Razvan Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 plaja---->Mangalia(intinsa,nisip foarte fin...)statiune---->Costinesti(preturi pentru toate buzunarele)sincer dar asa sincer sincer la plaja chiar prefer jupiter.. mangalia e mult mai nasoala plaja.. asa a fost mereu.. cel putin fatza de jupiter.. insa statiunea aia e parasita.. dupa cum am mai zis cel mai frumos mie mi se pare in olimp.. cat despre preturi.. cred ca cel mai avantajos ar fi sa te duci la vama veche.. sincer chiar m-as duce in vama veche, de vreo 5ani ma tot duc pe acolo, insa chiar nu e frumos sa te duci acolo cu prietena..
zetulescu Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Am fost week-endu asta in Eforie Nord...cea mai jeagoasa statiune de pe litoral...conditii = 0 ...nimic...preturi mici dar si conditii 0....toata lumea se hraneste cu gogosi acolo...e o statiune de toata rusinea...nu exista wc-u curat...wc-ul de pe plaja platesti 1 leu dar este o mizerie de nedescris...plina statiunea de tigani...cocalari....manelele suna ca fiecare colt de strada....gunoaie pe jos..nimic....rusine....a fost pentru ultima data cand mai ma duc pe litoralul romanesc...toti desteptii ies...bulgaria...grecia...turcia....etc....si scursurile societatii raman pe litoralul romanesc....si ca sa nu inchei aici pentru ca am f multi nervi.....am facut 9 ore azi-noapte din Eforie N pana in Bucuresti din cauza accidentelor si a traficului infernal......din pacate am trecut prin orasul Hirsova care dupa parerea mea este cel mai jegos oras care exista....singura lor "distractie" e sa iasa la strada , ca trec masini de Bucuresti si sa-i injure.....sau sa ameninte....bineanteles se uita taranii la masini de Buc ca broasca in teava...rusine , rusine...daca prind vreun harsovean prin Buc il nenorocesc....in fine si cu astea spuse...a fost ultima mea vacanta pe litoralul romanesc....numai "investesc" banii mei in litoralul asta......
Mysterio Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 sincer dar asa sincer sincer la plaja chiar prefer jupiter.. mangalia e mult mai nasoala plaja.. asa a fost mereu.. cel putin fatza de jupiter.. insa statiunea aia e parasita.. dupa cum am mai zis cel mai frumos mie mi se pare in olimp.. cat despre preturi.. cred ca cel mai avantajos ar fi sa te duci la vama veche.. sincer chiar m-as duce in vama veche, de vreo 5ani ma tot duc pe acolo, insa chiar nu e frumos sa te duci acolo cu prietena.. deci te`ai exprimat de toti banii in postul asta :blink: ba` jupiter ba olimp ba vama veche... alege una ON: n`am fost pe litoralul romanesc si nici nu ma duc.. sunt alte locuri mult mai rezonabile .. la aceleasi preturi ca in romania .. conditii de lux ;)
myhay29 Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Mamaia, costinesti e prea aglomerat mdea dar e frumos ......si ma enerveaza cel mai mult aia cu sezloangele lor nici nu le inchirieaza aproapre nimeni si ocupa si mult din plaja si deaia cred ca sunt asa aglomerate ......app aia beau wisky iar noi dam 25 d lei :P ....
Guest Flaky Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Eu nu prefer plajele din Romania....suxx :D ...vara merg ma mare in Italia, Marea Mediterana e sooper ..si plajele sunt fain amenajate... :)
THuG-Radu Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 @cine vrea distractie si nu doarme mai mult de 3 ore pe zi k noaptea nici atat sa se duca in costinesti ...statiune---->Costinesti(preturi pentru toate buzunarele)AMIN TO THAT !Anul viitor, vreau sa incerc si Croatia, mai exact Zadar sau Pula (STATIUNEA). Au fost niste vecini de`ai mei (sefu_bancii pe forum si inca unul) si am vazut poze, mi`au spus preturile ... si am ramas "wow :o ".Dar la "my one true love" Costinesti, nu renunt. Acolo tot merg :D
IceMan Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Am fost in Mamaia pe o plaja Orange, foarte curata (in fiecare seara culegeau alge, tot). Dimineata era ca lacrima apa si plaja. La pranz... ma rog, era populata.
IoNutzZ Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Anul asta a fost mamaia full -deci sa cauti 1 ora un loc de parcare...lol ... am luat mamaia de la un cap la altu [si locurile cu plata ocupate] Am parcat pe iarba undeva..si vin alea de la parcare cica "e cu plata" LoL ...mai bine 20 de mii decat "caracatita" la roata
Damian Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 dintre toate statiuniile.. prefer tot Mamaia.
IoNutzZ Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 iar minti ma lumea? cel mai curat a fost la 3 papuci (constantenii stiu despre ce vorbesc -_- ) )) daaa e foarte tare ...pacat ca nu sunt turisti si acolo ...le`ar fi placut :whistle: