex e un vecin :D :dontknow: Andreea :wub: :wub:
Dumnezeu Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 sa fiti fericiti *sa tineti post mercurea si vinerea]]]