Jump to content
myhay29

la mare

Recommended Posts

Posted

wnd :D lol la costinesti io nu am gasit bolovani :D u poate vb de stabilopozi aia din larg unde sta lumea pe ei :> si la mamaia chiar e apa infecta :D cu alge delea :> ;) stiu io ce stiu :D in feicare an a fost :P

Posted

eu zic ca la eforie nord e cel mai calumea.. si normal vama veche super bestial.. in rest imi mai place seara cu anumite persoane dragute prin olimp.. chiar se merita

Posted

si la mamaia chiar e apa infecta :D cu alge delea :> ;) stiu io ce stiu :D in feicare an a fost :P

adevaru asta e ;)) ca sunt alge multe dar deh ...asta e ke sa facem :D

Posted

nu inteleg de ce va mai duceti la mare in Romania . credeti ca este mai ieftin aici sau cum ? te storc si aici de bani si servicii canci. ducetzi`va frate afara ... sunt atatea destinatii frumoase si pentru orice buzunar. sunt oferte grecia..turcia tunisia .. 300 de euro o saptamana charter .. all inclusive, hotel k-lumea .. ce vrei mai mult.

p.s. ca sa nu mai vorbesc de curatenie.

acu 1 luna ti-as fi spus ca esti snob si faci pe desteptul .... dar acum iti dau dreptate, de ce ? poi mai fratilor cum dracu sa mergi sa dai o groaza de bani pe litoralul romanesc cand inafara de chistoace, sticle sparte, capace de bere ( am facut un anti tetanus ... am vreo 7 taieturi in talpa ), galagie idioata, vanzatori de porumb si piatra de baie ( cine dracu cumpara piatra ponce de acolo ? ), mancare proasta dar scumpa si vesnicele tarabe care vand nimicuri colorate. Una peste alta am cheltuit impreuna cu prietena vreo 1500 Euro si vai amar gust am avut dupa excursia noastra de o zi in statiunea bulgareasca Albena, diferenta era ca de la scaunul fara spatar la fotoliu din piele.... apa in mare era mai placuta si mai curata ( ei au statii de epurare noi deversam dejectiile direct in vana turistului), pe nisip poti linistit calca cu incredere fara sa vezi urmele suspect de rosii dupa tine. Am fost si in Antalia acum cativa ani si mi-am jurat ca nu mai imi stric putinele zile de concediu pe litoralul romanesc ... eh am facut-o si imi pare rau.

Cred ca noi astia care prestam un an intreg pentru alea 10 zile de concediu ar trebui sa solidarizam si sa bagam in faliment sugativele astea de bani care nu ofera nimic pentru multi bani.

CAMPANIA ANTI LITORALUL ROMANESC INCEPE ACUM :))

Posted

@ Greece - Halkidiki @ TALGO superba plaja 8->

plaja impecabila..si apa la fel ...incorjurata de munti :wub:

8-> :photo:

ps : NU SE MERITA SA MERGI IN ROMANIA ! ( si cu asta am spus totul :P )

Posted

mamaia, dar pentru banii care ii dai acolo mai bine mergi un sejur in Bulgaria la Sunny beach. E mult peste litoralul romanesc, si ca servicii si ca preturi. Mai este Albena, care e destul de ok la preturi, la hotel all inclusive.

Saptamana viitoare ma duc la mamaia un sejut si luna viiotare in Bulgaria la Albena, hotel all-inclusive.

Posted

Anul asta Eforie Nord este cea mai curata si mai populata statiune a litoralului romanesc. Atat apa cat si plaja este curata.

la eforie nord am fost cazat ( Hotel Acapulco ) acuma 3 saptamani ..... uhm prietena mea se trezea la ora 5:30 sa prinda loc pe plaja, un jeg pe plaja de nedescris, de pe plaja pana la hotel era 1 cos de gunoi ..... apa infecta !!!!, mergi pe plaja si vei vedea ca din zidurile de terasament ies niste conducte din care iese apa cu miros greu ... dap ai ghicit sunt ape reziduale, am vazut copii ce culegeau depunerea roz si faceau bulgari din ea ( depunerea roz fiind hartia igienica dizolvata in apa ).

Posted

la eforie nord am fost cazat ( Hotel Acapulco ) acuma 3 saptamani ..... uhm prietena mea se trezea la ora 5:30 sa prinda loc pe plaja, un jeg pe plaja de nedescris, de pe plaja pana la hotel era 1 cos de gunoi ..... apa infecta !!!!, mergi pe plaja si vei vedea ca din zidurile de terasament ies niste conducte din care iese apa cu miros greu ... dap ai ghicit sunt ape reziduale, am vazut copii ce culegeau depunerea roz si faceau bulgari din ea ( depunerea roz fiind hartia igienica dizolvata in apa ).

ahh.. te rog macar nu mai vorbi.. eu mancam :(

hmmm.. sincer eu ma gandeam sa ma duc la eforie nord sau la olimp <in astea imi place cel mai mult> dar cum pe litoral anul asta nu am fost, si vad ce frumos descrii tu, sa inteleg ca e mult mai rau decat inainte sau ca ai fost plecat in hawaii si ca faci o comparatie?

Posted

ahh.. te rog macar nu mai vorbi.. eu mancam :(

hmmm.. sincer eu ma gandeam sa ma duc la eforie nord sau la olimp <in astea imi place cel mai mult> dar cum pe litoral anul asta nu am fost, si vad ce frumos descrii tu, sa inteleg ca e mult mai rau decat inainte sau ca ai fost plecat in hawaii si ca faci o comparatie?

mai nu sunt un tip pretentios deloc, dar nu ma pot mintii pe mine la nesfarsit impunandu-mi cat de frumos si de curat este pe litoralul romanesc ... pentru ca nu este adevarat, nu am vre-un interes ascus, nu catig nimic din asta dar cred ca ar fi cazul sa punem si noi piciorul in prag, nu o poti tine asa la nesfarsit, ori pun mana sa faca lucruri si servicii de calitate ori isi deverseaza jegu in mare si incet incet o sa traiasca toti cei din turismul estival din guvizi si stavrizi prinsi la carne de scoica. Sub sloganul "nimic nu se pierde totul se transforma" ajung sa isi redigereze fecalele si dejectile sub forma de peste .... select nu ?

Posted

am vazut copii ce culegeau depunerea roz si faceau bulgari din ea ( depunerea roz fiind hartia igienica dizolvata in apa ).

:rofl1: :rofl1: :rofl1:

Cum sa se bata cu bulgari de hartie igienica folosita? :despair:

O fi dezastru pe plaje,dar nici in halul asta :o

Posted

:rofl1: :rofl1: :rofl1:

Cum sa se bata cu bulgari de hartie igienica folosita? :despair:

O fi dezastru pe plaje,dar nici in halul asta :o

in acele "paraiase" erau niste depuneri rozalii agatate, aratau ca niste plante acvatice foarte subtiri si inguste, dar odata stranse in bulgari iti puteai da cu usurinta seama ca e vorba de hartie igienica, nu ma crezi iti spun si locul intre hotelul acapulco si hotelul steaua de mare mergi pe langa zidu ala de pe malul marii la un moment dat vei vedea o mini cascada care iese din zid ...... fa un bulgare prietene pune-l la uscat cerceteaza materialul. Vad ca nu are nici un rost mica mea campania ca romanu tot asa ramane "nu e chiar asa de urat se poate si mai rau"

Mergi la mare iti urez distractie placuta !

Posted

stiu de unde vb bourne :) acolo e plaja aia care a fost inghitita de ape. si pe mine ma enerveaza partea aia de plaja dar de obicei ma duceam la plaja aia unde e disco aia in forma de vaporas :)

oricum anu asta nu ma duc la mare :D

@la ef nord la 1 deja se da stignerea la disco ;) decat aia ramane deschisa da cu muzica putin mai incet ... la 3 4 deja nu mai ai de unde sa mananci dak esti mort de foame :D

@cine vrea distractie si nu doarme mai mult de 3 ore pe zi k noaptea nici atat sa se duca in costinesti ...

Posted

Mamaia anul trecut mi-a placut.

Anul acesta o sa ajung peste cateva zile si o sa v-a informez.

In afara tari , la bulgari la nisipurile auri , .... nici nu se compara cu Romania.

Totu frumos , preturi mici domne , calitate buna... ce sa mai ceri

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...